35 yaşında kardeşin oldu mu hiç senin? Kavga ederken ihtiyaç molası mı verdiniz dinlene dinlene derken? Hayatında ilk defa kavga ettiğin belli ama İnan ki cool serseri tip olmuyorsun bu şekilde. Dayağını yediysen efendi gibi otur , dayak attıysan eline sağlık reklam yapmana gerek yok
Bu nasıl bir tesadüf? Bu yorumda soran kişinin "elit insan" havalarına girdikten sonra soran kişiye karşı yoruma hak verme amacıyla gelen kızın da adının "Elitkesim" olması.
"... soran kişiye karşı yoruma hak verme amaçlı" demek bu dayak yiyen arkadaşımıza hak vermek amaçlı anlamına gelmiyor mu? Sonuçta soruyu soran o? Ben gayet düzgün okudum. Gözlüğünü tak oku ne alaka 😄
Sen cidden gözlüğünü unutmuşsun ya da kavramlar konusunda bilgi eksikliğin var.
Eğer "Soran kişiyi desteklemek amacıyla gelen kızın adı da..." deseydim haklıydın. Ama "Soran kişiye KARŞI yoruma hak verme amacıyla..." diyorsam eğer, bunun soran kişiye karşı bir şey olduğunu, destekleyici olmadığını anlaman gerekirdi. 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sen dayak yememişsin ki. Dayak dediğin zaman sonu hastanede biter. İt dalaşı deniyor senin şu duruma
Kanka bak ben kavga etmem normalde ama alkol içerken habersiz vurdu bende kendimi savundum onlar beni ben onları dövdüm 1 saat boyunca
1 saat mi 😂 tamam inandım tamam. 15 dakıka kavga edebilene tam altın hediye edıyorlar. Dediğim gibi it dalaşı senin ki
Bak kardeş düzgün konuş ben 1 saat boyunca kavga ettim sana yalan söyleyecek değilim
Yıllardır ring’lere çıktım hatta kafese girdim ama 1 saat dayanan görmedim. Tanışmak isterim seninle?
Kardeşim inanki 1 saat dinlene dinlene dovustuk
35 yaşında kardeşin oldu mu hiç senin? Kavga ederken ihtiyaç molası mı verdiniz dinlene dinlene derken? Hayatında ilk defa kavga ettiğin belli ama İnan ki cool serseri tip olmuyorsun bu şekilde. Dayağını yediysen efendi gibi otur , dayak attıysan eline sağlık reklam yapmana gerek yok
Kardeşim ilk defa kavga etmiyorum kafamiz bı dünya nefes nefese kaldık 1 saat boyunca dovustuk
Ya bi git duş al yat zıbar , ergenlik bir yere kadar çekiliyor. Sıkıcı bir hal aldı gerçekten
Vahşi erkek beeeee Kuzey Tekinoğlu halt yemiş krdşm
Evet o sarışın ben esmer vücut aynı dayak yedim kendime geldim
Tamam kardeş dayak yemişsin annadık. yemek duası mı beklion nie hatırlatıp duruon afied olsn
Yürü lan velet
Nie herkes kızio bana 🥺😭
Kanka ergenlik zor zaman o yüzden agresiflik ssnde oluyor kusura bakma
Yürü lan velet
ne bu serseriyim ve uzun boyluyum taliplerimi bekliyorum mu
Serseri değilim gayet elit insanım
😂😂😂😂 düşündüğüm şey ve beklediğim yorum! Harikasın!
@Elitkesim sen beimle dalgamı geçiyorsun serseri değilim işinde gücünde adamım
İşinin adını söylesene bi bana 😃
Bu nasıl bir tesadüf? Bu yorumda soran kişinin "elit insan" havalarına girdikten sonra soran kişiye karşı yoruma hak verme amacıyla gelen kızın da adının "Elitkesim" olması.
Şaka gibisiniz. 😂
Bunu caps olarak kaydediyorum xd
Yalnız ben gizli üye görüşünün yorumuna hal verdim 🙃 soru paylaşanı tanımıyorum
@Elitkesim esnafım beğendinmi türk kızı elit seni
of noluyor be yorum yaptığıma pişman oldum
Sakın ol güzel kız
@Elitkesim şeyyyy... "Soran kişiye karşı..." demiştim. Gözlüklerini takıp cümleyi düzgün okursan sevinirim. Gözlüksüz olmuyor malum. 😅
@Hiper-Assasin 🤣🤣hiç dikkat etmedim kanka sen söylenince anladım
@Elitkesim işine bak bence
"... soran kişiye karşı yoruma hak verme amaçlı" demek bu dayak yiyen arkadaşımıza hak vermek amaçlı anlamına gelmiyor mu? Sonuçta soruyu soran o? Ben gayet düzgün okudum. Gözlüğünü tak oku ne alaka 😄
@Elitkesim havalara bak sen yavrum benim kafam güzel olduğu için yazamıyorum
@Elitkesim şey kanka...
Sen cidden gözlüğünü unutmuşsun ya da kavramlar konusunda bilgi eksikliğin var.
Eğer "Soran kişiyi desteklemek amacıyla gelen kızın adı da..." deseydim haklıydın. Ama "Soran kişiye KARŞI yoruma hak verme amacıyla..." diyorsam eğer, bunun soran kişiye karşı bir şey olduğunu, destekleyici olmadığını anlaman gerekirdi. 😅
Yani kısacası, sadece gözlükte değilmiş demek ki sorun. Türkçe kelimeler de öğrenmen gerekiyormuş. 🤔
Bunu bana gösterdiğin için sağol o yüzden. Sana 2. Ve 3. Sınıftan bir Türkçe kitabı iyi gider. 😅
Dayak yiyip kendini cool sanan çocuk
Yavrum bide sen onları gör ne halldeler 😉
Yavrum sen sütünü ic cool isim yok
Dayaktan boya nasıl geçtin
Kafam güzel 😊
Gerçekten dayak yiyip resmini çekip bir de buraya mi attın hemen çok ilginçsin
Gerçekten iki kişi beni dövdü alkol yken ama ikisini paramparça ettim 2 saat boyunca kavga ettik 🤣
Haşin erkek
Evet çok hasinim dayak yiyip rahatladım ama onlarida kafasını guzunu kırdım 2 kişi bıcaga guvendiler
Off erkek yaa
Sen beni tanımıyorsun yavrum canın acır ben başkasına benzemek
Oha kavga edip dayak erkekk hemen gel evlenelim
İki saldırdı güzelce dövdüler ama en son dayak yediler 🤣
Kedi g*tunu görmüş yara sanmış
Gelde sanada yapsınlar iki kış bıçaklı ikisine de paramparça yaptım o kafayla
:) yaparsın ringin aslanı seni
Erkek yiaaaaaa
Dayı suratıma sülalendeki bütün hatunlar düşer ama sen top diyerek hakaret ettiğini sanmaya devam et jsjd
Düzgün yorum yap sende top olabilirsin özgür hepimiz kusur bakma
Kötü
Yapmaya neyin kötü çekemiyorsun herhalde
Tanımadığım birini neden çekemeyeyim dayak yerken beyninide çıkartmışlar yerinden bence
Dayak yerken mutlu oldum ikisinde pert ettim
Yazık kafana
Sana acıyorum alkolü olduğum için saçmaladım biraz Türk kizi
Ben de sana acıyorum Türk erkeği
Kurtulacam bu ülkeden türk kızı sen burada kal x🤣
O anlık bed girller : off erkek yiağğ