Sarışın, esmer ya da kumral nasıl biridir?
Uzun saçlı ya da kısa saçlı?
Uzun saçlı ya da kısa saçlı?
ANlayış, hoşgörü eksik olmayacak aramızda. Sinirlense bile, çok kmötü bir şey yapmış olsam bile hakaret küfür etmemeye çalışacak ve ne olursa olsun beni dinlemeden yargılamayacak. AYnı şejilde ben de öyle. Kuşkulanırsa şüphelenierse bunu bana söyleyecek, kendi içinde endişlere meraklara kapılıp bozmayacak psikoojisini ve böylece şeeffaf bir birlikteliğimiz olacak. Her şey ortada olacak. Birbrimize kızsak kavga etsek bile, en kısa sürede çözebilmeliyiz. İki taraf da alttan alabilmeli. Bu zor biraz da ben genelde alttan taraf olurum, gurur yapmam. O da fazla abartmamalı. Birbirimizin sosyal hayatı olduğunu ve hep bir arada olamayıp hep mesajlaaşamayacağımızı bilmeli ama merakta da bırakmamalı falan filan.
Fİziksel olarak pek bir şey diyemem. Asık surat olmamalı, gülerken gözlerinin içi de gülse güzel olur. Ses tonu etkili olmalı. Eller de önemli.
uzun düz veya dalgalı siyah saçlı veya kızıl saçlı, beyaz tenli, iri badem kara gözlü kara kaşlı, bebek gibi yumuşak ve pürüzsüz cildi olan, kendine has bir kokusu olan, hafif balık etli, orta boylu ince belli (kum saati vücutlu) taş gibi bir hatun...
Olur mu öyle şey.. Çalışacak, ekmeğini kazanacak, her şeyi beraber sırtlicaz. Yok öyle yan gelip yatma. İsterse dünyanın en yakışıklı erkeği olsun
Cevap
42Cevap
Erkek: Kumral mınos boylu balık etli olsun yanaklari dolgun şarkıcı özgün gıni tipatip benzesin güler yuzlu olsun.benim gıbi çatlak eğlenceli olsun yeri grldınde yumruğunu masaya vursun :) ela gozlü olsun ( zaten sozlndım erkek de aynı bu biçim tam hayal edım gıbı yani şükür mutluyuz ha en çok allaha düşkün olsun namaz kılsın o da zamanla inşallah gelecek )
kalbi güzel olmadıkça dişini ne edem?
bana huzur ve sevgi vermedikce sarışın kumral veya esmer olsa ne yazar?
:P :P çok dertlisinn
haklısın..
Sarışın hastasıyım ama sarışın olmasa bile resimdeki gibi olabilir Kerim Frei aşığıyım :) Bir erkekte göze çok önem veriyorum e bir de Galatasaraylı olmalı :)
link
Yerli kadınımız çok sevimli ve sempatik...
İçi boş olmasın,kabuk değişir...
Benim için çekiciliğin diğer adı zekadır,zeki olsun.Anlayış,saygı ve nezaket.Kaba insanlara tahammülüm yok.
tam olarak da bunun gibi
off sen nesin böyle bee:)
link
Bilgisayarımın ekranına koysam, şaheser bir tablo gibi durmaz mı?
İşte hayalimdeki bayan;
link
işte buuu link <3 <3 :D oha çok tatlı lan
ben zaten sarıyım, o da kumral olsun. daha doğrusu olmasını isterim.
ya aslında hayırlısı olsun yeter.
İnsan nefsi o kadar azgın ki sarışın ister,kumral ister,esmer ister,ince belli olsun ister,etli butlu olsun ister...Sen onu frenlemzsen o kadar çok şey ister ki ! Doymaz mübarek :)
kumral ve saçları dalgalı olmalı sırıttığında 32 dişi birden gözükmeli ve mavi oje takıntım var mavi oje sürdümü çok uygun :=))
esmer baya esmer böyle melez gibi kıvırcık kıssa saçlı uzun boylu ve zayıf böyle birini buldum ama henüz bakma aşamasındayım :/
tip çok da önemli diil ya mesele düşünceleri ne düşünür nasıl davranır şekil topraktan ibaret hepimizin bir şekili war dnalarında kodlu olan tipi çok önem arz etmiyor bana
Hem fizik hem davranış olarak, Amelie karakterinde biri...
kızıl ıstesek:)) sıklarda yokda,hanımhanımcık kızıl bıseye hayır denırmı hıc:)
kıvırcık veya dalgalı saçlı sarışın veya kumral sevimli bir erkekcık :D
hayalimdeki kadının kum saati gibi bir fiziği olmalı, uzun ya da kısa olması önemli değil. ten rengi veya saç rengi de önemli değil. önemli olan bakımlı, temiz ve kum saati gibi fiziği olması :)
Patlak gözlü,yüzü sivilcelerle dolu,150 boyunda ve 90 kiloluk tip hayallerimdeki kız tipi:):))
bunun gibi link :)
1.70 boyunda 55 kilo
sipsiyah saçlar ince kaş siyah rimel saçların arasından mavi postijlerde süzülebilir
piercing olabilir.
tabi bunlar 2. sınıfta tuttuğum özellikleriydi
asıl özellikleri salaş ve depresif olması.
hayalımde kımse yoktu açıkcası sevgılım esmer esmer dıyım bari:D
Eesmerin kralı benim kara kılı almasın beni bas ona tekmeyi yaşatırım seni
Sarışın ela gözlü orta uzunlukta saçlı , yine onu düşünmeye başladım yapmayın etmeyin sormayın böyle sorular ...
uzun saçlı beyaz tenli balık etli ve uzun boylu olmasını isterdim kalça gögüste istediğm gibi olmasını
Esmer. bu hayatta esmerler bir adım önde başlamıştır kim ne derse desin :)
genelleme yapmamak lazım bence sarısınlarda var tabi ama esmerler bir adım öndedir :)
sarışın için dünya yakılır esmer için sarışın da yakılır :)
Mavi saçlı olsun , şirin tatlı Pokemon gibi bir şey olsun
İlk tercihim kızıl bir saçı olması ve sadık olması bana yeterli :)
Doğru olan benim. Bir şeyleri bilmeden yorum yapmamayı öğrenmelisin
Sarışın mavi gözlü uzun boylu ve biraz kaslı bakımlı ve tabiki bana köpek gibi aşık olmalı :D
hayal değil de hayatımdaki kumral ve iyiki ona sahibim :))
Sipariş hattı mı burası :P Hepsinden azar azar ortaya :P
esmer olsun beyaz tenli gulsun hafiften normal beli olsun egitimli olsun saglikci olabilir benim gibi ingilizce sart bide:)
kadın değin uzun saçlı olucak gerisini bilmem ben.
yeni kestirdim saçlarımı :D :D
valla oda senin tercihin ama kadınlar bence saçlarıyla ön planda olmalı :)
Hayalimde hiçbişey yok
Çünkü Allah'ın kaderime yazdığı kişiyi değiştirme gibi bir seçeneğim olmadığı için boş hayallere kapılamam.
hatun dediğin böyle olmalı link :
kumral,gozler kahfe rengi boyu 175-180 :) tipik bir erkek yani oyle fazla ozelik istemem :D
Monica Belucci desem yeterlidir herhalde
Uzun saçlı sarışın Metalci olsun pls pls pls...
huyu güzel olsun yeter. tercih söz konusu ise esmer ve ince olması.
sarışın yda kumral renkli gözlü :)
esmerrrrrrrrrrrrrrrr <333
kara kılıyım olur mu
Uzun saçlı olmasın da ne o öyle kız gibi :)
biraz vefa
biraz insan
hooker olmasin gerisi kafi ;)
Uzun saçlı ve gülümsemesi hoş olan :)
1:55 cm
87 kg
Cilli
kadın gibi kadın hoş görülü bakımlı
sarışın uzun saclı :D
kahvrenk sacli, karizmaatik
esmer olmasın allah başka dert vermez zaten kıllı kezban
küçük ve narin ayaklar..
esmer yeşil gözlü
araplarda yeşil gözlü mü var cahil.
araplara bakmıyorum amma dert ettiniz esmer dediysek kap kara biri değil siyah saç yeşil göz sevgilimden dolayı dedim
Esmer uzun sacli 90.60.90 ufffff :D
beyaz ten, siyah saç ve fit bir vucut.
kumral olsunn fazla uzun saçlı olmasın olur :P
Esmer, =) uzun Ateş...
Ingrid Nilsen gibi olabilir mesela..
sarışın uzun saçlı
kalbi güzel olan
külotlu çorap giyme yeteneği olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar