Yani telefonda gördüğümüz insanlar ya hep estetikli ya da yüzlerine filtre koymus kişiler. Bugün sınav girdim mesela bir sürü genç insan gördüm ama hiç biri gözüme güzel gelmedi 🙄…

Yani telefonda gördüğümüz insanlar ya hep estetikli ya da yüzlerine filtre koymus kişiler. Bugün sınav girdim mesela bir sürü genç insan gördüm ama hiç biri gözüme güzel gelmedi 🙄…
İnsanların bakış açısını değiştiriyor. Tek kalıba koyuyor o yüzden. Bunların etkisinden çıkıp etrafa baktığında herkesin gayet güzel olduğunu farkedebilirsin. Önemli olan nasıl baktığın. Sosyal medyanın insanların psikolojileri üzerinde gerçekten çok büyük etkisi var
Bozmaz mı be kusurlu yüz güzeldi mesela kız güzel fakat kaşının üstünde iki ben var onu farklı yapan oydu şimdi onlar bile kalmadı ameliyat her şey. O kadar çok kusursuz olmak yaygınlaştı ki hiç bir şey yapmayan dahil aa kesin yapmıştıra döndü. Fakat gerçekten güzel dediğim insan hep aynı duruyor illaki özel bir kusur arıyorum, farklı bir düşünme yapısı arıyorum. Neyse çok konuştum durum böyle.
Sosyal medya bozmadı ki sosyal medyadan önce vbaşladı televizyonların gelmesiyle türk kızları dış güçlerin elinde oyuncak oldu dış güçler ne derse türk kızları onu yapıyor sonradan sosyal medya geldi o devr aldı türk kızlarını daha da bozdu zaten türk kızları kimlere özeniyor neye özenip yapıyor türk kızlarını ellerinde oynatıyorlar işte
Kendime ait bi güzellik algım var zaten bunu sosyal medya bozmadı ama sosyal medyadan türeyen güzellik algısı var kesinlikle.
Güzellik algılarına uyan bi yüzüm var dıṣarda bana çok bakarlar veya dudağın burnun estetik/botox yaptirdin mi diye cok soru alirim ama gel gör ki hiç bi iṣime yaramadı güzel olmam. Boṣ iṣler. Influencer olsam daha çok iṣime yarardı.
Benim sosyal fobim var biri disarda görür sen bunu bunu dedin diye saldirir veya bana kötü davranir veya gizli gizli fotolarimi videolarimi ceker yayinlar diye korkuyorum acikcasi.
Cevap
28Cevap
Hayır benim güzellik algım yok zaten.. ben bir insan da kendim dahil karaktere bakarım sadece.. güzelliğine fiziğine bakmam
Değişikmiş 🙄
Ya ne alakosı vor yo normoldoda boylo güzel
Güzellik algım hiç değişmedi ama herkesin kendini çok güzel sandığı bir dönemden geçiyoruz o ayrı..
Çirkin kızlara bak anlarsın ne dediğimi...
Evet gördüğüm kadarıyla bütün kızlardan daha güzelim
Evet ama çok yakın bir dönemde sıfır estetik ve sıfır dolgunun moda olacağına kalıbımı basarım 🤫
Hemen hemen cunku herkes estetik yaptırıp birbirine benzio
😂😂😂😂😂
Bence çoğu algımıza minik operasyonlar düzenledi gibi.
Sosyal medya her anlamda bizi bozuyor. Herkes zengin, herkes mutlu, herkes geziyor, herkes lüks içinde yaşıyor gibi görünüyor. Karşımıza çıkan reels, tiktok, shorts vb. videolar, algoritmaya göre görmeyi sevdiğimiz şeyleri gösteriyor. Neyi görmek istiyorsak onu görüyoruz yani. Reel hayatta görmek, duymak, deneyimlemek istemediğimiz şeyler ile karşılaştığımızda afallıyoruz. Böyle çağın ben ta..
Her yer sahte tipler dolu.
Zaten sosyal medya üzerinden fotoğraf vs. eğer flörtümle sohbet edip, ileride buluşacaksam, şahsen fotosunu orjinal halde görmeliyim.
ortalık başıboş avareden geçilmeyince böyle şeyler de kaçınılmaz oluyor, bunların yaptığı en iyi şey birilerinin dikkatini çekebilmek için aralıksız kırk takla atmak oluyor.
Sosyal medyada çok zaman geçirince reelde ki insanları beğenmemek normal 🤣
Sosyal medyanın ne olduğunu kullanıp da bilmeyen yoktur herhalde. Buna rağmen bundan etkilenen apt*ldır bana göre.
Olabilir djjf bende norml insan gördümde pek wow bulmuyom jdjfj ama estetiklilerdr hani harika güzel drgiller
Sosyal medyayı aktif kullanmıyorum ama dışarıdan gördüğüm herkes birbirine benziyor.
Hayır ahlakımızla kişiliğimizi bozdu resmen DNA değiştirdiler
Herkes birbirine benzemeye çalışıyor farklı görünce lincleniyor herkesin yüzü pürüzsüz olmalı bembeyaz dış zayıf olmalı buyuk gogusu vb vb bitmedi algı her geçen gün daha da bozuluyor
Bence bozdu sürekli aşırı effect ile kendi özünü kapatıp yabancı birisi gibi gösterip tanışmak ne kadar mantıklı
Bence de neysen onun gibi olması gerek farklı bir görüntü ile kendini effectli gösterip buluşunca ne olacak oda ayrı bir komik olau
Ahlakı, sevgiyi, ilişkileri kısacası sosyal medya herşeyi bütün toplumu bozdu
Evet baya bozdu artık güzellik merkezleri parayı kırıyor ckxjx
Benim algilarimi değiştirmedi açıkçası
Güzel aramıyorum ki sokağa çıktığımda
Ne oldu ki? 🙄
Hayatım ev ve iş arasında gidip gelerek geciyor 😊
Aynen öyle..
Değer verdiğim insanların yüzlerini görüp bakmak isterim :)
Teşekkür ederim :)
Organik kadın kalmadı piyasada.
Çıplaklık arttı normalleşti ölünce yanınca görecekler meme açmayı
Ne alaka şimdi memelerimi açmıyorum zina yapmıyorum bu konuda yanmayacağım kesin
Kocan instada meme sallayanlara bakmıyorsa Ben de bşşey bilmiyorum
Yok asko
şhop makyaj dolgu ne bekliyorsun orasını gerdir burasını gerdir
Evet maalesef artık ilişkilerde sadakat de azaldı
Değişir güzellik anlayışı
Türk kızları zaten %80 güzel değil gerçekçi olmak gerekirse
Kalitesiz insanların algısı bozulur sadece.
Beni görenler fotoğraftan daha guzelsin derler
Bozulmaya müsait olanlarınkini bozmuştur.
Katılıyorum net bozdu ya.
Çok aktif sosyal medya kullanmıyorum
Yok benimki hala aynı
Herşeyimizi bozdu
Maalesef bozdu
mantıklı
Yok be
yok be
Evet
Evet.
Baya bozdu bence
Evet