kızlar makyaj yapmayı pek beceremiyorum ama başlamak istiyorum kullandığınız güzel ürünleri yazar mısınız
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Beaulis rujları güzel, ten rengine uygun bir tane seç. Maskara konusunda Maybelline'den iyisi yok. Lash sensational favorim.
Bence sadece Yves Saint Laurent Lash Clash Maskara ve Giorgio Armani Lip Power 401 Saten Ruj u kullanıyorum genelde
Ruj rimel parlatici
Ben makyajdan pek anlamam açıkcası kullanmam da
Makyaj yapmıyorum o yüzden yok
Bende valla ama başlamak istiyorum çok mu zararlı
Bence zararlı
Bana da nasil makyajlar gider bende başlamak istiyorum
Gözleriniz çok güzel ya maşallah ☺️ öncelikle saç bakım yağı falan kullanırsanız saçlarınız canlanır güzelce , göz kapağınız geniş , her türlü makyaj deneyebilirsiniz hoş olur
Saçlarım kötü mü duruyor
Kötü değil saçlarınız da güzel sadece yıpranmış gibi , biraz dolgunluk ve ışıltılı olsa çok yakışır 🌼 Pantene ve ya Dove şampuanlar çok güzel dolgunluk veriyor
Ay siz ne güzel kalplisiniz kurban verene? Bir şey sorcucam merek ettim sence yüz hatlarm nasıl ama detaylı merak ettim yeni yeni kendime bakıyorum da
Yüz hattın çok güzel 🥰 yanaklarından çene ucuna doğru olan kısım çok hoş duruyor maşallah. Mesela gözlerine eyeliner çok yakışır ve göz kapakların büyük o yüzden simli ve buğulu makyajı da çok güzel gösterir 🧡 ben'lerini kapatma bence hiç fondötenle falan çok doğal ve güzel duruyor , sadece kapatıcı ile böyle sivilce ya da leke olan yere minik minik sür yeterli olur. Açık renkli rujlar da çok hoş olur doğal görünür 💖
Burnumun sol ucunda 3 tane ben var. Bazıları amilyat ile aldır diyor. Hatta yanağımda 3 tane üst üste var bilmiyorum kapatmak isteyince de kendimi garip hissediyorum. Parasız olunca bakımsız oluyoruz ama olsun bı gider var galiba
Kız Allah seni 🤭 çok güzelsin benlerin de çok güzel hiç aldırma çiçek gibisin 🥰🥰 sadece saçların dolgun olsa böyle yumuşacık parlasa başka bir şeye gerek kalmaz 💗
Yemin ederim ki sen çık güzel kalplisin Allah sana çok güzel bir kader yazsin inşallah 🌸❤️ bu arada göz seklim bulabilir misin ona göre teknik nakicsm
Tiktok kullanıyor musun , orada bir kız var gözleri aynı seninki gibi adını söyleyeyim hatta o da makyaj falan yapıyor bakarsın ondan hep 🥰
Neymiş çok merak ettim
Hesabın adı Bilgesu tesettürlü biri
Ben aslında çekik gözlüyüm ama kullanamiyorum biri yiurmlada iri badem göz
Evet gözlerin iri badem şeklinde dediğim gibi eyeliner çok hoş olur
Sen çok güzel kalplisin bee
Teşekkür ederimmm 🥰🥰🥰💛
Yüz hattın önemli tatlım
Ay yorumdaki herkese yazdım ama senden de fikir alsam bana kızar misin
Bence yüzün geniş kontörle sonra gözlerin hem iri hem çekik güzel gibi ya kahve tonları farla çekik görüntünu bastır sana öyle aylaynir pek olmaz zaten çekik ya gözün onun yerine far daha tatlı ve doğal durur dudaklarını ön plana çıkar gözün büyük ya zaten daha tatlı olur bu kadar yani genel olarak bunları yaparsan buğulu bir göz makyajı ve dudak kalemiyle pastel tonları ya da pembe olabilir daha tatlı olursun.✨ yüzünde başka kusur göremedim
Doğal nasılım sence makyajsız
Bütçen nasıl?
Bana da makyaj tekniği önerir misiniz mesela bana nasıl makyajlar gider
Gözlerini öne çıkaran makyajlar tercih etmelisin bence
Biraz cahilim desem
Mesaj gönderdimm