Güzellik & Bakım En çok stokladığın makyaj ürünü hangisi? KardanKadın Takip Et FenomenYoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Bende nemlendirici kremler ve güneş kremleri önde geliyor. Sonra ise kalemler ve eyelinerlar :D En çok stokladığın makyaj ürünü hangisi? Cevapla Güneş Kremi Soruları Makyaj Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Makyaj yapmıyorum o yüzden stokladığım bir ürün yok 0 2 Yorumla KardanKadın +1 yıl bize hep masraf bunlar :D u Barış_LonelyForever +1 yıl Sanırım hayatta ki tek şansım makyaj malzemelerimin olmaması :D
TheLaady Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Kesinlikle hyaluronik acid serumu ve nemlendirici krem, kuru cildime ilaç gibi geliyor. 0 2 Yorumla KardanKadın +1 yıl cilt kuru olunca önceliğimiz hep bu tür ürünler oluyor TheLaady +1 yıl Aynen öyle.
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Soruyu görünce aklıma geldi aslında hepsinden ( rimel ruj kapatıcı ) üçer dörder tane var ama en az on tane olan göz kalemi 0 2 Yorumla KardanKadın +1 yıl göz kalemi önemli. Bende onu biraz stoklarım aynı üründen ara ara özellikle indirim zamanlarında alırım Yorumla seyda028 +1 yıl şu an bnd on onbeş tane var Yorumla
Kartopu0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle şunu stoklarım dediğim bir şey yok ama daha önce kullanıp beğendiğim bir ürünün indirim de olduğunu görürsem cephaneyi stoklarım jdbbd 0 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Makyaj malzemesinde stok yapmıyorum. Bakım ürünlerinde genelde stok yapıyorum. Makyaj ürünlerinde sadece ruj fazlalığım var. 0 0 Yorumla
Blacklonghair Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl makyaj stoklamıyorum ama indirime girdikçe cilt bakım ürünlerimi stokluyorum 0 4 Yorumla KardanKadın +1 yıl bende genellikle cilt bakım ürünlerini indirimlerden alıyorum Yorumla Blacklonghair +1 yıl evet şu an tekrar baktım zam gelmiş Yorumla KardanKadın +1 yıl :(( özel günlerde gelen indirimlerden ne bulursak artık :D Yorumla Blacklonghair +1 yıl aynen Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Hiçbirini stoklamıyorum ama zamlardan sonra stok yapmak gerekiyormuş anladım maskara stoklamak lazım 0 0 Yorumla
Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl lipgloss ve kapatıcı stokladım son zamanlarda 0 2 Yorumla KardanKadın +1 yıl makyajın olmazsa olmaz iki ürünü Yorumla Meryyc +1 yıl kesinliklee Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 775 cevap paylaştı. Kesinlikle maskara oluyor 0 0 Yorumla
ecrin_02 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Dudak parlatıcısı ile dudak nemlendirici 0 1 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Ben allık ve nemlendirici Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Makyaj yapmıyorum o yüzden stokladığım bir ürün yok
bize hep masraf bunlar :D
Sanırım hayatta ki tek şansım makyaj malzemelerimin olmaması :D
Kesinlikle hyaluronik acid serumu ve nemlendirici krem, kuru cildime ilaç gibi geliyor.
cilt kuru olunca önceliğimiz hep bu tür ürünler oluyor
Aynen öyle.
Soruyu görünce aklıma geldi aslında hepsinden ( rimel ruj kapatıcı ) üçer dörder tane var ama en az on tane olan göz kalemi
göz kalemi önemli. Bende onu biraz stoklarım aynı üründen ara ara özellikle indirim zamanlarında alırım
şu an bnd on onbeş tane var
Kesinlikle şunu stoklarım dediğim bir şey yok ama daha önce kullanıp beğendiğim bir ürünün indirim de olduğunu görürsem cephaneyi stoklarım jdbbd
Makyaj malzemesinde stok yapmıyorum. Bakım ürünlerinde genelde stok yapıyorum.
Makyaj ürünlerinde sadece ruj fazlalığım var.
makyaj stoklamıyorum ama indirime girdikçe cilt bakım ürünlerimi stokluyorum
bende genellikle cilt bakım ürünlerini indirimlerden alıyorum
evet şu an tekrar baktım zam gelmiş
:(( özel günlerde gelen indirimlerden ne bulursak artık :D
aynen
Hiçbirini stoklamıyorum ama zamlardan sonra stok yapmak gerekiyormuş anladım maskara stoklamak lazım
lipgloss ve kapatıcı stokladım son zamanlarda
makyajın olmazsa olmaz iki ürünü
kesinliklee
Kesinlikle maskara oluyor
Makyaj ürünleri stoklamıyorum
Nemlendirici var sade 🙂
Dudak parlatıcısı ile dudak nemlendirici
Ben allık ve nemlendirici
Ruj..
allık :D
rimel
Yok kullanmiyorum