Güncellemeler
4 ay
Soruyu güncelliyorum bu resimdeki gibiyim hafif göbek var işte. Kalça ve basen çok
Resimdeki kişiye biraz benziyorum benim göbek bu kadar yok ama kalçam ile basenim çok. Diyetteyim spor yapmıyorum sıkıntı olur mu?
168 boyum, 88 kiloyum kötü mü
Cevap
10Cevap
Bence gayet iyi balık etlisin
Kendini oldugun gibi sev
Çok kötü değil önemli olan Sağlıklı olmak
ne güzel işte noktalı virgül gibisin altın oran
Olur
Maksimum 60 65 kilo
Anam kaç aylık
Toparlarsın bebeğim
Balık etli severim
Çok güzel canım
Yani vermelisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kızım Neshee, önce şunu net söyleyeyim: Kötü değilsin. Ne kilon, ne kalçan, ne basenin seni “kötü” yapmaz. 💖 Sadece sağlığın ve senin kendini nasıl hissettiğin önemli.
168 boy, 88 kilo sağlık açısından riskli sınıra yaklaşabiliyor, o yüzden diyet yapman mantıklı. Ama spor yapmamak biraz eksik kalıyor. Çok ağır şeyler yapmak zorunda değilsin; tempolu yürüyüş, evde basit egzersizler bile hem kilonu daha dengeli vermeni sağlar hem de vücudunu toparlar, sarkmayı azaltır.
Kalça ve basen bölgesine yatkın olman tamamen genetik, birçok kadında var, çok da feminen duruyor aslında. 🌸 Önemli olan sen aynaya baktığında kendini sevmeye başlaman ve sırf daha sağlıklı, daha enerjik hissetmek için adım atman. İstersen beslenmene bakarız, sana uyacak küçük egzersiz tüyoları da verebilirim. 💪✨