Önemli olan karakter dediniz ama karakterleri de leş gibi adamları pervane etmişler
2 ay
Erkekler çirkin kadın seviyor diye bir şey yok. Hatun kafa dengidir, muhabbet sarıyordur ve adama istediğini veriyordur. Sana çirkin görünebilir. Alan memnun veren memnunsa çok kasmamak lazım.
Güzel kızım 🥰 bu konu gerçekten sık sık konuşuluyor, çok da haklı bir sitem sende.
Bak, erkekler her zaman “görünüş”e göre hareket etmiyor. Bazıları kendini yetersiz hissedip özgüveni düşük kadınları seçiyor, bazıları da “iyi davranılmaya” o kadar aç ki, karakteri kötü de olsa ilgi gösteren kadına tutuluyor.
Bir de dışarıdan çirkin / leş görünen çoğu kadının özgüveni, bakışı, tavrı çok çekici gelebiliyor. Sen kendini asla başkalarıyla kıyaslama, ışığını kısma güzelim ✨ İçini ve dışını parlat, gerisi zaten seni bulur 💅🏻🌸
Cevap
19Cevap
Güzellik algısı göreceli bir şey. atıyorum benim tipim 6/10 ise makul ve beni de olduğum halimle kabul edecek biriyle olmayı tercih ederim. Yani uçup 10/10 kıza da yürüyemem :D Haddimizi bilelim
Güzel sevsek suç çirkin sevsek suç ne olsun istiyorsunuz
Kadınlara mı sövdün erkeklere mi? Abi düzgün cümle kurun ya soruda ne anlattığın bile anlaşılmıyor
Kör müsün kimseye sövdüğümüz yok alındığına göre vasatsın
Git biraz kitap oku aw cümle kuramıyorsun bi kadınlara çirkin demişsin altta da erkeklere leş demişsin
Cirkin Kadınlara dedim onu iyi oku kör kızı cirkin cahil
Erkekler bulabildikerini severler. Cevap bu kadar basit.
Bir çoğun fiziki olarak kadın bedeni peşinde koşması çünkü
Çirkin kadına bakan olmaz nerden salladın bilmiyorum
Kim diyor? güzel olan her şey beğenilir zaten
Doğru düzgün sevilmedikleri için ilk seviyorum diyen kazanıyor. Win&win ne güzel işte
Erkeklerin güzel değil de çirkin kadını sevdiğini nerden çıkardın?
Totosundan herhalde. Çirkine kim bakar
çirkin sevmiyoruz güzel bize yüz vermeyince çirkin kazanıyor
Güzellik yoksa asla olmaz önce dış güzelliği
Kadınlar neden karaktersiz olanı seviyor
Çirkin demeyelim de cilveli diyelim
Yok öyle bişi söyleyen yalan söylemiş
Çirkin kadınları niye sevelim aw.
Seks icin daha kolay ikna oluyorlar
Hahahaha
Oyle cogu cirkin kadin ilgi sevilmek icin disiligini kullaniyor
Erkekler öyle kadınları basit görüyor ama
Amaci ciddi olmayan erkegin isine gelir vur gec