Güneş kremi, nemlendirici, serum, maske, peeling... vs vs
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBir cilt hastası olarak cevap vericem.
Güneş kremi - nivea hassas ciltler için ( beyaz kutu )
Nemlendirici - neutragena hydro boost
Katkısız nemlendirici - excipial lipo
Koruyucu krem - uriage bariederm
Yüz bölgesinde tahriş aşınma - fito
Diğerleri hakkında bilgim yok ne yazık ki10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
1Cevap
+1 yıldevamlı deniyorum markasal olarak. Şu aralar ziaja'nın modelini denemeye başladım. Şimdilik fena değil. Özünde süt detayı var
11 Yorumla
Soran+1 yılwww.gratis.com/.../ziaja-keci-sutu-ultra-hafif-yuz-ve-boyun-enzimatik-peelingi-75-ml-p-10270786
Bunu almıştım ama nasıl kullanıldığını çözemedim verim de alamadım
+1 yılLa roche posay cicaplast kremi efsane bir onarıcı krem. Kesinlikle al.
Aynı markanın nemlendiricileri de güzel. Biraz abartmiş olabilirim ama yüz yıkama jeli de mükemmel.😅
She vec glikolik asit ve c vitaminini de beğendim.
08 Yorumla
Soran+1 yılShe vec tonik bende işe yaramadı ya. Tamda şeye bakıyordum la roche nin jeline. Sence karma cilde iyi gelir mi? Çok fazla siyah noktam var. T bölgemde yağlı. Diğer taraflar kuru.
- +1 yıl
Hangi tonik glikolik asit mi... ben çok begendim ya. İlginç. Haftada kaç kez kullandın ki?
Siyah noktayi geçiren bir jel kolay bulamazsın. Duzenli temizlikle olur. Hangi jeli soruyorsun tam olarak.
Soran+1 yılHaftanın iki günü kullandım. İlk başlarda yüzümü cerave ile yıkayıp tonikleyip yine ceravenin nemlendiricisini suruyordum. 5 ay boyunca hiçbir etki görmedim. Sonrasında haftanın üç gününe çıkardım yine yikiyordum bu defa peeling yapıp tonikleyip kremliyordum iki ayda öyle kullandım. Yine bir gelişme yok.
Sorum şu- la rochenin temizleme jeli karma ciltlere de gelir değil mi? İçinde sls yani komedojenik içerikli madde varmış.- +1 yıl
Ben karma ciltliyim. Nereden gördün bu bilgiyi? Ben komedon çıkarmıyor diye aldım hem de.
Soran+1 yılInternetten gördüm de bende pek emin olamadım o yüzden sordum. Sende herhangi bir sorun yaratmadı o zaman?
- +1 yıl
Hayır bir sorun olmadı ama yaz geldiği için komedon çikiyor illa ki bu jelden olamaz. Ben kış boyu kullandım ters etkisi olmadı. Böyle olursa haber vereyim dedim..
Soran+1 yılTeşekkür ederimm
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılSolante güneş kremi
Simple yüz temizleme jeli
La Roche Posay yüz temizleme jeli
Diğerlerinin ismini hatırlamıyorum ya10 Yorumla
+1 yılNivea sensetive gunes kremi
Garnier köpük jel00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı