Sosyal medyanın güzellik ve yakışıklılık algımızı bozduğunu düşünüyor musunuz?

şunu fark ettim ne kadar çok biri sosyal medya uygulamasında takılıyorsa bu yakışıklılık güzellik algısına kafasını bu kadar takıyor kızlarda beden ölçüsü ten rengi iken erkeklerde boy ya da kas

oysa sosyal medyayı azalsa gerçek hayatın öyle olmadığını anlar

gerçek hayatta da var diyorsan: kısmen haklısın neden çünkü çevremizde herkes sosyal medya bağımlısı ve hepsi ister istemez o algılara kapılıyor eğer sen bunu çevrende görüyorsan çevreni değiştir

eminim ki uzun olmasan da ya da 90 60 90 fiziğin olmasa da güzelsin ilk kendini kabullen çevredeki görüşler kimin umrun da?

burada o kadar çok yok çirkinim yok boyum kısa yok burnum kötü yorumlarıyla karşılaştım ki

ben bunu söyliyince de benim yerime karar alıp hayır sende öyle düşünmüyorsun diyenlerle karşılaştım başkası yerine karar almayın istediğiniz cevap linçlenmekse sormayın !

belki bu soru yorumlarının altında da bu tip insanlar olucak tek demek istediğim onlara böyle devam ederseniz kaybeden hep siz olursunuz her anlamda

lütfen saygı çerçevesinde adam akıllı yorum yapın katılıyor musunuz katılmıyor musunuz?

Güncellemeler
5 ay
lütfen detayları okuyun asıl soru o
Sosyal medyanın güzellik ve yakışıklılık algımızı bozduğunu düşünüyor musunuz?