Dayimdan cok fena dayak yedim?

Istanbula dayim yengemle gitcektim. 1 saatten az kalmisti. Dayim surekli beyinden zekadan konu acan biri facebookta bile fotolarimin altina zekayla ilgili seyler yazan biriydi alakasiz. Kendin de varya beyinsizin. Oturuyoduk hep birlikte. Annem dediki kizima iyi bakin size emanet yolda falan koruyun. Bende dedim ki ben kendimi korurum falan. Basladi konusmaya tabi canim o kendini korur biz kimiz ki zaten zeka desen onu hic demiyorum bile falan yapti. 11 yasinda ki ogluda dediki gulerek cok zekali tabi. Bende dedm ki kes sesini gerizekali. Dayim da dediki oglum sende ona gerizekali de haketti falan. Bende ayaga kalkip yeter artik agzinq sicarm dedm ama boyle isin agzina scarm anlamnda cunku hep zeka zeka yeter artik. Kralini boyun egip ezdirmem kendimi doldum yani. Oda gelip bana vurdu delirdi. Resmen kafama defalarca ole hizli vurdu ki anlatamam. Ve bende cok isedim altima istemsiz yere o vururken cocuklar da vardi hep rezil oldum diger dayim tutuyodu onu duvarlara yumruklar atti aglar gibi oldu. Anneannem. beni savundu. O emanet kiz sen ona simdiden nasil vurursun nasil dayisin kafasina vuruyosun bisey olur diye korkmuyosun beynini dagittin dedi bagirip agladi. Annem sadece yapma diyodu. Annem hic bisey demez karakteri sessizdr. Bu yuzdendirki ben DİŞLİ yetistirdim kendimi hep kendim korurum kendimi. Sinir krizi gecirdim ben de. Icerde gitms diyo ki ben ona bakmaya kiyamiyorum o bana oyle diyo. Ve baska seylere de dolmustu hepsini benden cikardi kpek. Anneannem gelcekken yolcu etmeye onu gelmedi. Kus gittiler. Bende Şu an istanbula gidiyorum onlarla otobusteyim ayri yerde ve bdaha onla asla konusmicam ne olusu olume ne dirisi dirime siz ne dusunuyosunuz bu konuda?
Dayimdan cok fena dayak yedim?