3 ay
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
184Cevap
Edemez
Hayir
Hayır edemez
Zenginse evet
Hayır.
Hayır edemez
bizim hakanı edemez
Hayır edemez.
İmkansız ici ölü cıkıyor öylelerin
Tabi ki hayır
Hayır edemez
Beni elde edemez ula
Yok elde edemez
Hayır
Bence inkansız
Hayir Tabikide
Türkiyede evet.
Eder bence
Hayır edemez
%99 rahatlıkla
Hayır.
Edemez
Ondan daha güzeli yoksa evet
Güzelliğe aldanmıyorum önce tanımalıyım 🙅♂️
Memesi olan her kadın bunu yapabilir.😁😁
Altına yatar ama devamı gelir mi muammadir
Çünkü bazı erkekler güzellikle yetinmiyor sempatiye de önem veriyor tatlı biri değilse her erkeği elde etmesi çok zor. Bazı erkekler sadece köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyorken
Ben kadında öncelikle, dürüstlüğe, karaktere ve zekaya bakarım. Geri kalanı basit. Ama bu dediklerim yoksa dünya güzeli ve dünya onun olsa dönüp bakmam.
Bende zeka semlatiden önce gelir. Sempatik olmak ve görünmek için çok sebeklik yapan var.
Ben de bundan bahsediyorum erkeğin fıtratında vardır her güzel kadına sahip olmak ister. Ama mevzu bazen sadece sahip olmaktır ilişki yaşadıktan sonra sabahına donu paçayı toplayan bir adam denk gelirse ardından kadının gururunu toplaması ondan sonra çok zor travma yaratır kadına
Kadın zeki ise tek gecelik ilişkiye evet demez zaten. Kadın eğer zeki degilse apis arasiyla yaşar ve ona değer verene kendini bırakır. Sözde buna da hoşlanma ilgi vs denir.
Doğrudan zekayla mı ilgili bilmiyorum bana kalırsa gururla ilgili bir şey kadınlık gururu ve erkeklik gururu her insanda yok
Onur ve gururu olmayan her haltı yiyor. Sonra mı ne oluyor? Kaybeden genelde kadın oluyor. Örneği çok. Erkekte ve kadında olmayan onur ve gurur zamanla güvensizlik yapıyor ve düzgün ilişki dahi olsa cesaret olmuyor
Kaybeden niye kadın olsun vajinayı taşıyan kadın olduğu için mi? Tek kişi kaybeder o da doğru strateji yapamayan kişi kaybeder bunun da kadını erkeği cinsiyeti yok
Erkek ya da kadın diye bunu söylemedim. Ancak bir gerçek var. Kadın erkekten gelecek istiyor ise erkekte kadından gelecek isterken geçmişinin gelecek verip vermeyeceğini bilerek karar veriyor. Bunu geç algılayan iki taraf 2 yıla kalmadan ayrılıyor.
Olay aslında biraz dış görüntüsel zevklerle ilgili mesela renkli gözlü kadınların çoğu kendini ilah sanıyor. Çağatay ulusoy deli gibi yakışıklı ama renkli gözlüler bana sinsi geliyor demiş. Sırf renkli gözlü diye her erkeği parmağında oynatabileceğini düşünen kadının karşısına Çağatay Ulusoy'la aynı fikirde olan biri çıksa her erkeği elde edebilir mi hayır. Bu ülke kara göz hastası erkek kaynıyor bakınız ülkenin 2. En yakışıklısı Kıvanç Tatlıtuğ Başak Dizer'e serenat yapmış adam dünyanın en iyi annesi demiş ödülünü ona ithaf etmiş
Bazı sözlerin toplumsal yapıyı gösteriyor. Ancak kişilik ve karakter herkeste aynı işlemiyor
Güzelliğin herkes için göreceli olduğunu anlatmaya çalışıyorum karakter kelimesini nereden çıkardınız oradan?
Mevzu sadece kaşının gözünün rengi de değil ki hepsinden daha önemli olan bir şey varsa o da yüz hatları. Ben kadında küçük ve narin yüz hatlarını beğeniyorum daha zarif duruyor Miranda Kerr gibisi güzel mesela. Erkeklerin çoğu da zarif kadınları beğeniyor zaten
Dediğinde haklısın da bu çoğunlukla göreceli... Kaldı ki kadınların yarıdan fazlası hamilelik sonrasında ufak hiçbir yeri kalmıyor.
Çok ayıp 😂😂 öyle söylenmez annelik kutsal bir şey
🤣🤣🤣🤣 sözüm anneliğe değil. Anneliğin arkasına saklanipta ajite edene.
Konunun kendisi göreceli zaten bu soruyu soran birinin "çoğu" yerine "herkes" kelimesini kullanabilmesi için yeteri kadar insan tanımamış olması lazım hayatında
Benim tanimisligimin midemi bulandıracakligin çok üstünde
Ya o değil de ne erkekler tanıdım 3'e 5'e bakmıyorlar enerjisi güzel ve aklını kullanmayı bilen kadının köpeği oluyorlar mesele bu sadece enerji ve zeka. Bazı erkekler ağzı laf yapan bir kadın olsun trilyon borcum olsun diyor 😂😂
Evet çok gördüm. Öyle kadın hayatından geçiyor. Sonra borçlarla batınca tedaviye bana geliyor
Eder bide cilveliyse
Evet genelde ediyor
İmkansiz bu
Hayır ama çoğunluğu evet
Bence hayır
Hayır edemez
Eder
Hayır
Evet.
Yatağa alır nikaha hayır.
edemez
Evet