Bana çalışmana gerek yok dedi sevmiyorum çalışmayı zaten durumu var alabilecek ama bu ay yeni düğün yapıldı borç biraz fazla vs. Dedi sizce beni ezmeye mi çalışıyor açık açık konuşsam tartışma çıkartırım ama rahatsız oldum
3 ay
Bana çalışmana gerek yok dedi sevmiyorum çalışmayı zaten durumu var alabilecek ama bu ay yeni düğün yapıldı borç biraz fazla vs. Dedi sizce beni ezmeye mi çalışıyor açık açık konuşsam tartışma çıkartırım ama rahatsız oldum
Cevap
8Cevap
Adam sonuna kadar haklı. Makyaj malzemelerine o kadar para verilir mi? Neredeyse 3 asgari ücrete yakın. Allah adamın yardımcısı olsun.
Bana yardımci olsun bunlar küçük zevkler bunları da mi karsilayamayacak 🙄
Kusura bakmayın da karşılamak zorunda değil.
Evlendigimizde çalışmana gerek yok dedi ve evlendi benle karşılamak zorunda
İyi de bunlar acil ihtiyaçlar değil hanımefendi.
Erkeğin eşinin istekleri acildir
Öyle bir dünya yok maalesef.
Evlendiginiz veya evleneceğiniz kisiye başarılar diliyorum
Ben de eşinize sabırlar diliyorum.
Eğer çalışmanı istemiyorsa verecek bi zahmet!
İlk defa anlayan biriiii
Apartman boyatırız malzemeli bu miktara durum bu kadar kötümü
Alakası yok güzellik çirkinlik ile sephoradan birkaç parça bir şey alınca zaten o fiyat çıkıyor ucuz şeyleri de suremem
Çok fazla yazık çok yazık geleceğinden çalıyorsun
Ben onu çok seviyorum geleceğinden çalmıyorum ben onun geleceğine yatırımim
Söylenecek çok şey var ama muhattabınız değilim
70 bini yüzüne sürmezsen kendini çirkin mi hissediyorsun
Rafta durması kalabalık gözükmesi hoşuma gidiyor
70000 liralık malzeme ile onu ezmişsiniz birde o beni eziyor diyorsunuz
Ne edicem bunu alacak durumu olduğunu düşünüyorum ayrıca küçük zevkler bunlar karşılanmayacaksa neden evlendi
Ne diye tartışma çıkartacaksın çok merak ettim
O bana bakmak zorunda evlenmeseydi en son araba istedik 2 aydır oyalıyor böyle şeylere de göz yumsun ben de ona hayatımı Adıyorum öyle düşünsün onsuz tatile bile gitmiyorum
Abooo
Umarım trollsündür ya çok korkunç
Hiç kimse anlamıyor beni gerçekten annesi ayrı insanlar ayrı kendi ailem bile boş boş görmemiş diyor ben de insanım ya isteklerim olması çok normal
70 bin malzemeye güzelleşiyorsaniz işimiz zor yani
Güzellik ile ilgisi yok sephoradan birkaç parça bir şey alınca zaten o kadar tutuyor ucuz şeyler de süremem yüzüme
Gereksiz bir harcama olmuş.
İhtiyaç heosi
neden ucuz
Adam haklı
Bunu hemcinsimsin söylemesi De ayrı olay
Maşallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzelim, eşinin tepkisi bence seni ezmekten çok şu anki borç durumunun stresiyle alakalı olabilir 💕 Ama 70.000 TL gerçekten büyük bir rakam olduğu için şaşırması da normal. Yine de seni kırıyorsa bunu sakince, tartışmaya dönmeyecek bir dille konuşman çok iyi olur. Hislerini paylaşınca çoğu şey çözülüyor, inan bana ✨