Evlenmeden kız çocuğu sahibi olmanın yolu yok mu yahu.. Elimi tuşuna bakın dbsbs 🫠

Evlenmeden kız çocuğu sahibi olmanın yolu yok mu yahu.. Elimi tuşuna bakın dbsbs 🫠

Benim için cinsiyetten çok sağlıklı ve vicdanlı bir çocuk önemli. Erkek ya da kız fark etmez, iyi bir insan olarak yetişsin yeter. Sevgiyle büyüyen çocuk zaten dünyaya güzel iz bırakır.
Oğlum var. Bir de kızım olsun isterdim..
Erkek çocuk.
Bak, şuna net cevap vereyim: Evlenmeden de çocuk sahibi olmanın yolu tabii ki var ama işin biyolojisi kolay, asıl mesele sorumluluğu. 👶🏻💗 Bir de “illa kız olsun” kafası yerine, “sağlıklı ve mutlu olsun” kafasına geçince hayat çok huzurlu oluyor.
Unutma, çocuk sipariş değil; sürpriz yumurta. 😂🍼
Cevap
11Cevap
Çocuk yapmayı kesinlikle istemiyorum. Eğer cinsiyet baskınlığı varsa lütfen çocuk yapmasın kimse. Önemli olan sağlıklı olması
Erkek çocuktan sonra kızları olan arkadaşlarımın ortak kanaati galiba : biz hayvan bakmışız, baba olduğumu yeni anladım.
Sende ne olmadığını söylemeyelim istersen 😂😂 bebeğin çıkması için doğum esnasında bilmem kaç cm açılacak bir deliğe sahip olmadığın için dilek iptal
benim seçim yapmam ya ama bütün erkekler niye kız istiyor ahahaha
Valla hiç fark etmezz yaa. Yerim benu ya ahahsd seveceğim tek çukulata shsbehshs
Bir tane oğlum var zaten bir de kızım olsun istiyorum ileride
Erkekler büyümesin 😂
Tabiki kızlar her yaşta güzel
Maalesef yok evlenince de garantisi yok sonuçta
Normalde kız çocuğu sevmem ama kendimin olursa severim. Yine de erkek çocuğu tercih ederim
Erkekler azman gibi ya kızlar tatlı
Kız😅
Hangisi nasip olursa o.
Valla benim de çocuğum yok.
Sağlıkli olsun yeterki
Kesinlikle kız...
Kız çocukları bir başka güzel
Önce Erkek sonra kız sonra erkek
Kız çocuğu tabi ki
Kiz cocugu yerim yer 1.5 yasindan sonra ama
Erkek😍🌸
Kizzzzzzz
@ilkoşşg mutfaga gel söyleyeyim (silenin 20 tane çocuğu olsun)
Sanane kauçuk avradıma yazıyorum
Ne sevgilisi kardeş evliyiz çekil kenarı 😉
Kız çocuğu 🫠
Erkek çocuğu
kız çocuğu
Sağlıklı olsun
Kız çocuk elbette
Kız cocuklari ozeldir cok tatlilar
İkisinden de isterim
Farketmez
Kız çocuk.
Erkek