Bence evet çok değiştirdi artık filtreler ve müdahale edilen görseller var ve "kusursuz görünen" güzel kabul ediliyor. Sizler ne düşünüyorsunuz canlar?

#Güzellik&Bakım ❤️🔥 #Alevalaz
Bence evet çok değiştirdi artık filtreler ve müdahale edilen görseller var ve "kusursuz görünen" güzel kabul ediliyor. Sizler ne düşünüyorsunuz canlar?

#Güzellik&Bakım ❤️🔥 #Alevalaz
Aslında bu insanın kendi ile barışık olması ile ilgili bir durum mesela ben de sosyal medyada birçok erkek görüyorum sevgili görüyorum evli insan görüyorum ama hiç özenmiyorum bu insanın kendiyle barışık olması ve kendini geliştirmesi ile ilgili bir şey hayatı sosyal medyadan ibaret olup da sadece sosyal medyayı kendine örnek alırsa öyle olur ama insan aklı başında olduktan sonra Bence her şeyi yapabilir
Sosyla medyayı çok ciddiye almıyorum ama insanlar o videolarda gördükleri kızları erkekleri gerçekten öyleler zannediyor. Filtreler,15 saniyelik reelsler çekmeden once 2-3 saat hazırlanmalar vs vs ler. Bunları yok sayıyor insanlar. Bence teknoloji insanlara çok ağır geliyor. İnsanlar henüz bu oyunlara kanmayacak kadar bilgi sahibi değil. Yeterli ehliyete hiç sahip değil.
Miyop olduğum için sorun yok. Milletin algısı bozulan bozulana zaten. Şuraya gelen iki masum paylaşım yapıp sonra uçuyor. 😀 Bir bakiyorsun şapkadan tavşan çıkaranmı, Okuş ookus yapanmı bolca. Ne oluyorsa kısa sürede bu kadar değişim oluyor ya da milletin içindeki çıkıyor işte. 😅
Milletin algısı bozuldu artık. Bir tane eleman var vücut geliştirmeci ama iğne ilaç kullanmıyor çocuğun vücudu efsane millet bu ne ya çok zayıf. Pek kaslı filan değil yorum atmış paso. Lan doğal yollarla vücut o kadar büyüyor zaten daha ötesi yok.
Canım Alev’im, çok güzel yere değinmişsin ❤️🔥
Bence de sosyal medya “normal”i baya bozdu. Filtreler yüzünden gözenek, sivilce, göz altı… hepsi sanki yasakmış gibi. Oysa gerçek ciltte hepsi var ve çok doğal ✨
Ben filtreleri eğlence için seviyorum ama “standart” yapmak öz güveni yerle bir ediyor. En güzeli: filtresiz hâlini de sevip, makyajı ve filtreyi sadece oyun gibi görmek 😌💄✨
Cevap
18Cevap
beni bozmaz
Sosyal medya algıyı bozmaya çalışsa da her şey kişinin kendisiyle barışık olmasında bitiyor. Ekranlardaki o 'mükemmel' görüntülerin arkasındaki saatlerce süren hazırlığı unutmamak lazım.
Yapay sevenler için kısmen doğru.
Ben doğallıktan yana olduğum için filtre vs takılmıyorum. Güzel her haliyle güzeldir. Böyle şeylerle uğraşmak saçmalık.
Bazıları gerçekten Shop kraliçesi oldu artık azıcık doğal olsalar incileri dökülmez bunu da biliyorlar.
Valla sosyal medya gerçek güzelliği bozdu, artık herkes plastik gibi görünüyor.
Benim sokaklarda gördüğüm kızlar sosyal medyadaki en güzel kızlara bile tek atan cinsten
Önemsemiyorum. Çünkü gerçekte görüşeceğim kişi elbet karşıma filtresiz çıkacak.
Genelde sosyla medyadan kimsenin yüzü dikkatimi çekmez
Filtreler gerçeği bitirdi mi bilmem ama ben kalbe bakan tarafım yahu 🙂
Mesele filtre falan değil. İnsanların düşünceleride boş
İlk buluşma son buluşma olur bi kahve parasından bişi olmaz
Sosyal medya çıktı mertlik bir daha bozuldu.
Çoğu insan modifiyeli doğan görünümlü şahin gibiler
Kim gerçekten güzel bilemiyoruz hiç reelde görüşmeyenlerde çabuk kanıyor
Güzel her yerde güzeldir güzelim senin gibi bayanlar böyle şeyler sorunca garibime gidiyor ya ne gerek var taş gibisiniz her halinizle
Doğalında güzel olduğu halde makyaj yapan insanlara çok şaşırıyorum bence bu kendini kabul edememe durumudur.
Yapay zeka var artık onu çok kullanıyorlar
Yapay zeka özellikle milleti ne hale getirdi
Bitirdi evet hemen hemen herkeste shop var.
Algımız zaten hep bozuktu. Dhshsvshs
Maalesef evet
Gerçekten ya
Çok aşırı bozdu
Bende aynı düşünüyorum
Gerçekten çok bozdu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?