Cok cirkin oldular :( kicuklugumden beri yerim artik biktim ve yememeyr calisicam asil sorum nasil hizlica uzatabilirim? 1 haftada azda olsa uzasin dunduz kesiyim istiyorum litfen yardim edin:(

Ablam. Doğal yolla uzat bulaşma biyere. 1 ayda uzar. Ama o etin kendine gelmesi 2 ayı bulabilir belkide 3. Topak olmuş parmaklar :). 2 ayda görürsün ablam !!!
2 ay cok fazla:/
Nivea tırnaklar için özel kremi var al sür. Sonra bana dua edeceksin.
www.bakimstore.com/.../..._bakim_kremi_45073_1.jpg
www.kizlarsoruyor.com/.../a35546-tirnak-yeme-yi-birakmak-isteyenlere-tavsiyelerim istersen buna göz atabilirsin.
Ilik suya biraz zeytinyagi kat hergun 10 dkka bklet bir haftya uzar
Zeytinyagi suyun yuzeyine cikmazmi?
Cikar yinede karisiyor sen yap dedgmi. Olmadi ilik suda beklet 10dkka cikardgnda eline zeytinyagi sur eminim fayda etcgne cok yaptim zamaninda
Deneyecegim:)
Cevap
17Cevap
Eller. çok minik ya, merakımı mâzur gör tırnaklarını neden bu kadar çok kemiriyorsun:)
Bilmiyorum jki cocukluktan gelrn birsey
Ama bu nörolojik bir hastalık olabilir dudak ısırma alışkanlığı da varsa bir bir muayene ol derim..
Oha cidden dudak isirma yalama falan var bende
Durum vahim, bu alışkanlıkların belki de ciddi bir psikolojik sorunun habercisi olabilir^^
Tsekkur ederim belki psikolojiktir belkide yani hatirladigim kadariyla babamda dudaklarini isirir bende belki ondan alismisimdir bilmiyorum:/ bir psikologa gorunmek iyi olabilir belkide bilmiyorum ama baska bir sorunum yok acikcasi
Evet altında yatan sebebi bulursan sorunu çözmen kolaylaşır ama ihmal etme sen bu alışkanlıklardan kurtulmaya bak..
Tırnak yiyenler için krem tarzı bişey vardı sanırım. Acı bir tat veriyormuş. Böylece ağzına alamıyosun bir araştır
Hiç kimsenin derdi tası kalmamış gelip nasıl tırnak uzatabilirim diye soruyorsun
Burasi soru sorma sitesi herkesin küçük ya da büyük sorunlari var sanane bundan isteyen istediğini sorar
Canim bosver bunlar anlamaz bosuna yorma kendini
Benim sorularimada geliyor böyle yorumlar insanlari rahat bırakın kahraman edasinda konusmayin sanane milletin derdinden yani sizin gibi insanlar yüzünden ne disarda ne sanalda rahat ediyor insan karamsar insani hayattan soğutursunuz
bende sen gibiyim ama memnunum halimden neden se :S
Uzatman lazım. Ama yemeden durabilir misin o var. .
yaklaşık 16 yıldır yiyorum , çok şeyler denediler ama bu başka bir şey geçmiyor ^^
çocuk eli gibi bu ne :D
:D nasil cocuk eli gibi yahu?
acukta ben yiyebilirmiyim diyesi geliyo insanın ama bakıyorum hepsini yemişsin bize bişey kalmamış
Tamamen psikolojik bir durum.
afiyet bal şeker olsun :S
Elini su ile bol yika 2 3 gune cikar
kötü bir alışkanlık rahatsızlık
oje sür ozaman tiskinirsin
Yeme be kardeşim :D
ellerin çok güzel yeme yeter tırnak uzatma
Oje sur aseton sur
Kedi besleyin
Kötü olmuş
Çok kötü bir görüntü
Acı oje falan sür