Güzellik & Bakım konusunda 789 cevap paylaştı. clarins daily energizer cream yüz kremi çok memnun kaldım. yüzümü pamuk gibi yapıyor ve yaglı veya kuru cıltlere mukemmel gelıyor. cilt rengini düzenliyor daha canlı oluyor yüzünüz.
clarins skin illusion kullandım fondöten olarak. normal fondötenleryuzumde svlce cıkarırken bu cıkarmadı. cıldımın nemini korudu ve gercekten yuzunuzde makyaj yokmus gıbı hıssedıysnuz ve kesınlıkle bellı etmıyor yüzünüze sürdüğünüzü.
flormar x5 mascarasıda cok iyi geldi bana dolgunlastırıyor ve uzatıyor ama kırpıklerı kısa arkdslarımda hıc gorunmedı. benmkıler uzun oldugu ıcın sanırm oyle oluyor.
johnsons baby vucut kremi muhtesem ellerimi pamuk gıbı yapıyor ve hıc yaglı hıssı vermiyor kokusuda sade ve hoş.
flormardan şeftali renginde allığım var yuvarlak ve büyük ondan çok memnunum cok guzel rengı ve ucup gıtmıo.
the body shoptan mınıcık far aldım kemik rengi goz cevresı ıcın oda harika otesı dogal duruyor.
gucci flora parfüm ve dior pure poison muhteşem00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Dudagim cok cabuk kuruyo bide ben ruj surmeyi cok severim cok kotu gorunuyo ozellikle kirmizi rujda falan ama max factorun altin sarisi kapakli rujlari hic kurutmuyo yagli bir yapisi var dudagim kuruysa bile onu surunce oyle durmuyo ama fiyati biraz pahali indirimleri bekleyip aliyorum:D Onun disinda benim cildim sorunlu ve cok hassas bir cilt en ufak seyde sivilce falan cikariyorum ama bodyography (dogru mu yazdim bilemiyorum:D) markasinin pudralari ne sivilcelenme yapiyo ne baska bisey. En acik tonunu kullaniyorum acik tonunu kullaniyorum cok iyi geliyo bana. Ama kuru ciltlere yariycagini sanmiyorum bir de kapaticiligi fazla degil. Pof ne yazdim be:D
00 Yorumla
Avon kozmetik sirketi sahibi bir bayandir. Onunla yapilmis bir roportaj izlemistim. Spiker soruyor bu urunleri siz kullaniyormusunuz efendim diye. Kadin hayir kesinlikle kullanmiyorum diyor. Spiker sebebini soruyor. Bu kozmetik urunlerinin son derece zararli oldugunu belirtiyor bu kadin. Spiker madem zararli ise o zaman neden uretiyorsunuz seklind sorunca buyuk israil icin yanitin aliyor. Yani hic kullanmamak en hayirlisi. Ben hic kullanmamanizi tavsiye ederim... Saygilar...
25 Yorumla- +1 yıl
amca sen ne içtin ya :D
- +1 yıl
helal olsun :D amcada her şey günümüzde doğru aktarılmıyor medya bile yalnış aktarabiliyor yani ben sırf ülkemin iyiliği için başkalarının tonla para harcadığı güzelilk ürününe para vermiyeyim
- +1 yıl
Dopermanyak isimli yegenim. Bu kozmetik urunlerini satabilmek icin guzel gorunmek her kadinin hakkidir turunden sloganlarla yola cikiyorlar. Bayanlar bu sloganlara kaniyorlar. Aslinda en guzeli dogal guzelliktir. Allah insani en guzel bicimde yaratmistir. Kozmetik urunleri cilde cok buyuk derecede zarar veriyor. Bilhassa zarar verici maddelerden uretiliyor. Cunku daha sonra onarici kozmetik urunlerini satabilmek icin once bozmaya ihtiyac var.. once zarar ver boz sonra onar tamir et. Yani bir tasla iki kus. Bayanlari en etkili sekilde guzellestiren sey nedir biliyor musun. Secde. Evet evet bildigimiz secde. Namaz kilmak yani. O zaman hic bir urune ihtiyac kalmaz. Aslinda zaten boyle bir ihtiyac yok da... İste insanlara laf anlatamiyosun... Saygilarimi sunnarim
+1 yılşimdi size efsane öneri...
Lütfen pudra ve fondoten kullanmayın.. BB krem kullanının..
Rahatsız olduğum yegane kozmetk ürünleri fondoten ve pudradır..01 Yorumla- +1 yıl
bb kremde güzel değil en ıyısı hıc bısey kullanmamak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
+1 yılChanel 9 lu far seti denediğim en iyi ürünlerden diyebilirim pigmentlerine bayıldım vee Flormar bronz allığı surduğumde bıraktığı etki çok guzel baya buyukk boyutları maskaradan da Loreal Paris ten asla vazgeçmiyorum kirpiklerin kısa ve seyrekse bu markayı kullanmalısın benim kirpiklerim uzun değil surduğumde arkadaşlar bana kirpiklerin ne kadar uzun ve gür oldugunu soyluyorlar bunlar sürekli kullandığım urunlerin markaları:)
00 Yorumla
+1 yıl1. Essence dudak kalemleri: Nemlendiriyor, renkleri doğal, Flormar gibi dağılmıyor.
2. Maybeline rimelleri: Alerjik gözlerde bile etkili ve yakmıyor.
3. Neutrogena'nın tüm ürünleri harika.
4. Blistex Med plus: Dudakta uçuk çıkarmayan, onaran nemlendirici.00 Yorumlacilt bakımı-la roche ( dermo kozmetiktir, eczanelerden alabilirsiniz, yüz yıkama jeli ve yazında nemlendiricisini kullanıyorum cildi çok güzel dengeliyor, yıllardır kullanıyorum) ve biotherm ( el kremi , vücut losyonu yüz kremi gece kremi göz kremi vazgeçilmezim yalnız yüz kremini yazın tercih etmiyorum)
makyaj da ise - missha bb krem, baz, pudra allık, ruj hepsi çok güzel, max faktör ünde farlarını tek geçerim,, loreal one millionda rimelim, loreal dudak parlatıcıları da güzel oluyor. tavsiye ederim..319 da klasik ojemdir :) bütün sırlarımı döktüm :)00 YorumlaBalm ın serilerinden çok memnunum essence nin dudak kalemi (06 satın mauve), flormar diplıner, rimel olarak maybelline siyah sarı kabı olan, göz farı olarak naked3 ve sephora makyaj çantası çok iyi. Ayrıyetten pahalı gelirse flormarın bir çok ürünü çok iyi. Bronzer olarakta flormarın büyük bronzerini kullanıyorum. Daha çok var kullandığım ürün.
10 YorumlaÇok kozmetik düşkünü değilimdir denk geleni alırım ama zeytinyağlı arko nem krem, garnier bb krem, flormarın diplinerı, max factorun yeni volume serisi, golden roseun göz altı aydınlatıcısından şaşmıyorum hepsine denk gelip öylesine aldım ama kullandıktan sonra hepsine bayıldım kalıcılar cildine zarar vermiyorlar son olarak da garnierin üç etkili peeling maskesi ve losyonu harikalar :)
00 Yorumla
+1 yılKate Moss'un Rimmel için hazırladığı ruj serisi. Renkleri ayrı, kokuları ayrı harika. Üstelik kalıcı.
Yves Rocher'ın Pure Light fondöteni. İnce ve yoğun olduğu için sürdüğümde çok fazla dağıtmama gerek kalmıyor.
Neutrogena'nın Visibly Clear yüz temizleme jeli. Gerçi ilk başlarda efsane derecede etki ederken şu sıralar etkisi biraz azaldı gibi.00 Yorumla
+1 yılAvon KULLANMIYORUM. yuksek kimyasal icerikli.
Az ve oz makyaj urunlerim var , hafif bir uygulama yaparim.
ozel gunlerde mac fondatenim vaz gecilmezimdir.
blistex kreme bayiliyorum.
deodrant yves parfumlu kullanyorum.
dalin sampuanla yikaniyorum :D00 YorumlaChristian Dior Star - cok dogal gösteriyor isilti veriyo yuze
Mac in extreme dimension lash mascara - hep uzunluk hep dolgunluk veriyo kirpiklere
Body Shop - tea tree maskesi - gozenekleri aciyo temizliyo
Bobbi Brown dudak kalemleri
Rimmel Exaggerate Liquid Eye Liner00 YorumlaGül suyu ve bu rimel :)
en.essence-beautyfriends.eu/.../..._1314910046.jpg00 YorumlaNiveanin yuz temizleme jeli tonigi goz kirisiklik kremi ve nemlendiricisi. Gunde 2 kez kullanirim. Cildim mis gibi. Onun haricinde nivea 48h deodorant ve su aralar este lauder sensuous nude parfümüm. Bunlar her gun kullandigim vazgecilmez urunler.
00 Yorumla
+1 yılavon krem fondoten avonshop.co.uk/.../prod_1133491.jpg kalıcı ve iyi kapatıyor ;)
00 Yorumla
+1 yılBarbara bort un kapatıcısı ve eyelınerını sakın kullanmayın, meybılın çok güzel yalnız. sinir oldum o satıcı kıza gidip çarpasım var, meybılın alacaktım bana daha iyi diye ittirdi barbara bortu artık firmacımı nedir. fiyat desen 2 kat yüksek.
00 Yorumla
+1 yılGolden rose Cats Eyeliner (harika)
garnier saf ve temiz 3ü bir arada (düzenli kullanımda etki ediyor)
golden rose liquid powder mineral foundation (diğerlerinden farklı olarak daha doğal bir görünüm veriyor)
golden rose mineral Terracotta powder
(Fondöten kullanmadan tek başına bile yeterli oluyor)00 Yorumla
+1 yılNivea BB krem cidden cok seviyorum hem yuze cok fazla zarar vermiyor hem de fazlalik olanlar seyleri kapatiyor ve cok da pahali birsey degil kullanmani oneririm 😆
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Çok fazla yağ var. Aldim ilk kullanimdan sonraki gun yüzüm putur putur sivilcelerle doldu. Ilk anlamadim suratimin düzelmesini bekledim yine aynı şey oldu.
+1 yıldeborah milano hydra foundatıon face perfect
maybelline the falsies black drama maskara
essence super fine eyeliner
essence liquid eyeliner waterproof
skin79 bb kremleri
the balm girly girl lip gloss10 YorumlaBen çok kullandım. The Body Shop'tan Body Butter lar... Ben Moringa kullandım. Gece sürünce huzurla çok rahat uyudum, tavsiye ederim. Bir de Lancôme seyahat makyaj paleti muhteşem, konfor 10 numara.
00 YorumlaAvene cleanance mavi renkli yüz temizleme jeli, avene termal su, ducray keracnyl
Hepsi siyah nokta ve akneli ciltlere çok iyi geliyor. Termal su kurumayı baya önledi bende.00 Yorumla
+1 yılBadem sütü makyaj temizleme Bedak'ın. neutrogena acne temizleme jeli. Vaseline kakao çekirdekli nemlendirici, Avon yüz bakım suyu, tonik.
01 YorumlaSaçımın elektriklenmesinden şikayetciydim ve sacimi fazla duzlestirdigim icin kiriklar olusmustu int baya arastirdim susam yagi iyi geliyomus ciddende oyle daha ilk kullanista sacta etkisini gosteriyo
00 Yorumla
+1 yılSaçlar için john frieda ürünlerinden çok memnunum yuz icin neutrogenanin yağsız nemlendiricisi çok güzel bide pink flower complex cc krem çok iyi tabi bunlar benim cildime iyi geldiler o yüzden çok memnunum ama başkasının cildine nasıl gelir bilmem
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 302 cevap paylaştı. Manhattan Rimel ve Ruj çeşitleri Fondöten çeşitleri
Essence Eyeliner Ruj Göz Kalemi Kapatıcı
Catrice Ruj
Alverde Kapatıcı Fondöten
MaxFactor Göz Kalemi00 Yorumla
+1 yılflormar artliner. for professionel look. En güzel eyelinerımdı. Herkes güzel olduğumu daha çok söyler ne zaman sürsem.
00 YorumlaKesinlikle orflime bb kremi hem dogal bir goruntu veriyo hemde cildinin parladigini canlandigini goruyosun ☺️
00 YorumlaMaybelline akmayan siyah yağlı göz kalemi var sadace onu :-) bir sürü kalem kullanmışlığım var ama en son bu oldu çok memnun kaldım
00 Yorumlasac boyası ve bb kremde garnier (bitkisel oldgu için )
göz kaleminde flormar
rimel ve rujlarda avon01 Yorumla- +1 yıl
garnierin bizzat pkk kadınlarına paket paket hediye gönderdiğini biliyor muydun? medyada fotoğrafları bile var internete yaz bak istersen.
Mac ve make-up studionun butun urunleri super ❤️ Channel ve YSL rujlari cok kalici ve kullanisli. Eger makyaj hakkinda sorularin varsa bana mesaj atabilirsin. Makyaj uzmayinim
12 Yorumla- +1 yıl
Ben renkli gözlüyüm fakat pek makyaj yapmayı beceremem. Yarın makyaj alışverişi yapayım diyorum. Neler almalıyım nasıl kullanmalıyım.
- +1 yıl
Ne renk peki? Mavi mi yesil mi? Goz fari olarak mavi gözleriniz varsa kahve ya da bronz renkler mavi göz için idealdir.
Eyeliner alabilirsin ( mac markasi guzel )
Eger bir kozmetik dukkanindan alisveris yaparsan sana bu konuda yardimci olurlar cunku yuz sekline gorede bazi seyler degisilebilir. (Turkcem pek iyy degil kusura bakma, yurt disindan katiliyorum)
Bronzer:Benefit Hool'a.
Fondöten olacak:Misha bb krem.
Ruj:Mac'in rujları kesinlikle.
Bakım olarakta neutrogena tavsiye ederim :)00 Yorumla
+1 yılmac markası föndoten, alıx avien (doğru mu yazdım bilmiyorum), ruj markası fark etmez rengi fark eder.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 323 cevap paylaştı. Maybelline cat eye rimel muhtesem
Anna gaspi bb krem
Yves rocher asansörlü göz kalemleri
Golden rose ve note mat ruj serisi 👍👍👍👍00 Yorumla
+1 yılMaybelline babylips dudak nemlendiricisi çok güzel yeni çıkan bir ürün ve dudak kurumasını önlüyor çok memnun kaldım.
00 Yorumla
+1 yılAvonun color trend serisinden aldigim bütün rujları ve maybelline nin stik kapaticisi daha yeni çıktı almanyada satisa ancak türkiyede satılıyor mu bilmiyorum :/ :(
00 Yorumla
+1 yıltr.oriflame.com/.../31160_1.png
en çok bunu10 YorumlaBence kozmetiğe hiç gerek yok. İnsanlar insan olduğu için güzeldir. Ne kendisini eleştirecek bir göze, ne de etki hissedecek bir göze ihtiyacı yoktur insanın.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Clinique ve mac favorim uygun fiyatlilardan da loreal cok iyi bence. Yani bu uc marka disinda pek krem olsun makyaj malzemesi olsun pek kullanmiyorum cildime en iyi gelen bunlar
00 Yorumladaha önceden shiseido kullanıyordum gayet memnundum şimdide Lancome kullanıyorum bakım ürünlerinde Anti Aging etkisivar fakat düzen çok önemli
02 YorumlaBonhair jöle, Avon surrender parfüm vazgeçilmezlerim :)
20 Yorumla
+1 yıleyeliner :D ve fondotensiz yaşıyamam diye düşünmekten kendimi alamıyorum
00 Yorumla
+1 yılMake up bir mascara çıkardı yeni bukadar doğal ve dolgun gösterebilir ancak..
00 Yorumla
+1 yılavon big eyes kesinlikle tavsiye ediyorum en cok kullandiqim kozmetik urunu rimeldir bikac haftadr kullaniyorm sanirim devam edicem. d
00 YorumlaGecen macin toprak tonlarinda bir far paletini aldim simdilik cok mutluyuz 😊
00 YorumlaFlormar wild eyes maskara, semsibio h2o makyaj temizleyici, maybeline affinitone fondöten.
00 Yorumla
+1 yılBB krem. Normalde fondöten kullanamam ama bu cildimi parlak ve pürüzsüz gösteriyor oneririm :)
00 Yorumla
+1 yılavon başta olmak üzere
gratis
diadermine
neutrogena00 YorumlaLoreal superliner blackbuster çok güzel.
Nivea aqua sensation yüz yıkama jeli de favori ürünüm bu aralar. :)
Krem olarak da excipial hydro çok güzel.00 YorumlaGenelde kroylan , yves saint laurent ve cahnel tercih ederim her urunde.
00 YorumlaFLORMAR ın genelde hepsinden memnunum :) ama en çok dudak kalemleri ve göz kalemleri :)))
00 YorumlaMaybeline den asla vazgeçmem. En memnun kaldıgım maybeline affinitone pudrasi ve fondoteni :)
10 Yorumla
+1 yılBobbi brown-ruj ve fondoten. çok memnunum. hala kullanıyorum :))
00 Yorumla
+1 yılkozmetik ürünleri kullanmıyorum , atmosfer tabakası deliniyo sonra :(
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpek makyaj yapmam. maybelline'in su tombis rimelleri,
nyx, mac rujlari,
emily, avon goz kalemleri,
bb krem olarak maybelline, missha,
fondoten pek kullanmam ama loreal lumi magique,
essence, nyx dudak kalemleri de guzel
bu kadar benden00 YorumlaMaybelline Affinimat fondoten , CocoChanel Dipliner , Mac Canada Bordo ruj , Lancome tum rimelleri , Kryolan Supracolor pudra..
00 Yorumla
+1 yılMaybelline ve pastel in ürunleri memnun kalınmayacak gibi değil
00 Yorumlamesela fondöten yerine bb kremi tercih ederim ve memnunum
10 Yorumla
+1 yılDEBORAH marka kozmetik. Ve yeni çıkan Flormar kapatıcı harika
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 440 cevap paylaştı. Maybelline Estee Lauder Flormar Nivea Loreal Paris Garnier (makyaj temizleme suyu :) )
00 Yorumla
+1 yılaldıklarımın hepsinden memnun kaldım çevremdeki erkeklerin cevabı çıkışta birşeyler yapalım mı falan oldu genelde
00 Yorumla
+1 yıldalan ın zeytinyağı özlü el ve vücut kremi :) o kadar yumuşak ve nemkendirici ki :D herkese tafsiyem :)
10 Yorumla
+1 yılKozmetik ürünlerden uzak durmalısın bence.. Doğal ürünler daha faydalı
00 Yorumla
+1 yılValla birsuru var bazen kullaniyorum ama ihtiyacim yok 😀
00 Yorumlaben baby lips kullanıyorum ruj yerine çok güzel öneririm
00 Yorumla- Devamını Gör (95)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem