Kendinizi beğenmeyip o makyajlı insanı beğenmenizden mi kaynaklanıyor?
Yoksa birileri beni değilde bu makyajlı kişiyi beğensin diyemi yapıyorsunuz
Kendinizi beğenmeyip o makyajlı insanı beğenmenizden mi kaynaklanıyor?
Yoksa birileri beni değilde bu makyajlı kişiyi beğensin diyemi yapıyorsunuz
Kadınlar şöle... Makyaj bir kandırmaca erkeklere... genç gözüküp para harcıyıcasın gülüp eyleniceksin her şeyi yapıyorsun... her türlü şeyin her şeyini yaşıyorsun...
Sadece iltifat ve ilgi verdiğin zamanı boyalı bir surat sana dik dik bakıyor...
Parayla satın alınmak istiyen meta olmayı istiyenlere kadın diyoruz diyebilirim günümüzde... Kasaptan et alıyor gibi kadın alabiliyorsun yoğun yalan ve devamlı gülümser hınzır bir suratla. Bakma sen feminizme bizi meta yaptınız arayla karıştırdınız... istemem yan cebime koy ayakları kadınların feminizim. Kara para aklama operasyonu gibi topluma biz değil erkekler istiyor yanılgısı verebilmesi için bir araç yanlızca feministlik. O yüzden her kadın feminist... Toplumdan bir korkusu kalmamış kadınlar feminis değildir çünkü açıkça kartlarını açıp gösterebilicek kadar özgüvenli ve peşin karakterli.
sanal ortamda insanalrın görüşlerine saygısızlık çok yaygın ve basit. Gizli olmam normaldir... Kadınlar bu konuyu sözlü şekilde kabul ediyorsa o kadın dediğim gibi kartlarını açık oynuyordur. Bunun dışında kavga edersin kabul etmez asla bunu kabullenmezler ama... davranışlarında ve seçimlerimde bu dedilerimi doğrularlar. Kısacası kadınların dedikleri neyi onaylayıp onaylamadıkları önemli değil davranış ve seçimleri olayı özetler.
Canım erkek kardeşim, çok güzel yere dokunmuşsun 😊
Kadınlar için makyaj tek bir sebepten yapılmıyor aslında. Bazısı özgüveni artıyor diye yapıyor, bazısı beğenilmek için, bazısı da tamamen keyif için, resmen hobi gibi.
Ben mesela makyajı kendimi daha bakımlı ve iyi hissetmek için yapıyorum. “Makyajlı halim ben değilim” gibi düşünmüyorum, tam tersi “benim farklı bir versiyonum” gibi. Her kadın da kendine göre bir denge kuruyor. Yani olay sadece başkaları için değil, çoook büyük kısmı “kendini iyi hissetme” meselesi 💄✨
Cevap
1Cevap
Kendimi her türlü beğeniyorum ama makyajlı halimle daha da güzel olduğumu düşünüyorum. Kendimi en iyi nasıl hissettiğimle alakalı bir şey yani.
Hayır kendimi her türlü beğendiğimi belirttim zaten elimdeyken çok basit bir şekilde neden daha güzel hissetmeyeyim ki?
Bence fazlası özgüvensizlikten kaynaklanıyor. Makyajsız ya da az makyajla beğenilmeyeceğini düşünen kitle var.
Benim makyajım güneş kremi ve ruj ben çok fazla makyaj yapmıyorum
Beğenilme isteği
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?