3 ay
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
146Cevap
benim yeni sevgilimde senin gibi kiza diyorum ben seni beğendim iyisin benim gözüm asiri güzel kızda yok kalbin huyun temiz ise ben senle olurum kız bana diyor ben cok uzunum zayifim sen beni gordukten sonra birdaha bana yazmasin falan
artik travmami ozguvenmi bilmiyorum
1.78 68 kilo bende zayıfım ne knk dert etme
Bende 173 boy 59 kilo ben bile bariz zayifsam sen daha zayifsin
Gayet güzel bu arada tahta diyenlere de aldırma fiziğin gayet iyi
Ukan kilolu olsak ayrı dert, zayıf olsak ayrı dert. Hay ben böyle işin...
Ulan*
Ne alaka sen gayet iyisin millet aynaya baksın önce
Bence güzelsin göğüslerinin küçük olmasıda ayrı bir g üzellik aşırı tahrik eder
Gayet iyisin. Tahta diyenler önce kendilerine baksın. Boşversene kimin ne dediğini.
Tanış sen zaten kadın olduğun için en Nadide çiçeksin öyle düşünmelisin
Kendini olduğun gibi sevmek en güzeli aşkım. Kendini değiştirmen olduğun insanı kabul etmek. İlle de değiştirmek istiyorum dersen doğal yoldan östrojen takviyesi almanı öneririm
Hayatım tahta olan kızların çoğu nette fırıldak gibi dönüyor. Onların özgüveni var da senin niye yok?
En sevdiğim şey zayıflık ben istediğiniz kadar sizi yalayarak hizmet edebilirim Efendim. Üstelik hiç bir yer ve koşulda ağzımdan uzaklaşmanıza gerek yok tiksinme gibi bir huyum yok 7/24 beni oyuncak gibi kullanabilirsiniz
iyide ne alaka. küçük gögüs seven bir çok arakdaşım var. gerek yok böyle öz güvensiz hareketlere
Millet kendi tipine baksın aq hele erkekleri hiç ciddiye alma 165 hırtlar bile sarışın 90-60-90 olmayan garımi olur lağn diye dolaşan bir grup öküz
Aynen oyle kendi tiplerine bakmadan kadinlar ustune kriter ustune kriter koyuyorlar onlara gore kendileri cok yakisikli en cirkini bile cok ozguvenli
Göğüslerin kücük diye neden kendini kötü hissediyorsun öyle bir duruma düşme kendini sev önce sen kendin daha önemlisin göğüslerini takma hangi erkek göğüslerin kücük sen sevilmezsin diye hissettirdi
Kendi öyle düşünmüş bence
Kilo alsan biraz yüzüne rwnk gelir kimseyede koz vermemiş olursun
Göğüslerin de şişebilir kiloyla bence
Cagla da tahta nolmus yani. Milletin ne dediğini bos verin.
habım abla. insan dış görünüşü ile değil kişiliği ile öne çıkar. sana bunu diğen kimsenin senin elinde olmayan bir şey ile seni yargılamaya hakkı yoktur. selametle
Herkes her şey konuşur Bazı şeyleri duymamak gerekir
Çok saçma kiloya göre mi tanışıyorlar bu insanları gerçekten anlayamıyorum bu zayıf olmak senin elinde olan bir şey değil üstelik normalsin kafaya takma bunları
Memene mi bakacaklar bunun için mi sevecekler seni? Biraz kilo al yeter fiziğin toplasın en azından
Seninle dalga geçenler seviyesiz biraz kilo alırsam manken gibi olursun bu boyla
sekilcilikden kurtulursan inan daha ozguvenli olursun kaldi ki sekil bi sure idare eder belki ama daha sonra karakter ahlaki yapi on plana cikar
Spor yapmalısın evde de olsa. Bu kilo ve boyla manken gibi olursun
canım bence normal bisey kucuk memeli kadinlari ben cok havali buluyirym. bu kadar rahatsiz oluyoesanda dwstwkli takabilirsin
Kendini seven herkes güzeldir / yakışıklıdır. Özgüven dışarıdan değil, içeriden gelen bir güç. Kendini sev.
Kendini sev öncelikle değer ver kusur olarak gordugun her yerin aslında güzelmiş diyeceğin şeyleri giy kendine güzel bak
İsteyerek mi kilo alamıyorsun bence önce kendini sev sonra diyetisyene git sen kendini sevmezsen bunu diğer insanlar da fark eder
Sen kadınsın , illa ki tercih edilirsin ama senin erkek versiyonun , kadınlar tarafından tercih edilmez
Dış görünüşü yüzünden çok yalnız kalan çok reddedilen yalnız sen değilsin ne olursa olsun kendinle aranı iyi tut
Bence kendinle barışık ol
Hayatına girecek kişi dış görünüş için girecek ise girmesin zaten
Ben zayıf kadın severim bende bu sende özgüven eksikliği oluşturmasın. Her erkeğin bakış açısı farklıdır.
Kimseyi dinlemeden yoluna bakmak en güzeli çünkü herkes kendisinde bulduğu eksikleri karşı tarafta gördüğü zaman dayanamayıp eleştiri yapıyor
Erkekler bazıları balık etli kızlardan hoslanır canını sılkma insalah gönlüne göre biriyle mutlu olursun Rabbim iyi insanlara karsılastırsın
aşko öncelikle yabanci erkeklere yönel rus ve italyan, adamlar heykellll gibi ve çok centilmen, bu güzellikle bu boyla posla ortalamanin altinda abazan türk erkeğine yüz verme😆Ben yurtdılşında yaşıyorum aldırayım seni buraya beybi😁
önce kendini sev. olumsuz degil iyi yönlere odaklan. zayif seven insanlarda vardir. dert etme ama pozitif düsün
Gayet normal bir fiziktesiniz ama anlamadım böyle alımlı tatlı kadını kım istemezki ben olsam tek taşla şımartır evliliğe doğru ❤️👌
neden takılıyorsunki. herkesi beğeen biri mutlaka olur. kimider senin gibi zayıf sever. küçük gğs sever.
Sana denilen değil de sen kendini nasıl buluyorsun o önemli belki karşındaki tahta seviyor nereden bileceksin
sana nasıhat vermeyecegım boyun ıyı kılonda ıyı sen memeden ıbaret degılsın gel tanısalım ıstersen
Öyle düşünme kaçma ve kendine haksızlık yapma
Böylesini seven mutlaka var. Ve bence çok güzel. Kim seni eleştiriyorsa kıskanıyor bence
Bence gayet iyisin. Memeler de nazar boncuğu olsun 🧿 ben severim zayıf kadınları
Kendini sev kendine deger ver öyle bir eksiklik hissetmedigin sürece eksik degilsindir
Guzellik goreceli bir kavram. Bn dis girnuse cok onem vermem mesela
Beğendiğim fiziktesiniz. Kadının zayof olması iyidir
İstanbul yaşıyorsun ya da İst yakınsan bir kahve içmeye ne dersin
Küçük göğüs seven de var yani bu kıstas değil bence
Özgüvensiz olmana gerek yokki. İnce uzun vücutta sevilir göğüs bedeni kaç
boş ver onları ipleme bie. Kafana taktıgına degmez. Vücut ölculerın iyi
Ne alaka gogusun küçük diye biri seni reddedecekse zaten hic gelmesin
Aşkım bence böyle diyenler seni kıskanıyor çıtır gibi kızsın işte keşke bendd uzun olsam 🫤😮💨
Çok basit şeylere takılıyorsun bence. Kesinlikle dış görünüşün bir sebep değildir.
Gayet güzel anlatimina göre. kucuk göğüs seven de cok
Foto at görelim
Kendini soyutlama aynaya bakınca ne görüyorsun
sanmam gayet iyi fiziğin var, belki yüzün iyi değildir
görmeden bir şey diyemem ama fazla çevreye takılma
Sanırım sana tapa bilirim ama sen bu anlattıklarının nasıl bir mükemmeliğin olduğunun farkında değilsin
hemen hemen ayniyiz boyumuz kilomuz sen nasil cok zayif oluyorsun benim kilom normal hatta bacaklarim ve baldirlarim cok fazla
Hatta ben kendimi biraz tombul buluyorum bence sen takinti yapmissin kilo almana gerek yok
Manken gibisin sorun ne?
Senden kısa ve senden kiloluyum.
Anna Maria Siecklucka göğüsleri küçük ama fiziği harika ayrıca
Aman ya erkeklerin saçma sapan güzellik algıları bilmez misin şişman olsan zayıflama zayıf olsan şişmanlar bakarlar ne istediklerini bile bilmiyorlar ki bana gelenler zaten cok saçmaydı yok kilo al yok kilo alma yok göbeğini biraz çıkar gotunu biraz daha büyült falan
Bunu diyene bakmak lazım. Genelde çirkin erkekler diyor.
Neden çirkinlerin gereksiz özgüven