Kafamı iki, vücudumu bir kere sabunluyorum, iki günde bir duşa giriyorum siz nasıl yapıyorsunuz
2 ay
Durulanma
Şampuan
Duş jeli ve fırçasıyla bütün vücut çitileme
bütün vücudu elledikten sonra el yıkama
durulanma
saça tekrar şampuan
Yüz sabunuyla yüz yıkama
Sakal şampuanlama
Durulanma
Topuk taşlama
Durulanma
El yıkama
Kapanış
Saçımı 4-5 kere sabunluyorum vücudumu da 2 kere şampuan kullanmıyorum duş kremi jeli gibi saçma sapan bir şeyler kullanmıyorum Kendimi Bildim Bileli zeytinyağlı sabun kullanırım çocukluğumdan beri
Temizliyormu temizliyor besliyormu besliyor gayet güzel benim vücudum yağlı daha çok yağlandırmasa bende kullanırım
Benim cildim de yağlı açıkçası saçların fazla yağlanıyor Ama dediğim gibi yıllardan beri sadece sabah kullandığım için artık vücudum alıştı başka bir şey kullandığımda yatır diyor Gerçi başka bir şey kullanmıyorum Sadece nadiren sabun değiştirdiğim oluyor şehir dışına çıktığımda otelde falan kalırsan sabunumu götürüyorum ya da yeni bir sabun arıyorum En fazla O yüzden sabun değiştirme ihtimalim oluyor Onun haricinde sadece zeytinyağlı sabun Aslında Balıkesir'de yaşıyorum doğal zeytinyağlı sabun pazarlarda satılıyor ama marketten Dalan sabunları alıyorum Pazardan alsam daha güzel aslında
Pazardan da değil oralarda direk el yapımı yapan satan amcalar var gidip yapımını görüp alabilirsin gayet doğal ve güzel
Pazardakiler el yapımı Onu demek istemiştim
Kocaman şekilsiz Kaba Saba sabunlar
Tamam işte en güzeli onlar bence
Canım meraklı güzellik kuşum 🧼🫧
Ben saç tipime göre değiştiriyorum ama genelde şöyle:
Saçımı çoğu zaman tek kere şampuanlıyorum, eğer çok yağlıysa ya da spordan çıktıysam iki kere yapıyorum. Vücudumu ise her duşta bir kere köpürtmek yetiyor 🚿✨
İki günde bir duş da gayet normal, cildin çok kuruyorsa her gün yıkamamak iyi bile oluyor 🌸💖
Cevap
5Cevap
Bir ön yıkama yapıyorum duş jeli ile ardından kabak lifli sabun ardından pirinç suyu sabunu en son da keçi sütlü sabunla
Abla sen yıkanmıyorsun sen bence deri değiştiriyorsun
nhujbgıkvoclhjbgıvkpco
Saçımı da önce blendax limonlu ardından elidorun serumlu şampuanı sonrasında dalin dalinden sonra ise saç bakım kremi duştan çıkınca ise serumlar
Dalinle yıkama aşırı kepek yapıyor ben yüz temizleme için kullanıyorum bi iki kere dedim saçımı da yıkayayım bi anda kepek yaptı
@hangovers erkekler anlamazz
Abla bırak anlamayalım biz ya 😅 biz böyle iyiyiz
Yaaa bende diyorum neden kepekli oluyor teşekkürlerr kardeşim. Bende makyajımı temizlerken kullanıyorum
ohoo siz bi maske yapsanız bakım yapsanız tam olur
Çok iyi dalin yüzde 😂 gözlerimi yıkıyorum yüzümü güzel temizliyor ama saçda aşırı kepek yapıyor rica ederim
Maske yapmadığımız bakım yapmadığımız halde cildimiz sizinkinden güzellll😂
benim cildim düm düz ve canlı
Helal be
tabiii aslan ne sandın
Ablam benim be krall😂
Ben de kafamı 3 kez şampuanlayıp vücudumu ise 1 kez banyo lifi ve duş jeliyle yıkıyorum. Her gün duş alıyorum.
2 günde bir alıyorum bazen her gün saçımı 2 kez şampuanlasam yetiyor duj jeli ve sabun kullanıyorum
Kafayı iki vücudu 1 defa
Hay soracağın soruya
Çok defa
İki bazen üç
hangi kafa
Takıntı oldu, 7 kere yapıyorum
Maşallah