Mesela bir arkadaşım çok güzel, boylu poslu, herkes ondan çekiniyor ama kimse benden çekinmiyor, bir mağazaya giderken bile çalışanlar eziyor
1 ay
Cevap
4Cevap
Yüz olarak güzelim ama karakterimden dolayı bende çok zorbalıga ugradım. Yüz hatların asırı bozuk değilse bence uygun saç modeli makyaj ile düzeltebilir sınıf çirkin değilsindir ancak onunla alakası yok maalesef. Karaktere bağlı.
Valla arkadaşım boylu poslu bide çenesi iyi çalıyo herkes ondan çekiniyor
O dıs görünüşle genelde alakalı değil ama cok fakir görüyorlarda öyle yapıyorlar ve işte dediğin gibi çenesi iyi çalıyorsa çenirler tabi
Evet işte bu saflıktan nasıl kurtulacağım
Valla bende sessiz biri olduğum için tavsiye vericek son kişi benim😞ancak ben yeni ortama girdiğinde karakter değişti yorum daha sesli sesi çıkan biri olmaya calısıtorum bende anca öyle oluyo yani
Ya mesela görümcemle konuşuyorum Herşeye cevabı var Herşeye tamam demek kalıyor bana benden baya uyanık ve bilgili
Kibarsan olur öyle, suratsız bir kaba olmayı dene çözülecektir.
Valla eşimle bi mağazaya gittik gayet sert girdim eşim olumsuz bişey dedi çalışanda bayandı hemen beni ezmeye çalıştı
Sert görünmeye calis muhtemelen saf görünüyorsundur
Kendini ezdirme
Nasıl işte
Birine sert gözüktüm gene beni ezmeye çalıştı eşimin yanında
Hayat boyu ezileceksin küçük Emrah
Sebebi ne olabilir
Ne alaka böyle bir şey olması mümkün değil
O zaman neden
Valla bi mağazaya girdik kız beni dövecek gibi davrandı eşimin yanında
Gelinlik mağazası yaptı işte ruh hastası gibiydi
En son onu mort ettim zaten
Israrla prenses model senin model dedi ondan tamam dedim burdan alağım dedim o da işte ayakta pazarlık olmaz dedi bende gel oturarak pazarlık yapalım dedim sonra gelinliğe 75 dedi em son indirim dedi bende dedim bütçemizi aşıyo o da niye dedi bende imkanlar şu an böyle dedim o da kaç bandında arıyorsunuz dedi 45 50 dedim eşime sen ne diyon dedim kalkalım dedi kadının zoruna gitti oturdu yerde kaldı biz çıkarken eşlik ermedi bile eşimi etkileyip gelinlik satacaktı zorla herhalde amacı buydu
Beden nerden çıktı
Gelinlik aldık başka yerden 38 b
Kadını mort etmişmişim peki
Kilon fazla mı?
Yok zayıfım
Zayıf ve çirkin olmayı nasıl başardın ya?
Kaç yaşındasın? Boy ver sana yardımcı olalım hemen
Konu bu saflıktan kurtulup nasıl uyanık olacağım
Hmm 🤔 anladım dur dur. Sen çirkin değilsin. Sen zayıf ama ezilen kız tipi. OK kral senin işin gücün var mı maaşlı bir insan mısın? Niye herkes anasının gözü iken sen böyle oldun
Çalışmıyorum
Ondan o maaş yok eş parası ve seni eziyorlar
Dışardakiler nerden bilsin
O özgüvensizlikle hareket ediyorsun sürekli belli ediyorsun kendini
Nasıl aşacağım peki
İş bulman lazım. İşsiz kadın artık kimse istemez ciddi cidddi
Nasıl çalışanlar eziyor orasını anlayamadım
Ya eşimle bi mağazaya gidince eziyorlar
Ya işte amaçları ne ben en son oradakini moru ettim zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kalpli kadın, seni sıkı sarılıp dinlemek isterdim şimdi 🤍✨
İnan, mesele yüzün değil, duruşun. İnsanlar en çok özgüveni düşük, “hayır” demeye çekinen, sesini kısmış kişileri eziyor. Güzel ama dik duran biriyle, “idare eden” biri arasındaki fark bu.
Aynaya bakarken değil, yürürken, konuşurken kendini izle. Omuzların düşük mü, sesin çok mu kısık, göz teması kurmaktan kaçıyor musun? Bunları güçlendirdikçe, kimsenin sana öyle davranamadığını göreceksin.
Mağazada net ve sakin ol: Dik dur, göz teması kur, gülümse ama yumuşak başlı değil, kendinden emin:
“Şu konuda yardımcı olur musunuz?”, ilgilenmezlerse “Müsait biri yoksa ben başka mağazaya geçiyorum.” deyip çık. O enerji karşı tarafa çok şey anlatır 💅🏻
İstersen birlikte mini özgüven rutini de çıkarabiliriz; duruş, bakış, bakım, stil… Hepsinde yanındayım güzelliğim 💖✨