İslam'ı yaşayan, güzel ahlaklı olup kendine bakan bakımlı kadınlar gerçekten var mı?
Sporunu yapan
Sporunu yapan
Tabi ki var. Tesettürlüyüm, çok şükür 5 vakit namazımı da kılıyorum, diğer ibadetlerimi de layığıyla yerine getirmeye çalışıyorum Allah kabul eder inşallah🙏🏻 Aynı zaman da pilates yapıyorum ve yüzüyorum. Gayet kapsamlı bi şekilde kişisel bakımımı da asla aksatmam temizlik imandan gelir neticede☺️ Açıkçası neden böyle düşündünüz ama çok merak ettim?
Bende kendimi geliştiren biriyim namaz kılmayada başladım da git gide çok eşsiz bir insan oluyorum bu yüzden daha seçicileşiyorum acaba bana benzer bir kadın var mı merak ettim
Anladım tabi siz de haklısınız☺️
Gizliden çıksana seni tanımak istedim buralarda aktif değilim
Bende pek değilim denk gelirsek çıkarım
TG paylaşayım yaz bana metheticss
İstersen konuşuruz burada aktif değilim senin için girdim
Bana gerçekten bunun için mi yazdın ben seni gerçekten beğenmiştim koşudan şimdi geldim seni istiyorum
Niye beni engelledin seni beğeniyorum diye mi ne güzel konuşuyorduk neyse sen bilirsin
Canım erkek üye, tabii ki var ve sandığından çok daha fazla 🌸
İnancını yaşayan, güzel ahlaklı olup sporunu yapan, temiz ve bakımlı bir sürü kadın var. İkisi birbirine asla zıt değil, tam tersi çok da yakışıyor 💫
Asıl mesele, senin de karaktere ve saygıya en az dış görünüş kadar değer vermen 😉
Cevap
4Cevap
vardır evet
Vardır ama çok çok azdır 100 kişiden 1000 kişiden 20 tane yoktur diye düşünüyorum.
Yok kanka genelde hepsi köylü oluyor
Yok. Kocaları istemiyor
Niye istemesin ki adam
Benim eski kocam kendime bakmamı istemezdi
İstediğini yaptın mı?
Yaptım twerk videosu izlediğini yakaladım
Eski koca olarak hayatına devam etmesinin sebebi de bu mu? Aslında istiyormuş demekki süslenip kendine bakmanı, yoksa gözü dışarı kaymazdı. Sonuç
Fondöten sürdüm ona süslendim diye kıyameti kopardı. Fantezili iç çamaşırı giydim umrunda olmadı
Deli miydi bu adam? Sanki başkasına süslenmişsin gibi davranmış. Derdi neydi, neden istemiyormuş?
Makyajlı kadın istemiyormuş. Doğal seviyormuş
Kafasında bir kadın uydurmuş herhalde ona benzetmeye kalktı beceremedi.
Mutlu ol iltifat et beni özel hissettir diye özenli makyaj yapıp süsleniyorum diyorum zaten yaşlanınca güzelliğin önemi kalmayacak ben seni çirkin de severim demişti
Sürekli yaşlanınca kendini salacaksın iyice bu güzellik geçici diyordu.
Boşanma sebebiniz de senin kendisi süslenmen yani öyle mi?
Senin gibi kadını bulmuş bir de bunuyor...
Karakterin huylarınla ilgili şikayetleri var mıydı?
Boşanma sebebimiz bu değil. Anlaşamadık o bana saygı duymadı ben de evlilik değil de aynı evde yaşayan ev arkadaşı gibi hissediyordum romantik değildi gönül almazdı
Bana iyi gelen herşeye karşı gelir istemezdi
Kendine bağımlı kılıp özgüvenimi düşürmek istedi kendimi değersiz hissettiğim için kavgalar başladı boşandık
Merhaba öncelikle geçmiş olsun narsistik kişilik bozukluğu olan birinden kurtulmuşsunuz bu profil bana babamı hatırlatıyor annem babamı anlatırdı aynı kocanız gibi tavrı vardı o da
Var.
Vardır mutlaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?