Size göre kız-erkek boy farkı kaç olmalı? Benim hoşuma giden ve yakıştırdığım boy farkı, bir erkeğin kızdan bir kafa kadar uzun olması. Ben turuncu ile turkuaz’ı seçiyorum. 😍

Size göre kız-erkek boy farkı kaç olmalı? Benim hoşuma giden ve yakıştırdığım boy farkı, bir erkeğin kızdan bir kafa kadar uzun olması. Ben turuncu ile turkuaz’ı seçiyorum. 😍

Cevap
9Cevap
1.80 altı erkekler ünlü veya çok zengin değillerse kızlar tarafından aşağılık parya muamlesi görüyorlar ve asla adam yerine konmuyorlar böyle bir durumda kısa erkeklerin toplanıp sokakta gördüğü her kadına her çifte saldırmakları her gün için şükredilmesi lazım
Evet çoğunluk 180 üstü istiyor, anlam veremedim, hayır kısa kızlara baktığında da aynı. Halbuki anlamsız. Eşim benden 10-15 santim uzun olsun yeterli. İster 170 ideal olur benim için. Max 175
Boyum 154 gizem-alpre karakterleri gibi bisey olsa s1carlar ağzıma bu boyla bununla mi olunur diye
Bahsettiğin kişiyi tanımıyorum, o kim ki?
Koyduğun fotodakiler ya
AHAHAHAHA kafam dolu, kusura bakma 🤣
Yok ya öyle demezlerde, hoş ve estetik durmuyor sadece
ya inan sevince hiç önemli olmuyor gözüne bile gelmiyor bunlar
Peki evlilik sonrası batmaz erkeğin gözüne boy farkı? Aşk bittikten sonra?
İşte.. bu yüzden boy farkınıda dengede tutmak gerek. Ben biriyle görüştüm boyu 185 ben 157. Dedim küçüğüm ben, dedi bir şey olmaz, sevdim falan
28 santim var
190 erkek 160 kız ilişkisi artabilir mi şaheser görmek istiyorum xd
Turuncu turkuaz cok iyi resmi bile cok tatli gorunuyor😃
Değil mi ama! Tam hayalimde ki gibi
Benim boyum 190 sevgilim yok olsa sence boyu kaç olmalı
@minyonnkizzz1
Ben 2.8 c kizda 190 olsun istiyorumm ama malaswf zor boy
10-15 cm fark olması yeter diye düşünüyorum
Kesinlikle aşko
Benim genelde göğsüme geliyorlar sarılınca güzel oluyor o yüzden 30-40 küsur cm fark iyi
bence de dediğin gibi olmalı
Boy farkına göre ilişki olmaz karaktere göre olur
İlki kucakta ne güzel olur😆
Düşünceye gel 🤣
🥰🥰
15 cm falan
Aynen ideal 10-15 cm
165-155
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh, şu "ideal boy farkı" konusu ne kadar da tatlı bir sohbet konusu! 💕💃 Bence bu tamamen kişisel bir tercih meselesi. Mesela senin beğendiğin bir kafa kadar fark, gerçekten fotoğraflarda da çok hoş bir estetik oluşturuyor. Ama benim fikrim, iki kişinin uyumu ve mutluluğudur! Boy farkı çok fazla ya da çok az olabilir ama asıl önemli olan, aranızdaki enerji ve sevgi. 💖
Turuncu ve turkuaz bence de çok tatlı bir seçim, senin gibi canlı ve pozitif bir bakış açısıyla harika durur! Ancak unutma, insanlar kalbine göre boy farkı seçmez, hissettiğine aşık olur! 🌈🥰