etrafımda çok fazla sonradan poposunu büyüten kızlar gördüm şaka gibi bizde yok olsun diye kendimizi yırtıyoz açıkcası çogunda gördügüm kadarıyla çok çirkin duruyo özellikle tayt giyiyolar ya tanga ne varsa gözüküyo iç çamasırı böyle seksi filan olduklarını mı sanıyo aynı erkek vücudu gibi gözüküyor çoğunun ayrıca doğal kızlardaki yumuşak o popo görünüm yok bence çirkin yani ne bilim😕
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
m 4 ayMerhaba! O kadar haklısın ki inan bizim kadınlarımız kendini öyle basit göstermeye alışmış ki sürekli kendi vücutları ile kendini ön plana çıkarma cabasındakar ve kendi gibi olmayanlarında hor görüyorlar açıkçası böyle yok burun estetiği yok popo göğüs vs estetiği yaptıran kızlar aşırı itici geliyor.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Güzellik & Bakım konusunda 990 cevap paylaştı. Kalça bacak sırt çalışan bacılarım nerdesiniz ya? Kadın kalça ve sırt büyütür bel muazzam durur dostlar :D vücuda bişey enjekte etmeyi doğru bulmuyorum içerde yayılıyorlar falan sıkıntı çünkü eriyen dolgulara okeyim dudak vs.
Ama çalışıp kalçasını şekillendiren insanlara saygı duyun... Kadınlar 30 lu yaşlarda kas kaybetmeye başlar. Bu yüzdendir ki spor bizim için çok önemli. İnşa edilen kaslar çok değerli ve kıymetli
01 Yorumla
Soran4 ayYa benim bahsettigim sporla popo büyütenler herkes yanlıs anlaöış
4 ayTamam eleştirdin, eleştirmek hakkın doğal olarak. Ama, sen niye buna taktın? Sana göre çirkin, kişiye/kişilere göre güzel gelebilir. Belki fitness yapıyordur ve squat çalışıyordur. Belki de estetik yaptırtmıştır. Kimseyi ilgilendirmez. Bireyin kendi seçimi bir başkasını ilgilendirmiyorsa sende bir şey diyemezsin.
00 Yorumla
Estetik ayrı vücuduna değer vermek ayrı. Sizin bu durumu yargılamaya zerre kadar hakkınız yok, muhtemelen siz vücudunuza değer vermeyip böyle bakımsız olduğunuz için yargılıyor gibisiniz.
Ben sporcu olarak vücuduma değer veriyorum karşımdaki kişinin de kendine değer vermesini isterim.116 Yorumla- 4 ay
Bakımla estetiğin bir alakası yok bakım spor ve cilt temizliği vücut temizliği yüz jelle temizleme köpükle temizlemedir
- 4 ay
Ayrıca herkes birbirine benziyor
- 4 ay
Ben bakım yapıyorum ama estetik ne alaka bakımla
- 4 ay
Ben de onu demek istedim
- 4 ay
Estetik ve bakım ayrıysa neden estetiği bakımla bir tutup bu yorumu yapıyorsun? Soran bakımlılara bir şey demiyor popo estetiğini eleştirmiş
- 4 ay
Sadece ben değil herkes öyle anlamış bakımdan bahsetmediği hâlde bakımdan bakımla estetik aynı şeymiş gibi bahsetmişsin
- 4 ay
Evet ben de öyle anladım.
- 4 ay
@yourqueen_61 ne dediğini bilmiyor
- 4 ay
@Savas_Melegi kime dedin
- 4 ay
@Savas_Melegi karışık yazmış yanlış anladım bana dediysen
- 4 ay
Hayır bakımlı olmadığınız için kıskanıyorsunuz demiş ya ben ona sinirlendim
- 4 ay
@yourqueen_61 ben de ona sinirlendim adam hakkında “ne dediğini bilmiyor” dedim senin için demedim
- 4 ay
He tamam
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
60
Cevap
84Cevap
"Abi olay tamamen güvenlik önlemi! Hayat şartları zor, düşersek yumuşak yere denk gelelim diye herkes arkasında hava yastığıyla geziyor mübarek. Eskiden 'yüz güzelliği' vardı, şimdi vitrin arka cepheye taşındı; millet kendi oturma grubu monteli geziyor!"
00 YorumlaEstetik popo nefret bir şey hiç zevk vermiyor ve görüntüsü çok çirkin. Basenli ve çıkıntılı doğal kadınlara bayılırım. 3 sene önce gördüğüm beğendiğim bir kadın vardı dul sanırım avrupadaydım 2 ay oldu döneli hala o kadını hayal ediyorum mesela gözlerimde. Hiç seks yapamadım onunla ona yanıyorum
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 3b cevap paylaştı. Başkalarının hayatından bize ne ve size ne?
Yani insanlar birbirlerini yargılamaktan ne zaman vazgeçicek ve herkesin bir hayatı olduğunu kabul edicek?
Başkalarının fikirleri ve hareketleri sizin eğlence kaynağınız olmamalı.
Kendinize bir hayat edinin.
(Not: benimde güzellik algıma uymuyor ama kime ne? İsteyen istediğini yapsın)00 YorumlaBen beceriksizim, kilo almak için uğraşacak iradem de yok, kalça çalışmak için de uğraşacak iradem yok. Türkçe meali.
Burun yanak yuz hadi bunları anlarım kendin değiştiremezsin zaten. La kalcaya estetik nedir mk17 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 355 cevap paylaştı.
4 ayDünyanın imtihan olduğunu unutturup sonsuzmuşçasına içine çekmeye çalışan sistem kadını güzellik arzusu üzerinden tuzağa düşürmeye çalışır moda denilen tuzak ile Meselâ bir dönem boyunca kadınları ince kaşın güzel olduğuna inandırır
10 Yorumla
4 ayBen de anlamadım hem güzel gözüksün istiyorlar sonra biz bakınca da baktı, sapık abaza konumuna düşüyoruz hem ayranım dökülmesin hem götm sklemsin
20 YorumlaPopo estetiğine ne gerek var ya saçma geliyor bence itici. Bence sadece popoyu toparlamak için spor yapılmalı
21 Yorumla
Soran4 ayAslında güzel ama ben o sert kemiksi kaslı popoyu sevmiyorum çok yapmacık duruyo travesti gibi
4 ayBenimki dogustan oyle napayım nasıl eriteyim simdi gayet de begeniyorum ha giydiğin kıyafet için ucuzsa dısına da ucuz yansır o ayrı
316 Yorumla- 4 ay
Doğuştan nasıl oluyor hocam?
- 4 ay
Extra spor yok yani dkdk
- 4 ay
Abartma mfjdnxjsnx öyle bir şey mümkünatı yok olamazzz
- 4 ay
Hahahaha dolgun popo bir tek sporla olur yoksa aslllaaaaaaa oyle mi dkdkd
- 4 ay
Evet tabii
- 4 ay
Genetiğin iyi de olsa spor şart
- 4 ay
Benim de mesela kalça Kasım büyüktür ama bunun sebebi hem genetiğimin iyi olması hem de aktif fitness yapmam
- 4 ay
Yok hep öyleydi
- 4 ay
Neyse aga tamam öyle olsun
- 4 ay
Sen haklı ol.
- 4 ay
Senin götü merak ettik paylaşsana @bilmiyorum__34
- 4 ay
Olum abaza mısınız? Kadın evli
- 4 ay
Herkes yorum yapmakta özgür kardeşim :)
- 4 ay
Nxjdncjdxnjsnsb
Yuvarlak, dolgun, kalkık durması hoş ondan. Su balonu gibi sönmüş bir poposu olsun istemez bence kimse 😃
21 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hepsi estetik değil ki doğal olanlar da var ama spora gidenlerin hepsi gerçekten tayt giyip belli etme aşamasında sürekli, spor yapmaya mı yoksa popo göstermeye mi gidiyor anlamış değilim
00 Yorumla
4 aySıkı ve sporlu bir vucut her zaman iyidir. Yumusak g. t hicbir ise yaramaz. Hayatinda bsyler icin uzun sure mucadele edemeyen insandir bence yumusak g. tluler 😄 onun disinda sporlu vucuda sahip kisiler bence istedikleri kadar acip gosterebilirler 😊 ferrarin olsa ustunu orter misin? Mesela😉
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 434 cevap paylaştı. O büyütme silikon ile yapılıyorsa bildiğin travestiye dönüyorlar, ghötsüz olmaları daha iyi ama ne yazık ki ülke kezoları iki squat yapmaktan aciz erkek arsızı
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 490 cevap paylaştı.
4 ayAşırı kaslı olmasını ben de beğenmiyorum ama kaslı yani şekilli kalçalarla ince bel şahane görünüyor.
10 Yorumla
4 ayErkeklere hoş görünmek için bu kadar düşmek...
Gereksiz. Spor yapsın daha iyi20 Yorumla
4 ayAy hic takintili degilim dogalim
Beni begenen böyle begensin 😊20 YorumlaKadınlar rekabet içinde, bunun en büyük nedeni bu bence.🙂 Bana sorarsanda doğal olan her zaman daha zarif
10 Yorumla
4 ayÇok şükür yerinde büyük, ama üst kısım da biraz daha büyük olabilirdi ama rabbimin hikmetinden sual olunmaz. Şükür ❣️🏵️
00 Yorumla
4 ayBence tam tersi mükemmel görünüyor. O spor yaparken giydikleri tayt basenli kalçaya çok yakışıyor.
00 Yorumla
4 aySadece 1 tane gördüm Arap bir turistti çok komik ve tuhaf görünüyor yapay olduğu da belli oluyor
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 360 cevap paylaştı.
4 aySquat ve sporcu kalcası güzel estetik durur gerisi hikaye ve yapay kardashianlardwn sınra zaten herkes bir kalça büyütme derdinde..
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 410 cevap paylaştı.
4 aySaflarda o yüzden. Zaten doğum sonrası kontrolsüz şekilde büyüyecek. O zamanda küçulsun diye bakacaklar
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 4,4b cevap paylaştı.
4 aySende yok diye çirkin bulman doğaldır üzülme kol böreği yap akşama yeriz
03 Yorumla
Soran4 aycanım dogalından var yok etmeye calısıyoz😂
- 4 ay
Seninkisi tır dorsesi mk
Soran4 ayHe he çirkin suratlı
4 ayKendilerininkinin yetersiz olduğunu düşünüyorlar ama dediğin gibi doğal olmayınca sıkıntı biraz
0133 Yorumla
Soran4 ayaslında güzel ama Yani çok kaslı gibi gözüküyo o yumuşak kadın doğal poposu görünüm olmuyo onu demek istemiştim
- 4 ay
Belki de ben anlatamadım
- 4 ay
Toplu duruyor falan iyi ama bazıları çok alırıya kaçıyor onu demek istedim ama belki yanlış anlatım kullandım
Soran4 ayBende tam onu demek istemiştim
- 4 ay
Sonunda anlaşabildik 😅
Soran4 ayEvet😃
Soran4 ayZaten benle anlasamassan kimseyle anlasamassın seni yargılamadım uyumlu insanım☺
- 4 ay
Anldım bende pek kimseyle haklısın haksızsın tartışmasına girmem sen sin der geçerim ama derdimi anlatmak için çabalarım
Soran4 ayBen açıkcaso cabalamam karsımdaki rahat dursun 😂
- 4 ay
Ya karşındaki derdini yanlış anlarsa
Soran4 ayKim ne anlamak istiyosa anlasın gülüp geçiyorum kendim ne hissettiğim daha önemli
- 4 ay
Mantıklı güzel bir yöntemmiş😅
Soran4 ayE yani herkes anlamak istediği gibi anlicak zaten günün sonunda ben niye yorilim yay kadınıyım kendimi yoramam ben konforuma düşkünüm
- 4 ay
Hiç bu yönden düşünmemiştim mantıklı bir neden miş valla
Soran4 ayBurcum yay yükselenim ikizler ay burcum akrep marsım Terazi venüsüm oğlak uğraşamam bem 😂
- 4 ay
Aaa ben burç dili bilmiyorum pek türkçe kınuşalım mı 😅😅
Soran4 ayBöyle düşündügün sürece ne sinir nede stres kalıyo karsındski kişinin morali bozuluyo oda hakkediyo xaten insan olsalardı beraber gülerdik diyip geciyom
- 4 ay
Harbiden güzel taktikmiş sen bu işi çözmüş sün helal olsun
Soran4 ayDaha doğrusu tecrübeyle bu seviyeye geldik zaten öncedende çok önemseyen biri değildim aklımda uyku var eve gidip uyumak sadece 😂kimsenin ne dediğini duymuyorum duyarsamda gülesim geliyor maşallah ne güzel üstüne kata kata konuşuyolar diyorum çok uğraşan olursa onları kendi tuzağına düşürüp geri çekiliyorum ☺
- 4 ay
Helal olsun ben bu başarıya şapka çıkartırım
Soran4 ayDışardayken eril düşüncesinde olucaksın yani düz erkek mantıgında akıllı insanlarla yani birşeyler katıcak kişilerle dişil mantıgıma geçiyorum böylelikle hep hayatta stabil kalmış oluyorum çogu zamanda kurban olduğum alllah hepsinin belasını veriyo 😁
- 4 ay
Varya arada bizi de harcadın 😅😅
- 4 ay
Gerçekten helal olsun
Soran4 ayAslında bunu bir film izlerkende ögrenmiştim öfkesini yenen herkesi yener 😉☺
- 4 ay
Hangi film o
- 4 ay
Sensey beni de öğrencin yapar mısın 😅😅😅
Soran4 ayÇok eski bi film hatırlamıyodun adam çok öfkeli ceza evine gırıyo bişey oluyodu çok hatırlamıyom sonra orada bir adam ona öfkesiyle nasıl başa çıkılır onu ögretiyodu aklımda sadece bu sözü kalmış öfkesini yenen herkesi yener benim kulagımada küpe oldu dur bakim bulmaya calıscam yazarım ve gerçekten aynı taktiği uygulamaya çalısmıstım şu an nerdeyse yok denecek kadar öfkeleniyorum çok nadir allah o adamdan razı olsun🙂güzel şeyler ögreten insanları dinlemeyi seviyorum karaımsaki kişiler çok fazla sakin olmamdan kuduruyolar ☺😄
- 4 ay
Aynen öyle sakinlik gerçekten insanı çıldırtır
Soran4 ayBuldum youtube öfke filmi yazıyosun çıkıyor ☺
- 4 ay
Teşekkür ederim sensey 😅😅
Soran4 ayBu artık istemsiz oluyor bende o kişiyi duymuyorum aklımda başka düşünceler oluyor ayrıca gökyüzünde pamuk bulutlatın üstünde yatıyomuş gibi hissediyorum karsımdaki kişi kudurunca 😂
Soran4 ayVe herkes sana birseyler ögretir arada bir herkese bakıp yokluyorum
- 4 ay
Ya tabi karşımdaki çıldırınca ben de öyle rahatlarim yani gülerim uçarım
- 4 ay
Brad pitt’in oynadığı film değil mi
Soran4 ayÖfke kanal 7 yazıyo gerçekten beğendiğim bi film oldu
- 4 ay
Tamam mutlaka izleyeceğim bu filmi
Soran4 ayİyide ben onu duymuyorum ki 😂 genelde çogu kişi hey burdamısın diyor aklımdan o an neler geçiyor bilemessin çok keyif almaya başladım arada bir onlara öfkeye geçince tik hareketini yapıyom komik oluyo,
- 4 ay
Sen resmen karşındakini iplemiyorsun ya
- 4 ay
Şimdiye kadar iyi yaşamışsın sen iyi biri boğup öldürmemiş😅😅😅
- 4 ay
Yemin ederim sen adamı çıldırtırsın 😅😅😅
Soran4 ayGerçekten böyle olunca eskiden analiz etmezken öfkelenince şimdi sakın olmaya calışıp o kişiyi analiz ediyorum o arada zaten öfkem geçiyo ya da hava alıp çay may içiyom kendime geliyorum hatta artık intikam bile düşünmüyorum bela bile okumak gelmiyo içimden kimseye😄
Soran4 ayBu birazda sanırım yay burcu kadın olmamdan 😀
- 4 ay
Valla helal olsun gerçekten tebrik ederim seni
Soran4 ayAblamda aynı şeyi söylüyo nadıl bu kadar rahat olabiliyosun gamsız vicdansız diyolar banada ögret dedi kaynanasıyla tartışıyodu dedim sen kendini biraz geri çek eşşek gibi ayagına gelicek sonra kızın agzı bi açıldı Pir acıldı gerektiği yerde enerji harcayıp konuş ve sus geri çekil karsındaki konuşmaya değmicek köpeklerib kudurusunu izle😀
- 4 ay
Mantıklı valla helal olsun gerçekten tebrik ederim
Soran4 ayKaynanası görümcesi yanımda agızlarıbı acamıyo kimsenin kalbini kırmak gibi bi huyum yok ama hakedene hakkettiğini vericeksin bide ablam herşeye küsmese iyi olucak heralde hamilelikten onuda mecbur ögretcez 😃anneme diyom boş ver boş ver hamile o
- 4 ay
Evet hamileyken hormonlar değişiyor biraz
Soran4 ayAy çok alıngan bizim eve getirdik kız bir gün barışıyo bir gün küsüyo küsünce yemekte yemiyo mecbur ben götürüuom garibim yeğenim aç mu kalsın😄
- 4 ay
Kalmasın kalmasın götür ya o var ya şimdi 50.000 tane düşünceye dalmıştır
Soran4 ayAyrıca her yerde böyle şey olduğumdan öne çıktıgımdan kız kuzenlerim konuşuyo anaları ay bu kıZdada ne buluyolarsa diyolar arkamdan komik ya 😃
- 4 ay
Bozuk para her zaman ses çıkartır boş ver
- 4 ay
Ben de merak etmedim değil hani😅😅😊
Soran4 ayHerkese kendini gerektiği kadar göstericeksin günün sonunda tek basına kalıp kafanı dinliceksin
- 4 ay
Sen bayağı iyisin bu konuda bak ciddi söylüyorum sana
Soran4 ayMesela ben ses sevmem evde tek basıma yemek yerim gelen herkes ya da dışardaki kişiler bu sülalede mi yetiştin sen inanamıyorum diyolar apartmanda bile kimse benim o evde olduğumu bilmez baskasının kızıyım diyip gexiştiriyom😂
- 4 ay
Sen çığır atlamış sın valla helal olsun sen millet le ne dalga geçiyorsundur var ya
Soran4 aySadece konuşmak için konuşan karsındaki kişiyi gereksiz saçma sapan sebeplerle moralini düşürmeye çalısan insanlara tahamülüm yok diyelim bulunduğun ortamın kalıbına göre şekil alırsın bu tarz kişilerle iyi bir diyolog kurmam beklenemez ☺
- 4 ay
Haklısın mantıklı bir neden
Soran4 aySenin burcun ne
- 4 ay
Tahmin et bakalım sensey 😅😅😅
- 4 ay
Başak
Soran4 ayBide söyle bi huyum var bazen üç gün boyunca hiç konuşmuyorum bu istemsiz oluyor bildiğin konuşamıyorum 😂sesim kısıldı diyip geçiştiriyom karsımdaki çok komik o içten içe kuduruşunu izlemel keyifli
- 4 ay
Manyak sın sen 😅😅😅
Soran4 ayNiye😂
- 4 ay
Gerçekten millet le güzel dalga geçiyorsun sen var ya
- 4 ay
Harbiden müthiş bir şey bu valla 😅😅 milletin bagını bulmuş sun resmen
Soran4 ayYa bide iş yerindeki yöneticiler bi ara bana çok gülüyodu ben konuştugumda adama düşün küfür etmiştim asagıya verdiği için kankamla biri sen duy git yetiştir e bu beni sağa çekti konuşta konuş ben bir şok yok demedim dedim yeminler ediyorum dıştan ayagımı kaldırıp tövbe tövbe diyorum adamın görmicegi şekil adam sonra bi anda gülmeye basladı neyseki ortam yumuşadı kankamda dedi adam beni dinlemedi bile milleti resmen parmagında oynatıyosun dedi bende ne dedim 😂
Soran4 ayAma gerçekten beni görünce o erkek yöneticiler neye gülüyor bilmiyorum ne konuşuyolar bilmiyom
- 4 ay
😅😅😅
- 4 ay
Gerçekten çok tehlikelisin
Soran4 ayAnnem misafirlerin yanına zorla otutturuesa kadın diyor vah yavrum bizimle niye dedikodu yapmıyosun dilsiz mi diyolar ablama kaş göz yapıyom sakın söyleme diyorum nasıl gülüyolar 😂 salona küçük kamera taktım gece izliyorum kim ne demiş kim ne konuşmuş hele o büyü atanlar onlarda cepte
Soran4 ayAa bunu hep erkekler diyo niye tehlikeliyim ki 🤨gördügün dünya üzerinde en saf kız benim
- 4 ay
Teşkilat olmuş sun sen valla
- 4 ay
Bak şimdi ben sana erkek olarak söyleyeyim ben senin istediğin bir konu üzerinde konuşmaya çalışayım lan sen beni hiç iplemezsin ki😅😅😅
- 4 ay
Kimse sana istemediği bir şey yaptıramaz ki konuşturamaz
Soran4 ayEnerjim bazen çok daha iyi oluyor o zamanlar izleyip analiz ediyorum herkesr gün gelince notunu verip yapıstırıyom çat çat geçen yengem gelmiş ben uyurken senin kız kardeş kime diyor onları yalnız iyi laf sokuyor bütün herkes arkasından konuşuyodu baya kudurmuşlar bu yengemde o kişilerden haz etmiyo nasıl gülmüş 😂
Soran4 ayMantıklı gelirse dinlemeyi severim dert dinlemeyi de severim ama çay ya da salep ya da sıcak çikolata eşliğinde ☺
- 4 ay
Dediğim gibi gerçekten helal olsun
- 4 ay
Kahve var içersen
Soran4 ayBenim mantıgım söyle calısıyo çok sevdiğim filmler olsa bile eğer canım çok sıkkınsa arada bir bunalma oluyo onları kaydedip iyi günümde keyif alarak izliyorum ☺
- 4 ay
Anladım peki erkek arkadaşınla nasıl anlaşıyorsun
Soran4 ayAyrıca eğer sinirlitsem mutfakta suyla temizlik yapıp o arada kendimi millete saydırarak buluyorum hem temizlik hemde mütiş bir şekilde beyin rahatlıgı
- 4 ay
Sen çözümü bulmuş sun artık
Soran4 ayAslında sabah sayfaları yazısı bunun için var böyle kime hırsın varsa yaz küfür et ve rahatla ☺
- 4 ay
Soruma cevap vermedin ama
Soran4 ayErkek arkadaaım yok istesem olurmuydu bilmiyorum daha doğrusu aşk meşk ciddiyet sevmıyom flört özüm daha çok ama oda sıkılıyoeum 😄
- 4 ay
Herkese uyguladığın tarifeyi bana bari uygulama 😅😅😅
- 4 ay
Ya dedim ya sana sen istemediğin bir konuyu konuşmazsın ki
Soran4 ayYok mantıklı insanlara uygulamıyorum ☺
- 4 ay
Çok teşekkür ederim biran tavan yaptı 😅😅😅
Soran4 ayYani işin özü eğer biri seni çok sinirlendiriyosa bilerek bu kişilet genelde ısrarcı olunca adamı katil ederler ya da benim gibi olucaksın canım beynin hiç yokmuş gibi hareket ediceksin potansiyelini kimseye belli etme ama her zamanda canım gibi davranma insan alısınca konforundan çıkamıyo😂
- 4 ay
😅😅😅😅 öyle vallahi bazılarına karşı boğup öldüresim geliyor
Soran4 ayAma önceden bu yaptıgımın farkında değildim hatta çogu kişinin benim hakkımda böyle ay bu kız nadıl böyle nasıl dayanıyo acaba dediklerini ablamdan sonra ögrendim 😄
- 4 ay
Farkına varınca da hiç çıkmadın değil mi😅😅😅
Soran4 ayİşte bazı filmler insanlar insana çok şey katar bunu lehine çevir koltuğuna otur yaslan keyfine bak 😄
- 4 ay
Tamam sensey muhakkak yapacağım bunu😅😅😅
Soran4 ayBide ben salavat defteri çok sayfalı aldım ortaya tablo çiziyorum öfkemi oraya harcıyorum ya da temizliğe günün sonunda inanılmsz bir iş ortaya çıkıyor beyin ragatlıgı oluyo ☺
- 4 ay
Anladım bende yapacağım beynimi kapatacağım 😅😅😅
Soran4 ayMesela biri benle çok ugrasıyodu bıtane erkek sevdiğim bi arkadasım ya kanka bu senle ugrasıyo sen buna nasıl katlanıyon onu duymuyorum ki o aklımdan salavat çekiyorum kaç sayıda kaldıgımı aklımda tutıyorum sevap point
Soran4 ayGerçekten defter al ve yap ya da salavat defteri yapmasan bile sinirlendiginde bi sandalyeye otur bu düşünme sandalyesi olsun ya da yatagına 5 dakika dur öyle aklından bin bir küfür geçicek rahatlayınca kalk ☺
- 4 ay
Adam sevap kasmayı da bulmuş
- 4 ay
Ben psikoloğa gittim bir dönem ilaç kullandım uyumaya başladım çok fazla uyuyordum sonra ilacı bırakmak zorunda kaldım
- 4 ay
Ama bunu deneyeceğim umarım sinirlerimi hakim olabilirim
Soran4 ayBöyle enerjini dogru yere harcamayı bul yani beğendiğin şeylere odaklan sınırlı oldugumda mesela ne yapabilirim diye bi kaçtane rutin oluştur alışınca gercekteb kimseyi günün sonunda kişisel algılamıyosun seninle uğraşan kişilerin çoğunun zavallı ve mutsuz olduğunun farkıma varıyosun ve onların dedigibi bi hayatın olmicagını parlicagını her zaman zaman sana bir şekilde gösteriyo herkes ettiğini buluyor
- 4 ay
Anladım deneyeceğim bunu
Soran4 ayİlk zamanlar zorlanırsın sonra o rutini oluşturunca alışıyoaun ne kadar canım saçma şeylere üzülmüşüm ya da takmışım diyosun birde kendine korunma duası oku aklına geldikçe günde bir kez mis😄
Soran4 ayBen aslında bunu hep yapıyomuşum ama adını bilmiyomuşum bunu işte o filmi izlerken farkettim 😂
- 4 ay
Mutlaka deneyeceğim bunu
Soran4 ayİyi şanslar 😃
- 4 ay
Çok teşekkür ederim senseyim
- 4 ay
Umarım bir ara da tanışabiliriz ustamı tanımak isterim
Soran4 ayBi ara gene izlicem bende uzun zamandır o fimmi arıyodum 😂
Soran4 ayTanıstık tanısıcagımuz kadar fazlası no 😂
Soran4 ayPopodan nereye geldik uzun zamandıe kimseyle bu kadar uzun konuşmamıstım 😄
- 4 ay
Haklısın ya çok tanıştık 😅😅😅
Soran4 ayHeee 🙂
Soran4 ayUykum geldi 😂
- 4 ay
Popoyu falan boş ver de burada böyle konuşan birinin çıkacağını hiç sanmıyordun valla teşekkür ederim
Soran4 ayMesela ben sinirliydim akrep karası akraba yüzunden her ailede eve düşen yıldırım vardır kadın herkesi birbirine düşürmeye çalısıyodu neyse sinirliyim ben onun orsp olduğunu anladın hazır sinirliyim onada bir vurmuşum ama hatırlamıyldum yüzü gözü şiş olmuş ertesi gün geldiğinde gördüm kim sana naptı böyle gerçekten hatırlamıyom kafın bidaha eve gelmedi annem ablam nasıl gülüyo herkesin oyununu kendi lehine çevir çeksin bir tasta iki kuş 😄
Soran4 ayİki kişiyi kocasından boşattım birisinide kocasına benden sonra dövdürttüm yakında oda boşar onu annemle ya da ablamla kim ugrasırsa payına düşeni alır☺
- 4 ay
Mantıklı helal olsun
Soran4 ayBiraz gözün acık olucak kimin senin hakkında ya da ailen hakkında ne konuşuyor günü gelince cat cat yapıştıt
- 4 ay
Bende öyle vakti gelince acımam kimseye
Soran4 ayya da umrunda olmasıb keyfine bak yapan allahındab belasınu buluyo
Soran4 ayBen genelde hiç sevmem böyle şeyleri umursamamda ama bu yaptıkları çok fazlaydı çok acı şekilde derslerini almış oldu bir taşta 4 kuş 😛
Soran4 ayBu tarz şeyler bana ayıp geliyor çok utanç verici sevmiyorum rezillik resmen
- 4 ay
Ben zeki insanları severim ama kendimden zekilerden nefret ederim 😅😅
Soran4 ayZeki olduğumu düşünmüyorum sadece rahatsıs kıskanc insanlara tahamülüm yok dediğim gibi konfor alanıma sadece fazlasıyla düşkünüm kendimr ait bir rutinim var belirli zevklerim var çingene gibi kavga rezillik hiç hoş değil ayıp bu tarz şeyler sevmiyorum
- 4 ay
Seninle bir şekilde tanışacağım
Soran4 ayBiriyle hiç foto göstermeden iki yıl konuştugum oldu, 😂ondan sonra kimseyle kknuşmadım
- 4 ay
Vallahi helal olsun karşındaki iyi iki yıl sabretmiş
Soran4 ayAslında kavga etmiştik bi ara sonra cevap vermedim 2 hafta geçti hep aradı seninle konuşmadan yapamıyorum çok vicdansızsın dedi aç şunu bende burnunu sürttüm o arada eğlendim konuştuk iki yılın sonunda yanlışıkla ben profil resmi koymuşum oda orada gör sen senin çirkin olduğunu sanıyodum dedi oda resmini atmıştı hislerimiz karsılıklu dedim sonra fazla güzelsin dedi her konudan girdik çıktık sonra ben yanlışıkls hesap sil gidiş o gidiş birdahada ne gördük ne konuştuk
- 4 ay
Kusura bakma yağmur yağıyordu araba kullanıyordum ondan yazamadım
Gizli Üye(36-45)4 ayKizlar popo büyütme derdinde erkekler penis büyütme derdinde ya ne geldiyse dogustan gelen sey üstelik bu buyutmeler hem dunya para hemde geçici dolgularla yapılıyor
10 Yorumla
4 ayEstetikle yapılan zamanla bozulur popoları yiyorsa gerçeğini yapsınlar :D
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 405 cevap paylaştı.
4 ayÇünkü yemeğin salçalısı kadının kalçalısı makbüldür
10 Yorumla
4 ayBen ergenligimden beri takigim en güzel estetik bence keşke param olsaydı asla düşünmez din
00 Yorumla
4 ayBenimki küçücük ya ama olsun kıyafetlerle halledilir
00 Yorumlakuru g. tlüdür olmayınca napsın estetikte buluyorlardır çareyi
00 Yorumlaabartılı cinselliğin sattığı bir devirde öne çıkma çabası.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayArkada bi kütle taşımayı seksi buluyolar, tamamen algısal bundan 10 15 sene önce dalga geçerlerdi
00 Yorumla Her erkeğin deli gibi ilgisini çeken nesne en iyisi olması için tabi bir yarış içinde
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 458 cevap paylaştı.
4 ayTakma popiş takan var ne diyorsun. Rezillik yemin ederim
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 354 cevap paylaştı.
4 ayKarakteriyle ön plana çıkamayan insanlar fiziğiyle ön plana çıkıyor işte
00 Yorumla
4 ayYağ ve kas dengesini korumak gerekir bilgisizce aşırı egzersiz işe yaramaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)4 ayBu kadar götçü erkek varken napsınlar kol mu çalışsınlar
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayErkeklerin dikkatini olabildiğince çekmek icin. Zikzok ne yönden olursa olsun. Yanıyorlar illa oralarına soktırmak istiyolar
11 Yorumla
Cevap sahibi4 ayBirde ben hiç yaptırmadım ne spor ne baska bisey yinede orayı ellemeye calısan pijler var. Hersekilde sapık saoık eleyen elliyor zaten bu kadar boşa yorulmaya gerek yok boş insanlar
Gizli Üye(30-35)4 ayBenimde popom normal açıkçası bende aşırı degilsede hafif büyük ve dik durmasını isterdim ama hiç estetik düşünmedim
11 Yorumla- 4 ay
Düzenli spor yaparsan bir kaç aya kalmaz farkı görürsün aslında
Gizli Üye(18-24)4 ayHiç öyle biri değilim normal spor bile yapmıyorum. Belki dış görüntüsü ile barışık değildir belki vücudunda yenilik yapmak istiyordur. Olabilir yani
10 Yorumla
4 ayBen büyük kalça severdim şimdi gereksiz sadece göz zevki için iyi olduğunu cinsellik içinde zayıf kalçanın faha doyurucu olduğunu anladım ve cinselliği çok kötü etkiliyor
01 Yorumla
Soran4 ayNe gibi
- Güzellik & Bakım konusunda 654 cevap paylaştı.
4 ayErkegin algısını o tarafa cekmek
Spor ya da baska bir sebebi olamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayHiç anlayamıyorum ben doğal sanıyorum. Tabi gözümün takıldığı oluyor. Sizin ki nasıl büyük mü?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayOha sen ayırt edebiliyormusun öyle ben hiç dikkat etmedim nasıl anlarım merak ettim bak şimdi
04 Yorumla
Soran4 ayGerçekten bilmiyon mu
Soran4 ayFotolardan videolardan çok net gözüküyo
Soran4 ayDoğal popoda çok daha dengeli ve yumuşak geçiş olur söyle düşün tavuk gögüsü tatlısı gibi diğerinde böyle daha kaslı birazda yumuşak et bu genelde sonradan olanlarda Ronaldo bacagı götü gibi gözüküyo
Cevap sahibi4 ayMeme konusunda fark edebiliyom genelde kolay ama popo ne bilim belki de hepsini taytli falan görmediğim içindir ama örnek gösterirsen iyi olurdu
Gizli Üye(30-35)4 ayg. tunu yaptıran kızla da evlenilmez. yüz estetiğini geçtim bide bu çıktı vay halimize
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayöbür tarafta bedeli ağır olacak inşallah dönerler. güzellik ayrı sapıklık ayrı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 aySilikon dolgu ile falan mı yapıyorlar nasıl oluyor, bir arkadaş soruyor da 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayBazıları dikkat çekmek için bazıları vücudunu daha iyi estetik hale getirmek için.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayPopo cidden bence kadında en en olmazsa olmaz dikkat çekici şey yüzden sonra
014 Yorumla
Soran4 ayYani çok kaslı gibi gözüküyo o yumuşak kadın doğal poposu görünüm olmuyo onu demek istemiştim
Cevap sahibi4 ayEvet kaslı cidden çok itici ama göğüs gibi düşün. Çok küçük değilde hoş güzel görülen belirgin olan güzel kıyafetle aşırı hoş duruyor bence
Soran4 ayEvetde ne bilim o kaslı gözüken şeyi sevmedim görğntüyğ
Cevap sahibi4 ayOnlar çok kötü duruyor gerçekten ama kimide spor olarak yapıyor biraz alışınca bırakamıyorda biyitiyor duruyor. 😃 Doğal olmalı. Ki bence kadınlarda popoyu belirgin etmeyi seviyor bence hoşlarına gidiyor 😃
Soran4 ayBen kenfimde dogalı var sevmiyorum 😀
Cevap sahibi4 ayDoğalk en çekici olanı bence 😃Niye hiç kıyafet giyince acaba nasıl görülüyor arkadan die bakmıyor musun. Hoş duruyor mu diye 😃
Soran4 ayAy hiç hoşuma gitmiyor aynaları görünce kacıyorum
Cevap sahibi4 aySana öyle gelebilir ama nasıl bi kadın etek giyiyorsa hoş görülmek için. Bence popo dekoltesi de inanılmaz yakışıyor. Bunu unutma. İlla sapıklık gibi algılama da cidden popo inanılmaz çekici bi kadında kıyafetlede uyumluysa. Bu kötü bişey değil ki 😃
Soran4 ayBen popo kötü demiyorum ki o kaslı popo hoşuma gitmiyo demek istedim 😃
Cevap sahibi4 ayO kötü onu geç. O bence sevişme esnasında bile haz vermez erkeğe 😃Normal hoş görülen bi popo doğal olmalı. O harika
Soran4 ayHım şu an kendimde sevmiyorum popomu😀
Cevap sahibi4 ayNeden sevmiyosun noldu 😃
Soran4 ay113 kiloyum nedeni mi var resmen sağda iki elma solda iki elma var berbat bi görüntü bencr
Cevap sahibi4 ayÖyle deme ne dedim önce yüz sonra popo hoş görülmeli. Kilo olup hoş da görülebilir. Kiloyla alakalı değil bu.
4 ayBüyütmüyorlar belli bir formda olmasını istiyorlar
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 7,6b cevap paylaştı. Sanıyorlar ki biz onların popolarina Aşık oluyoruz
00 YorumlaBende istiyorum böyle de iyi de bence büyük daha iyi
11 Yorumla
Soran4 aySonradan poposu büyüyen kişilerin yumuşak görünümü olmuyo çok kaslı duruyo hiç estetik gözükmüyo gözüme aslında bunu demek istemiştim ama tabi sen nasıl istersen öyle yaparsın zevkler tartışılmsz
4 ayE spor yapmak zor geliyor şekerim 🤭🤭 ben hergün düzenli spor yaparım
20 YorumlaPopodan sonra bakalım sırada ne estetiği olacak😂
06 Yorumla
Soran4 ayAy bide barbaraya kylie adrianaya güzel diyen var şaka gibi
Soran4 ayBenim dediğim popo estetiği olmuyolar sonradan sporla büyütenlet
Soran4 ayYa yakışana var dengeli olduğu sürece özellikle 160 kızlara yakışıyo ama diğerlerinde çoğunda olmuyo dengeli olmuyo kaslı gözüküyo kötü yani
Soran4 ayHe😂😂😂😂 bazıları ilikleri kurutır diyon
Gizli Üye(18-24)4 ayÇünkü artık kızlar obje oldu kurunun yanında yaşta yanıyor ya erkekler artık kızları bu şekil görüyor kullan al kızlar paranın peşinde şöhret peşinde özentilik böyle kızlarla evlilik düşünmüyoruz kullan at
02 Yorumla
Cevap sahibi4 ayM a l ya bunu kızlar yaptı biz değil siz işiniz gücünün g ö t açmak
4 ayAslında popo estetiği değil burnu esteki herkeze takmış aslında
10 Yorumla
4 ayen iyisi sağlam diyetle victoria secret meleği poposu
00 Yorumla
4 ayErkeklere mi güzel gözükmek için yoksa kadınlara mı?
00 Yorumla
4 ayBenimki kendiğinden çıkık pekte güzel değilya aslında dikkat çekmek iyi değil
00 Yorumla
4 ayerkeklerin beğendiğini düsünuyordurlar. erkeklere sormali cokmu beğeniyorlarki🤔
00 Yorumla
4 ayBüyük popo tercih edilse mankenler. öyle olurdu!
00 Yorumla- Devamını Gör (84)
Devamını Gör(129)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem