Tırnaklarım kısa diye Sevgilim bakımsız olduğumu söyledi. Bakımlıyım ama tırnaklarımı kısa kesiyorum yani dipten. Bu yüzden ayrılması normal değil bence aldatıyor? Sizce bu bir sebep mi?
2 ay
Tırnaklarım kısa diye Sevgilim bakımsız olduğumu söyledi. Bakımlıyım ama tırnaklarımı kısa kesiyorum yani dipten. Bu yüzden ayrılması normal değil bence aldatıyor? Sizce bu bir sebep mi?
Bence sevgilin haklı, tırnakları aşırı kısa olan insanları ben de itici buluyorum ve gerçekten bakımsız, psikolojik sorunları varmiş gibi duruyorlar, tırnakları dipten kesmek de bir bakımsızlık çeşididir
Hayır, bu tek başına gerçekçi bir ayrılık sebebi değil. Birinin tırnaklarını kısa kesmesi “bakımsızlık” anlamına gelmez, üstelik tırnak yemek bile olsa bu konuşularak çözülebilecek bir davranış. Partnerinin bunu bahane ederek ilişkiyi bitirmesi, gerçek sorunun başka bir şey olabileceğini düşündürüyor.
Aldatma konusunda kesin konuşulamaz, ama davranışı sağlıklı görünmüyor. Bu durumu kişisel bir “kusur” gibi görme; tırnakların kimseyi terk edecek kadar büyük bir mesele değil.
Cevap
3Cevap
Bende saçlarımı koparttımms
canım zaten uzun olsa kötü
Biraz düşürücu
Bahane
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?