Elbette sağlıklı olması her şeyden daha önemlidir. Ancak yine de herkesin hayali olan bir cinsiyet olabilir :) Sizinki ne?

Yani Çocukları Seviyorum Bebekler En Masum Varlıklar onlar Sevilmez mi ki ya 💖 Ben Çocuğum Olsa Mesela Eşim var hamile diyelim Kız çok isterim tabi Rabbim Erkek evlat da verse olur ama ben kızları çok daha seviyorum Ayrım yapmam yani Ama Ben Çocuk Yapmam ya Evli olsam sevdiğim kızla Beraber Baş başa olmak yaşamak isterdim Birbirimize Sarılmak beraber El el Ne güzel olurdu ya ama Olur mu onuda bilmiyorum ki 😥 Hiç karşılıklı olmadı hep tek taraflı sevdim ben
İkiside olabilir fark etmez sağlıklı olsun da sadece rüyalarımda bu ara evliyim ve bir erkek çocuğum olduğunu görüyorum bilmiyorum artık. Fark etmez ama kız veya erkek her türlü bütün kalbimle severim 🥰🥰🥰
Cevap
18Cevap
Ben hep kızım olsun beraber gezelim minnos minnos elbiseler alalim babasiyla benim minik prensesim olsun istiyorum 😂 benim gibi poğaca yanakli bisi olsun isiram yanaklarini
Kızım olmasını çok isterdim. Evlilik falan hayalim yok ama bir kızım olmazsa bi tarafım eksik kalır gibi geliyor bana
Tabikide kız çocuk ama şimdiden diyeyim eşim olacak insan kıskanmasın 😅 hep hayalimdir.
Ben baba olmaktan korkardım ve hiç bebeğin cinsiyetini tercih edebilecek durumda değildim ama iyi ki kızım olmuş
küçüklüğümden beri bir kız olsun istemiştim minik bir prensesim var elhamdülillah
Bir prenses babası olmak istiyorum rabbim inşallah bir gün nasip eder😍😍
Sadece çocuk ancak içime hep iki tane oğlum olacakmış gibi doğuyor nedense , erkek bebekleri daha sevimli buluyorum özellikle , tombulsa 🙂👩🏼🍼
Çocuk düşünmüyorum. Olacaksa da sağlıklı olsun, yeterli.
İkisi de var çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin
Bence ilk çocuk kız olmalı hayalim bunun üzerine kurulu idi. İkinci de erkek
kız ismi şimdiden belli annesini olması istediğim kadına verdiğim takma isim HAYAT
Fark etmez. Nasip olursa bir evlat görmek değilse de hayırlısı.
Sağlıkli olması ve ilk çocuğumun erkek son kızım olsun..
Çocuk düşünmüyorum ama eğer olursa birgün oğlum olsun.
Çınar'ım.
Erkek çocuk severim, onla boğuşmak dalaşmak ne güzel
Sağlıklı hayırlı evlat olsun cinsiyet çok önemli değil
İkisinden birer tane isterim ama bir tane düşünüyoruz o yuzden hangisi olur bilemiyorum
Tabiki kiz cocugu neden diye sorarsan anneye babaya cok bagli erkek cocuk ise babasi hasta olsa banane gebersinler der ama kiz çocuklar ağlar
Sevgilim gibi küçük tatlı şirin bir kız çocuğu annesine benzemesi şartı ile tabii
Bir kızım olsun çok istiyorum Böyle upuzun şaçları olsun onları tarıyım çok istiyorum
Kız çocuğu istiyorum ama bir yanımda erkek diyor
İkisindende isterim 🤩🥰
Kız bebek cok istiyorum
1 tane erkek 1 tane kız inşalalh 😊
Kız olmasını isterim.
Çocuk sahibi olmak gibi bir hayalim yok
Kızdı. Şu an bi hayalim yok.
1 kız 1 erkek isteğim. Hayırlısı artık.
Kız çocuk tabiki 😍🥰🌺
sağlıklı olsun kız erkek fark etmez
Kızım var belki bir oğlan olur ilerde kısmet
Çok şükür ikiside var bir kız bir erkek
Erkek çocuk istemiştim hep ve oldu çok şükür.
Hiç öyle hayallerm olmadı
İkiside ama öncelik kız
Kiz cocuk evlat edinmek en buyuk istegim sanirim.
Şeker gibi bir kız çocuğu 🥰😍
Erkek çocuğum olsun isterdim.
Sağlıklı olması cinsiyetinin önemi yok
kız olsun aman ne erkek çocugu delirtir adamı
Annesine düşkün bir erkek çocuğu istiyorum
Kız🥰
Fark etmez
Ki öyle bir hayalim de yok
Annesine aşık erkek çocuklarım olsun isterim 🥰
Kız çocuğum oldu. Çok isterdim
Kız çocuğum olsun
Yeterki sağlıklı olsun, vatan evladı olsun.
Kiz cocuk
Kız🥺💗
2 kız 2 erkek
Kız cinsiyeti
Bir erkek bir kız 😃
Kız çocuk 🌸
Sağlıklı olsunda ikiside evlat sonuçta
hiç çocuk
Erkeek
İkisi de
Erkek
hiçbirisi