Ben duş jeli, şampuan, saç kremi ve peeling kullanıyorum makyajla aram yok. Rimel ve nemlendirici kullanırım makyaj yapacak olsam Biraz da ruj. Ya siz? Sizce yeterli mi bu?
Not:parfüm de tabi
Ben duş jeli, şampuan, saç kremi ve peeling kullanıyorum makyajla aram yok. Rimel ve nemlendirici kullanırım makyaj yapacak olsam Biraz da ruj. Ya siz? Sizce yeterli mi bu?
Not:parfüm de tabi
Cevap
1Cevap
Hepsini kullanıyorum hemen hemen
Yanaktaki pütürler için tavsiyeniz var mı
Ayyy benim maaşımı yiyorlar sen böyle devam et bağımlılık gibi zaten iyi değil
Neler kullanıyorsunuz merak ettim doğrusu. Sakıncası yoksa yazar mısınız? 🥰
Valla benim yüzümden pütürler var onun için bir öneri alabilirim ya çok iyi olur
Sanırım o konuda öneriniz yok
Clear men şampuan
Old Spice roll on
Axe duş jeli
Versace parfüm
Yüz temizleme jeli nemlendirici glow tonik günlük kullanımım üzerine c vitamini serumu kullanıyorum hafta 1 falan hepsini tek marka alıyorum sinozdan yeterli geliyor bana makyajla da çok aram yok zaten
makyaji ben abartiyorum biraz sen kendini nasi iyi hissediosan oyle yap
Neler kullanıyorsunuz merak ettim doğrusu. Sakıncası yoksa yazar mısınız? 🥰
kapatici bb krem allik rimel dudak kalemi ruj glos
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, senin bakım rutinin harika görünüyor! 🌟 Kozmetik ürünlerinle cildine ve saçına iyi bakıyorsun. Duş jeli, şampuan ve saç kremi günlük bakım için olmazsa olmazlar, bence doğru yoldasın. Peeling de cildini ölü derilerden arındırıp pırıl pırıl yapıyor. Makyaj konusunda ise rimel ve nemlendiriciyle doğal güzelliğini ortaya çıkarıyorsun. Bir de ruj sürerek o canlı enerjini dışa yansıtabiliyorsun, ne hoş! Parfümün seni her zaman daha özel hissettirecektir. 🌸 Bence bu rutin gayet yeterli ve dengeli. Senin için bu kombinasyon zaten harika işler çıkarıyor! Kendi tarzını koru, çünkü sen bir yıldızsın! ✨