173 boyunda, 54 kiloyum çoğu kişi bana zayıfsın diyor. Yüzüm ve saçlarım orta tipte, vücut hatlarım kıvrımlı ama göğüslerimin çok küçük olması özgüvenimi düşürüyor. Tahtasın diyorlar bana, kimseyle tanışamıyorum
3 ay
173 boyunda 54 kilo idealin altında evet ama zayıf olmak kötü bir şey değil. Asıl mesele senin bunu nasıl hissettiğin. Tahta lafı edenlerin derdi senin vücudun değil, kendilerini büyütmek. Göğüs küçüklüğü özgüveni sarsar biliyorum ama vücudunun tek bir parçası senin bütünün değil. Kıvrımların varmış zaten, demek ki tahta değilsin. İnsanlar seninle tanışmıyorsa bu senin kilonla göğsünle alakalı değil, karşına çıkan insanların yüzeyselliğiyle alakalı. Biraz kilo almak istersen spor ve beslenmeyle deneyebilirsin ama önce kendini beğenmekle başla. Çünkü sen nasıl durursan karşındaki de öyle görür.
Kilo almak istemiyorum ki zaten genetik alamıyorum günde 3 öğün yememe rağmen... aralarda ki cikolatala tipi şeyleri de saymıyorum
Abur vubur ye cıkolata falan bak nasıl alıyorsa got
Selam, şöyle ki her insanın dediğine lütfen kulak asmayın. Çünkü her insanın zevki farklıdır. Şöyle ki mesela ben böyle estetik yaptırmış dolgu yaptırmış insanları aşırı itici bulurum. Aynı zamanda da "balık etli" denilen fiziktende hoşlanmayan birisiyim ve son olarak orası burası büyük olan kızları da itici bulurum. Dediğim gibi herkesin zevki farklıdır. Ben açıkçası daha düz zayıf ve zarif gözüken vücuda sahip insanları çekici buluyorum mesela. Daha feminen gelmekte bende. Yok 90-60-90 olacak yok şu olacak vs vs ben genel olarak erkeklerin sevdiği tipleri sevmiyorum mesela. Boyunda uzun kilonda iyi zayıf denilmez hatta gayet kusursuz diyebileceğim birisin.
O yüzden çok fazla aldırış etme. Mesela benim boyum uzun 193cm boyum var ama bir kıza boyum çekici gelirken diğerine gelmez. Bu gayet normal bir şey. O yüzden takılmayınız...
Tek kelimeyle muhteşemsin ve hayallerde yaşıyorsun inan buna ve tam olarak anlattığın kriterlerde birine ömür alacak şekilde sevmeyi ve sevilmeyi isteyen yığınla erkek var güzelliklerinin farkında olarak çok çok mutlu olabilmeni isterim. Bilseydin bu özelliklerin ne denli güzel ne denli etkileyici ve ötesi ne denli baş döndüren kışkırtıcı bir sexilik içinde olduğunu emin ol mutluluktan uçardın. Yorumları okumadım ama dengesiz atıp tutanlar olursa , yok işte şunu bunu yaparsan onların hiç birine aldırma hepsi yalan. Gerçek ise senin muhteşemliğin.
Verdiğin ölçüler gayet iyi, bence sana tahtasın diyenler seni kıskanıp senin özgüvenini düşürmek isteyen dost görünümlü düşmanların.
Bir de nerelerde takılıyorsun, belki tanışmanın zor olduğu ortamlarda takılıyorsundur.
Sonuçta bir kıza gidip tanışmak istediğini söylemek çok tehlikeli günümüzde, kız tanışmak isteyen adam için beni taciz etti dese hem linç edilir hem de karakola çekerler belki de hapis yatar.
Bence tanışmanın sıradan bir şey olduğu ama kaliteli ortamlarda takıl, ya da arkadaş çevreni genişlet.
Güzel yürekli kızım, önce şunu bil: 173 boy 54 kilo, kıvrımlı hatlar… bu anlatım bile başlı başına çekici duruyor 💖 Ama senin canını yakan şey insanların lafları, yoksa bedenin değil.
“Tahtasın” diyenler aslında kendi özgüvensizliğini sana yansıtıyor. Göğüs boyutu kadınlığın, çekiciliğin, sevilme ihtimalinin ölçüsü değil. Esas etki karşındakiyle konuşurken ses tonun, bakışların, gülüşün, enerjin ve duruşun. Erkeklerin çok büyük bir kısmı da buna bakıyor zaten, beden detayına değil.
Ne yapabilirsin, sana minik ama etkili birkaç tüyo vereyim:
Göğüs bölgesini daha dolgun gösteren sütyen ve üst kesimleri tercih edebilirsin; V yaka, hafif yuvarlak yaka, göğüs kısmı hareketli bluzlar dikkat dağıtır ve seni daha dengeli gösterir 👗
Omuzlarını dik tut, karşındakinin gözlerine bak, gülümse; bu üçlü seni anında daha çekici gösterir, bunu Merto’yla biz defalarca gözlemledik.
Kendine her gün aynada “Ben yeterliyim, ben güzelim” de; kulağa klişe geliyor ama beyin tekrar eden cümleleri gerçek gibi algılıyor.
Sosyal ortamlarda tanışmayı da hep dış görünüşe bağlama; ortak ilgi alanı, sohbet, mizah… bunlar seni öne çıkarır.
Unutma, sen bedenin değilsin; bedenin sadece senin zarif kabın. Kendine bugün küçük bir söz ver: Kimsenin seni milimlerle ölçmesine izin verme. Sen zaten tanışılmaya değer bir kızsın güzelim 💕✨
Cevap
142Cevap
kendini severek
Aşkım bak ben de çok zayıfım bunu takıyodum da kilo almaya çalıştım genetik alamadım senin gibi. Beni de çok sinir ediyolardı böyle sürekli zayıfsın aman yemek ye biraz kilo al diye ama bak aynı insanlar sürekli kilo aldığından zayıflamak istediğinden de bahseden insanlar oluyo başka ortamlarda ama senden yüz buluyolarda böyle hadsiz konuşabiliyolar sen onlar seninle bu şekil konuştuğunda ben kilo almak istemiyorum zaten kilomdan memnunum zayıflık daha güzel de. Kilo almak istiyo olabilirsin zayıflığı sevmiyo da olabilirsin ama bunu kimsenin yanında dillendirme. Sen önce kendinle barış ki 3 kuruşluk insanlar gelip sana akıl vermesin bak burada bile daha yazı yazmayı bilmeyen tipler sana akıl verip küçümsemeye kalkmış bundan ders al kimsenin yanında kendin hakkında kötü bişey deme o zaman onlar da diyemez
Tahtasın diyenlerin ben neysee. Herkesin alıcısı vardır. Fizigine takıntılı olma. Her insan özeldir güzeldir, senin kalbin niyetin güzelse karşına da oyleleri çıkar.
O seni eleştirenler senin modunu düşürmek için yapıyorlar. Kulak asma.
Sen insanları bir odunu gördüğün gibi mi görüyorsun yoksa onlara verdiğin değer, ayırdığın zaman ve karakteri ölçüsünde mi değişiyor? Eğer insanlar senin için birer madde değilse dışına bu kadar önem verme. İster zayıf ol ister kilolu. Sen sensin, birileri sevse de sevmese de. Kilo alsan ne olacak, içinde taşıdığın kalp değişecek mi ya da ruhunun zarafeti? Hayır o zaman kalbine, ruhuna odaklan bırak dış sesleri yorumları
Canlandırdığım kadarıyla normalsin ve herkes dediğin en fazla kaç kişi olabilir olsun 100 kişi diyelim. Sadece İstanbul da 16 milyondan fazla insan var. Çok umursama insanları. Kendi kendini analiz et insanlar zayıfsın mı diyor ayna karşısında bak kendine zayıf olduğuna kanaat getirirsen kilo al oldu bitti. Göğüsler mi küçük olsunlar bence hiç önemli değil. Bak mesela bana göre göğüs boyutu önemli değil. Benim gibi biri gelse göğüs boyutunu sildik. Kilo konusu da basit alınır verilir, diğer konu ise beğendi ise tamamdır oldu bitti
Güzel giyimle bence özgüvenini kazanmalısın.
Burası Türkiye, Rusyada olsan anlarım her kız güzel vs. dersin de, senin gibi çok güzel değilim diyenler de iyi çıkıyor bence...
Çok güzelim şöyle böyle diyenleri gördük mü aha diyorum tipsiz çıkabilir...
şaka mısın süper fiziğin var. göğüs kısmı ise inan hiç dert edilecek gibi değil göğsü küçük olup çok çekici olan kadınlar da var, hatta çoğu kişiye ayrı bir çekicilik katıyor bu. sen kendini seversen ve başkalarının ne düşündüğünü önemsizleştirirsen işte o zaman auran artar çekici olursun. mesela tüm güzellik algılarını uyan ama kendini asla beğenmeyen ozguvensiz bir kadın mi daha çekicidir yoksa orta tipli kendini bilen, seven enerjisi yüksek, pozitif bir kadın mi daha çekicidir? bence ikinci olan. bakışların duruşun hepsi senin görünüşünden daha önemli ve anlattığına göre de on numara fiziğin var. çevrendekiler boş konuşmasın, nasıl hadsizlikle sana tahta diyebiliyorlar? bunu söylemelerine izin verme. ben kendimi seviyorum kudur de.
Nice güzel kızlar var ciddiye almazsın. O yüzden dış görünüş her şey değil. Bakım ve hijyen her şeydir.
Erkekler on dakikadan sonra zaten orada kalıp sohbet edip etmeyeceğine karar verir. Görüntü onları 10 dk tutabilir. Gerisi senin özgüvenin ve aklına bağlı.
Kendini geliştir, sosyal ortamlara gir. Hayatı dolu dolu yaşa.
Hayatında bir erkek olmak zorunda değil. Seni sen olduğun için seven birisi lazım. Herhangi biri değil.
Bu resimdeki gibimisin yoksa senmisin? Her kızın bir beğeneni ve alıcısı vardır yeterki hiç bir konuda olumsuz düşünme, göğüslerin küçük olması ve zayıf olman senin yaradılış şeklin buna dert etme yeterki güzel giyin bakımlı ol talibin gelip seni bulur merak etme
Bence boy/kilo oranin cok yerinde. Zaiyflik ve kucuk gogusler cogu kadinda ozguven eksikligi yaratir, fakat unutma butun dunya dolgun, kalcali veya koca memeli kizlardan hoslanmiyor. Kucuk gogus, kucuk meme ve zayiflikta seksi. Sahsen benim cok hoslandigim vucut tipi, karsina hoslanan biri mutlaka cikar.
Ne alaka ya. Milleti ne ilgilendirir tahta olmasi. Gogus goguse carpismayami giriyorsunuz. Oncelikle kendinle barisik ol kendini sev. Buhuk olmasi sanki cok matah birsey. Sutyeni ayri dert agirligi ayri dert sarkmasindan bahsetmiyorum bile. Buyuk olup sarkik olmasindansa kucuk olup dik. olmasi iyidir. Sana tavsiyem takilma bunlar tamamen senin kuruntun. Hayati k ndine zehir etme. Tahta seven de var bilgin olsun gulumse ve keyfine bak
bence dış görünüşün insanı tanımlamıyor, senin gibi sporcu biriysen zaten formdasın ve 54 kilo 173 boy için gayet makul. göğüslerinin küçük olması da bir eksiklik değil, her insanın vücut yapısı farklı. insanlar seni zayıfsın diye diye küçümsüyorsa onlara aldırma, sen
Fiziksel özelliklerin senin değerini belirlemez; 173 boy ve 54 kilo pek çok kişinin gıpta ettiği bir askı fiziğidir. 'Tahta' yakıştırması yapanların sığ bakış açısını dert etmek yerine, kendi zarafetine ve enerjine odaklanmalısın. Özgüven dışarıdan gelen yorumlarla değil, senin aynadaki yansımanı sevmenle başlar.
... Cinsel ilgi erkekler istiyor sadece. Sonra diğer şeyler temel ihtiyacını karşılıyan kadında kalıyor harici yedek ya da hiç yoksun. Sen vermezsen verenlerle beraberiz. Sanalda yazan duran tiplerle oynarsın ancak. reel da sevişen konuşkan kadınlar dışında erkekler uğraşmıyor. Tanışmaya, date vs uğraşmaya gerek yok. konuya geçiliyor hemen baktın iş yok kadında... olana bakmak lazım...
Ne anlatıyorsun aga
Dünyadan bahsediyorum reis. Sen ne anlatıyon? tahta felan
Benim de memelerim küçük bı ara bunu aşırı sorun yapmıştım ama inan her şey kendini sevmekle başlıyor, herkesin aynı vücudu olmak zorunda değil ve ben böyle de gayet taşım diyosun
Bende doğum yaptım 4 kilo fazla var diyet yapmaya çalışıyorum gitmedi bir türlü banada balık etli diyorlar bayramda kilon var diyorlar sanki 100 kiloyum moral bozukluğu al işte zayifa zayıf derler balık etliye balık etli bu insanların ağzı hiç durmaz peki kilo almayı hiç denedin mi ki zayifsan da insan evlilik olur eder doğum olur eder insan değişiyor ki neyini abartiyorlar bu kadar
Denedim güzelim Çok denedim benim genetik bu aslında yani yesem de günde 3 öğünde yesem hamur da yesem makarna da yesem yok yani fayda etmiyor ki boyum uzun olduğundan aldığım kilolar da belli etmiyor ben anlamıyorum insan oğlunu hiçbir şekilde memnun edemezsin sanki karşımızdaki erkek çok İtalyan erkeği de
Kendileri sanki dört dörtlük gibi su insanlara yaranilmiyor gercekten genetik o zaman elden birsye gelmez öyle yaratilmişiz herkesin vücudu bir olmaz
Benim kuzenimede kuru tahta diyorlar gezip eğleniyor hayatını yaşıyor hergun sevgili değiştiriyor ozguven her şeydir kız kuzenim ama tipi maymuna benziyor sırf fiziği manken gibi gorunuyor diye yaklaşıyorlar yani yuzunde çiller var sivilceler var surat yapısı uzun dudakları ince ve çatlak burnu uzun ama ondaki ozguven kimsede yok ben onun karakterinden nefret 3ttigim için böyle laflar söyledim ama tabiki gerçeği yansitiyor mu tabiki hepsi gerçek
Akrabalar ona ne laflar soyluyor genellikle laf söyleyen yasli kesimse hiç takma onlar herkese laf söyler valla manken vücut cogu kişinin tercihi kiskaniyorlardir takma kimseyi yaşlı genç fark etmez kim derse oralı olma
Vücudun anlattığına göre gayet iyi insanların dediklerine takilmamalisin. Bide insanlarla tanisamamanin sebebi vücudun değil psikolojin ve özgüveninden dolayı. Muhtemelen kendinle barışık değilsin ozguvenin yok çok düşünüyorsun ve içine kapaniksin. Terapi görmeni tavsiye ederim psikologa gitmen iyi gelecektir
Anlattıklarına göre gayet hoş bir bayansın. 173 boy ve 54 kilo gayet yeterli. Vucudunun tahta gibi olduğu için erkeklerin senin beğenmeyeceği saçmalığı maalesef yakınındaki kız arkadaşlarının seni kıskanmasından kaynaklı. 😊😊 senin uzun boyunu ve kalem gibi tipini kıskandıkları için sana bunu söylüyorlar. Sonuç olarak gayet güzel bir bayansın ve erkeklerle tanıştığında sana olan yoğun ilgileri karşısında bu saçma düşüncelerine güleceksin. 😊😊
Dediklerimi dikkate almanı tavsiye ederim 😊😊
Ya illaki g********* küçük olması bir kadın için büyük bir problem yani göğüsler bir şey yapamazsın çok yere yattı yaz sığdır böyle bilmiyorum küçük yaş büyük problem küçük götte bir problem yani
Anlamadım
Ben şöyle açık konuşayım sana yani kilo sormayan bir kadın ben hoşuma gitmez yani ya şunu demek istiyorum mesela bir kız var Geçen gördüm kızın ağırlığı maksimum hani 52 falan ya ben o kızla ilişkiye girsem Hani elimde kalır ya Düşünebiliyor musun s******* yani hiç konuşayım altımda kalır ya ölür ya ona dölleyecek bir erkek bana göre hani çok saçma geliyor bana neresini tutacaksın neresi seveceksin Kadın dediğin yağlı ol da ele gelir böyle ya
Boş bi muhabbet iyi günler merak etmeyin zaten kimse de beni istemiyor istedikleri kişileri seçebilirler yazmazsan sevinirim
Tamam
Kıçından bahane uyduruyorsun gibi geldi anlattıkların, sokakta görsen muz uzatacağın mağara adamı kılıklı tiplerden neyin eksin de kimseyle tanışamıyorum diyorsun, bi silkelen de kendine gel önce..
Doğu asyada ideal plan vücut seninki aşkım. Herkes öyle olmak için çabalıyor. Güzellik de görecelidir. Ben sana düştüm görmeden. Sağlığın için yap ne yapacaksan. Onun dışında eminim senin için de doğru kişi vardır. Zamanı gelmemiştir.
Valla bu tarif bana birini hatırlattı ama o kişiysen onu diyenler halt etmiş fıstık gibi kızsın ayrıca millet artık göğüs küçülmeye çalışıyor hiç boşuna öz güvenini düşürme
Kimi hatırlattı? Anlamadim
Bu siteden biri ama kullanıcı adı burada telaffuz etmek istemem
Ama bu kadar mı benzer tarif birbirine
Bizim gibi binlerce insan var normal değil mi ama merak ettm kkm
Valla bu tarife uyan bu sitede tanıdığım bir kız var boy aynı yaş aralığı aynı
26 yaşındayım mersinliyim ismimim baş harfi m o ben miyim?
İsmini bilmiyorum kullanıcı adının bal harfi k
Benim A hesabı da yeni açtım o kişi km bilmiyorum ama tanımıyorum
Benzerlik olabilir belki ama harbi tıpa tıp aynı kızı tarif ettin
Soylense hesabını ppsi vrmi
Buraya atmam ya deşifre etmek istemem kızı
Hesap linkini atarım istersen ama burdan değil
At ben silerim
Yok kusura bakma sevdiğim bir üye adı çıksın istemem
Hee o sorun ediyormu öyle syleri
Eder tabiki ayrıca o etmese bile ben yapmam ya kimseyi böyle ifşa eder gibi paylaşmam
Ayy tatlım boş ver onları konuşur konuşur dururlar banada şişko diyorlar 1.57 60 kiliyom ama takmıyorum öyle her söyleneni takarsan ooooo arpa boyu yol alamazsın sen kendini beğeniyor musun önemli olan o insanların ne dediği değil bunu unutma kendini sev seni seven de bu şekilde sevsin
oyy tarzına bittim
Eminim çok güzelsindir önemli olan senin kendinş sevmen öz güvenini dış görünüşünle bağdaştırmab yanlış. Sen sadece dış görünüşünden ibaret değilsin bunu unutma
Giyim tarzını değil fiziğine uygun giyin biraz spor ve saglıklı beslenmeyle her şey düzelir ve anlatımına göre manken gibi kızsın sen gibi olmak isterdim
Sosyal medyanın dayattığı güzellik algılarına kapılarak asla mutlu olamazsınız hergün değişiyor mutlu olmak kendi elinizde Sadece bakımlı olun ve özgüvenli olun Kitap okuyun ekran sürenizi azaltın
Gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır.. fiziğinle değil kişiliğinle karakterinle insanları etkilersin fizik ilk başta dikkat çeker ama sonra fizik önemsiz kalır
Naparsan yap ne kadar güzel olursan ol birileri yine laf edecek. O yüzden umursama boş ver. Bana da zayifsin diyolar ben de onlara siz de şişkosunuz diyorum 😅
Boy kilo iyi kıvrımlı olmak iyi her şey gögüs değil ki bi doğum sonrası zaten büyüyecek sarkık gögüstense dik duran gögüs daha iyidir kalça ince bel dişilik için yeterli bence gögüs sadece emilmek için var :D özgüvenin kırılmasın
Sen kendini sevip beğenmelisin ilk önce sonra takmamaya başlarsın boylu poslu kızsın bir iki yer cucesinin lafına aldanıp özgüvensizlik yaşama
Seni beğenmeyen Brad Pitt mi sanki 😅 Beğenmesinler sanki ne olacak yahu en değerli insan senin için kendinsin
Göğüsünün küçük olması bence iyi bir şey bir erkek için gelecek için bunları takıntı etme sen bakımlı olmaya düzgün diksiyonlu konuşmaya bak
Alakası yok özgüvenini düşürme yükselt aksine 1.73 boy diyorsun daha ne olsun maşallah 🧿 herzaman en güzeli kendimiziz
küçük göğüslü kadın gayette severim insanların söyledikleriyle ilgilenme nasıl mutluysan öyle devam et hayatına
Eminim çok güzel bir bayansınızdır
Benimde zayıf küçük göğüslü poposu küçük olan kızlar çok hoşuma gidiyor
Spora başla, orada doğal olan protein tozlarından verirler. Hem vücudun şekillenir hem de de kilo alırsın.
Aman sanki çok iyi fizikde olsaydin tanisacaktin. Kızlar tanışmaz erkeklerden bekler tanışmayı selamlasmayi merhabayi.
Dert etme bana da eski vardı bi tane odunsun deyip duruyordu tahta odun anlaşıp gideriz en olmadı 😅
Sağlıklısın buna şükret ve boyun uzun zayıfsın ne kadar güzel insanların ne düşündüğünü umursama.
Bence zarif görünen bir kadınsın avantajını dezavantaj gibi lanse etmen bile kendine olan güveni düşürmeye yetmiş
Bana göre mükemmelsin. Böyle bir eşim olsa dayalı döşeli ev içinde güzel bir hyat ve altına araba çekerim.
Hepsini hayatından s. ktir et gitsin sende.. zarif bir kadından ne anlayacak ki o tipler.. alışmışlar estetikli tiplere
Göğüs tek başına etkiler değildir ya destekli takarsın yine kamufle edersin yani sen soğuk duruyorsundur bence
Sen millete bakma k3ndine bak kafaya takma git tanış
Küçük göğsün de artıları var dert etme milleti
Cok kafana takiyorsan 10 kg al hemen
Boyun da gayet güzel uzun işte
Ne güzel işte zayıfsın kilolu olsam üzülcektin
Sen önce kendini beğenki sonra başkasına beğendirmeye çalış ve başarılı olabilesin
Iste bak erkek te penisi kucuk oldugu zmaan kadinlar alaycı konusuyor küçümseyerek moral bozuyorlar gogusu dert etme ufak uçları sivri göğüslerde cok ateşli oluyo
Etrafımdaki insanları laflarıyla hayatını şekillendiriyorsan vah ki vah
Kilolu değilsin. Fiziksel özellikleri fazla umursuyorsun
Bayılıyorum mu küçük göğüslü olan kadınlara hastayım
yani olabılır herkesin gögüslerri büyük olcak diye bisey yok
Tamam kilo al sende biraz, kendini toplayabilirsin pes etme bu kadar.
Onlar şişman mi acaba ya seni bu kadar kiskanmislar
Doğru adrestesin. Burada her şeyi bulabilirsin. Dikkat et yalnız.
Görmem lazım 😁 10 kilo alsan iyi olur güzelliğime güzellik katar
Bende bunu anlamıyorum herkes böyle arar sizde kısmet bulamazsınız ilginç
Sevgilim 165/52 kilo sarılınca kemikleri elime geliyor.
Siz 173/54 kilo ile iskelet gibisiniz.
Al buyur işte bitmiyor sizin gbiler bitmiyor kardeşim gidin 100 kilo kadin alın o zaman bizi eleştirmeyin siz çok mu dört dörtlük kişilersiniz adam olmayı başaramamışsiniz
ne anlatıyorsun?
sormuşsun ben de cevap verdim. eleştiri kaldıramıyorsan sormayacaksın.
iskelet olduğun gerçeğini inkar edemezsin
Sen benden de zayıf olursn umarım.
Benim yorumumu kaldırır mısın?
Gerçekten böyle biriyle tartışmak istemiyorum.
Sen de biraz karşındaki insanı kırılacağını düşünerek insan gibi yorum yapmayı dene İyi günler
Kötü bir şey mi dedim?
Boyuna göre çok zayıf olduğun aşikar. İskelet kötü bir şey mi sanki?
Leş insanlarsınız
Çok boş yapıyorsun. Hayatındaki insanları ruhunu s*kersin böyle davranmaktan vazgeç.
Aynen kanka sen çok hoş güzel konuşma sağlıyorsun zaten sorun bnde
Benim yorumumu kaldırır mısın? Benim bile kafamı sktin çoktan
Ben konuşmuyorum sadece sen de konuşuyorsun aynı şekil Sen de öylesin kendini bir haltan sayma çok görmek istemiyorsan görmezden gelebilirsin Hadi şimdi güle güle
Tahtasin diyene bakma he he de geç can sıkmaya değmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?