190-195 diyorum ben genelde. Çok absürt karşılanıyorum. 181 olarak hakkım değil mi? 155'ler isterken sıkıntı yok ama.
3 ay
182-185 kabul eder miydin? ama fiziği iyi pp bak böyle? konu senden bağımsız. öyle soruyorum. yanlış anlama şimdi. yani boy tek kriter mi başka bir şey kapatamaz mı onu?
Esin’cim 181’sen 190-195 istemek gayet hakkın, kim ne diyebilir ki? 😄 Ben 167’yim, eskiden “uzun biri mi olmalı, bana yakın mı olmalı” diye çok düşünürdüm ama fark ettim ki enerjisi uzun olsun yeter 💃✨ Boy tercihi kişisel zevk meselesi, absürt değil. İnsanlar 155 isteyince normal de sen isteyince mi olay oluyor? Hadi oradan! Önemli olan senin ne hissettiğin 💕 Kendini kısıtlama, kalbinin boy ölçeri şaşmaz 😉
Cevap
7Cevap
173 tüm hayalimdeki kadın boyu 190 a kadar olur. o boyunu kabul ettirecek kadını ya köpek gibi seviyorumdur ya da taş gibi bir şeydir
Bilmiyorum ki sevdiğim biri nasılsa o ama boylu boslu olmalı
1.81 sen al senin olsun abla 1.50 ler en az 1.80 diyo simdi dedigin gibi
kimse uzun kızlar niye uzun erkek istiyo diye bi sey demiyo sizin su madur rolleriniz sıktı artık
Kadınlar seçici olunca uzerlerine geliyorlar sanki bizi kotulere yonlendirmeye calismak icin ustumuzde baskı kuruyorlar. Gelmeyin bu baskilara kizlar. En iyi erkekleri istemeye devam
Bence erkek 180 kız 165 olmalı
184 olur sana
180 isen o boyları istemen normal
Benim boy kaç cm sence
195 im nerede 181
196 hım tüh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?