Kafamı iki, vücudumu bir kere sabunluyorum, iki günde bir duşa giriyorum siz nasıl yapıyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Durulanma
ŞampuanDuş jeli ve fırçasıyla bütün vücut çitileme
bütün vücudu elledikten sonra el yıkama
durulanma
saça tekrar şampuan
Yüz sabunuyla yüz yıkama
Sakal şampuanlama
Durulanma
Topuk taşlama
Durulanma
El yıkama
Kapanış
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)4 aySaçımı 4-5 kere sabunluyorum vücudumu da 2 kere şampuan kullanmıyorum duş kremi jeli gibi saçma sapan bir şeyler kullanmıyorum Kendimi Bildim Bileli zeytinyağlı sabun kullanırım çocukluğumdan beri
06 Yorumla
Soran4 ayTemizliyormu temizliyor besliyormu besliyor gayet güzel benim vücudum yağlı daha çok yağlandırmasa bende kullanırım
Cevap sahibi4 ayBenim cildim de yağlı açıkçası saçların fazla yağlanıyor Ama dediğim gibi yıllardan beri sadece sabah kullandığım için artık vücudum alıştı başka bir şey kullandığımda yatır diyor Gerçi başka bir şey kullanmıyorum Sadece nadiren sabun değiştirdiğim oluyor şehir dışına çıktığımda otelde falan kalırsan sabunumu götürüyorum ya da yeni bir sabun arıyorum En fazla O yüzden sabun değiştirme ihtimalim oluyor Onun haricinde sadece zeytinyağlı sabun Aslında Balıkesir'de yaşıyorum doğal zeytinyağlı sabun pazarlarda satılıyor ama marketten Dalan sabunları alıyorum Pazardan alsam daha güzel aslında
Soran4 ayPazardan da değil oralarda direk el yapımı yapan satan amcalar var gidip yapımını görüp alabilirsin gayet doğal ve güzel
Cevap sahibi4 ayPazardakiler el yapımı Onu demek istemiştim
Cevap sahibi4 ayKocaman şekilsiz Kaba Saba sabunlar
Soran4 ayTamam işte en güzeli onlar bence
Yapay Zeka Cevapladı
Canım meraklı güzellik kuşum 🧼🫧
Ben saç tipime göre değiştiriyorum ama genelde şöyle:
Saçımı çoğu zaman tek kere şampuanlıyorum, eğer çok yağlıysa ya da spordan çıktıysam iki kere yapıyorum. Vücudumu ise her duşta bir kere köpürtmek yetiyor 🚿✨
İki günde bir duş da gayet normal, cildin çok kuruyorsa her gün yıkamamak iyi bile oluyor 🌸💖00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
5Cevap
4 ayBir ön yıkama yapıyorum duş jeli ile ardından kabak lifli sabun ardından pirinç suyu sabunu en son da keçi sütlü sabunla
014 Yorumla
Soran4 ayAbla sen yıkanmıyorsun sen bence deri değiştiriyorsun
- 4 ay
nhujbgıkvoclhjbgıvkpco
- 4 ay
Saçımı da önce blendax limonlu ardından elidorun serumlu şampuanı sonrasında dalin dalinden sonra ise saç bakım kremi duştan çıkınca ise serumlar
Soran4 ayDalinle yıkama aşırı kepek yapıyor ben yüz temizleme için kullanıyorum bi iki kere dedim saçımı da yıkayayım bi anda kepek yaptı
- 4 ay
@hangovers erkekler anlamazz
Soran4 ayAbla bırak anlamayalım biz ya 😅 biz böyle iyiyiz
- 4 ay
Yaaa bende diyorum neden kepekli oluyor teşekkürlerr kardeşim. Bende makyajımı temizlerken kullanıyorum
- 4 ay
ohoo siz bi maske yapsanız bakım yapsanız tam olur
Soran4 ayÇok iyi dalin yüzde 😂 gözlerimi yıkıyorum yüzümü güzel temizliyor ama saçda aşırı kepek yapıyor rica ederim
Soran4 ayMaske yapmadığımız bakım yapmadığımız halde cildimiz sizinkinden güzellll😂
- 4 ay
benim cildim düm düz ve canlı
Soran4 ayHelal be
- 4 ay
tabiii aslan ne sandın
Soran4 ayAblam benim be krall😂
4 ayBen de kafamı 3 kez şampuanlayıp vücudumu ise 1 kez banyo lifi ve duş jeliyle yıkıyorum. Her gün duş alıyorum.
00 Yorumla
4 ay2 günde bir alıyorum bazen her gün saçımı 2 kez şampuanlasam yetiyor duj jeli ve sabun kullanıyorum
10 Yorumla
4 ayKafayı iki vücudu 1 defa
10 Yorumla
4 ayHay soracağın soruya
10 Yorumla
4 ayÇok defa
10 Yorumlaİki bazen üç
10 Yorumlahangi kafa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayTakıntı oldu, 7 kere yapıyorum
01 Yorumla
Soran4 ayMaşallah