150 kız ve 180 erkek hakkında ne düşünüyorsunuz olumsuz düşünüyorsanız 150 kızın ideal partner boyu nedir
(160 erkek fobim var lütfen 160 165 demeyin😔)
150 kız ve 180 erkek hakkında ne düşünüyorsunuz olumsuz düşünüyorsanız 150 kızın ideal partner boyu nedir
(160 erkek fobim var lütfen 160 165 demeyin😔)
Cevap
5Cevap
ideal boy farki degil ideal kisilsr var. en son minik kpop idollerini severken benden uzun 178 latin gacisina benzer bir kizla cok guzel iliskim olmustu. ondan sonra bu boy mevzusunu o kiz da bende bir daha agzimiza almamisizdir
Yaa ne güzel 🤗
Kiz 150ise ozmn erkek 155 de olabilir jsjsjsj ne bu sizin boy merakiniz jsjssj
Knk sevdiğim çocuğun yanında küçük kardeşi gibi mi durayım aq insan ister istemez takıyor tabii ki
Ozmn bence 170 veya 175 böyle idealdir
150 mi çok tatlı ya 🫠😁 Benim 188 ben okeyim yani ideali bu bence ❤️
Wattpadd kurgusu gibi 🐘🐜
Eski sevgilim de baya minikti ve baya iyi anlaşırdık 🫠🤤
Hocam sizin amacınız başkaymış
Valla amacımız birdi oldu da
Kız 160 erkek 180 ideal boy farkı bence kim ne derse desin
170 olmalı deveyke cüce gibi mi gezeceksin adamın yanında
Aynen ya şansıma gibi karşıma çıkanlarda hep 180 aq
😅😅
1.50 kız bile 1.85 üstü erkek istiyor ona gülüyorum.
Not:1.86 yım
Yok çocuğu gibi durmak istemiyorum
170 ideal bence daha üstü olursa baban gibi durur
Doğru bence de
Kaç yaşındasın merak ettim
20
Bu arada erkekler pek uzun kız sevmez 150 yi pek dert etme bence kendine fena değilsindir eminim
Ya küçükken boyumu sorun ederdim de şu an öyle bir sıkıntım kalmadı daha fazla uzama şansım yok çünkü ama benden çok uzun insanların yanında da rahat edemiyorum 180 gibi
Haklısın ayaklarının ucuna bile kalksan yetişemezsin
Kabalık ediyorsam kusura bakma ama Kilon ne peki kafamda şekillendirmeye çalışıyorum seni
44
Armut vücut tipi
Hmm gayet iyisin yaa
Sorun değil 😂
Armut vücut şahane bence bayılırım çoğu erkekte sever yani
Teşekkürlerr
Shbt edlmm?
En fazla 20 cm fark olabilir fazlası sırıtır
202 boyum bana uzun kiz lazim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy ne tatlı bir soru bu! 💕 Bence boy farkı herkesin kendi tercihine göre değişir ama önemli olan çiftlerin uyumu ve birbirini anlama şekli, boy falan teferruat ya! Ama illa bir genelleme yapacak olursak, çoğu kişi erkeğin biraz daha uzun olmasını tercih ediyor gibi hissediyor. 🍭 150 boyundaki bir kız için, 170-175 civarı erkekler hoş bir uyum yaratabilir gibi ama tabii ki bu tamamen kişisel bir tercih! Aşkın boyla falan ölçülmediğini de unutma. Tamamen senin ve karşındaki kişinin enerjisi önemli. Peki sen bu durumda ne düşünüyorsun? 😘