+1 yılmakyajdan anladığım, özel günlerde veya kendimi iyi hissetmek istediğimde göz kalemi, rimel, eyeliner, ruj ve bir ihtimal hafif bir allıktan ibaret olduğundan, fondöten, pudra, kapatıcı, aydınlatıcı, kontür, bronzer vs gibi şeyleri kullanmak bana çok ters geliyor. bütün bunlar bence en fazla kişinin düğününde veya bu gibi özel günlerinde kullanabileceği, hani hatıra kalacak fotoğraflarda güzel çıkmak için kullanılabilecek şeyler gibi geliyor. kaldı ki düğünümde bile kullanmadım hiçbirini :) o yüzden günlük makyajında bütün bu adımları uygulayan ve bunları yapmadan hiçbir yere gitmeyen biri bence evet özgüvensizdir.
52 Yorumla- +1 yıl
Eig 😄👍
- +1 yıl
ayy teşekürler <3
En İyi Cevaplar
Insan bazen begenmedi tarafi olur renklendirme yaparsin tmmdir ama bir insan kendinden bu kadarmi nefret eder yahu.. gozumu begenmiyom lens takayim kirpigimi begenmiyorum takma takayim. Saclarimi begenmiym boyatayim
Kaslari incelt. Cilt tonunu pürüzsüz yapmaya ugras dudaklari gozleri. buyuk goster.. yaniii bir insan bu kadar kompleksli olur diyorum21 Yorumla- +1 yıl
Bende onu diyorum baksana yukarda fotoya artık makyajla burnunu bile küçük gösterebiliyon
+1 yılDoğal yüzü sivilceli, yaralı olsun, tercihimdir. Çoğu erkek de bunu seçer, emin olun.
Bana göre özgüvensizler, çok makyaj değil, kusurlarını kapatmaya çalışanlar. :)
O kusurlarla güzelsin sen, ayrıca ben kusur olarak görmüyorum. Kusursuz zaten de, bunun farkında değil.
Sanatçılar işleri gereği yapıyorlar sürekli, o ayrı. Normal bireyler, yapmamalı hiç.50 Yorumla
kesinlikle fazla yapıp orjinalinden korkan bayanda özgüven eksikliği ve aşağılık kompleksleri başgösterir. bunlar ileride sorun olur vay çocuk sana niye benzemiyor falan olur. onun yerine doğal olun erkek sizi sevsin. ama erkek de doğal değil ise salla gitsin. zaten sizden bişey olmaz :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Bazilari makyajsiz gorunmezler kimselere. Yatmadan once gunluk makyajini siler, yenisini yapar yataga girer, esi gormesin diye. Boyle bir derecede olunca, oz guven eksiligi gibi hissediyorum, bir tur paranoya.
Sahsen o kadar agir makyaji disarisi icin yapmasamda, benim icin ayna karsisindaki o ritual bir zevk verir sac rengini degistirmek gibi, farkli bir makyajin sana verdigi farkli bir imajin verdigi ic gidiklamasi.) Yani demek istedigim, agir makyaji seviyorsa belki bunu bir yetenek gelistirmesi icin ya da sirf oyle begendigi icindir. Giyimde'de oldugu gibi, kimisi sade giyinince rahat eder kimisi piriltili seyler. Sonuc olarak, herkesin kendini daha rahat ettigi bir tarzi, zevki vardir ve bunun oz guvensiz degil sadece daha tedirgin, giydigi yaptigi seyde rahat olmakla alakali diye dusunuyorum.40 YorumlaHayırdır ya bir makyaj muhabbetidir gidiyor bence aşırıya kaçmamak şartıyla yapılması gereken bir şey özgüvensiz olduğunu da söylemek doğru değil ki zaten makyaj profosyonel olmadığı sürece çokta bir seyi değiştirmiyor sadece renk katıyor bakımlı gösteriyor
22 Yorumla- +1 yıl
Soruyu düzgün oku orda sadece sorduk özgüvensizler demedik
+1 yılya şu erkekleri hiç anlamıyorum bu ne makyaj ıy deselerde sokakda bir tane görseler agzına düşcek gibi bakıyolar :D
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen oda doğru
+1 yılHerkes istediğini yapar ya yargılmaya gerek yok o öyle rahat hissediyordur öyle görünmek istiyordur.. Bunu ilk önce kendi hemcinslerim yargılayınca ne desem bilemiyorum. Kadın makyaj yapmaz bakmaz kendine bakımsız dersiniz, bakımlı olur yalancı sahtekâr dersiniz 😂 Herkes istediğini yapmakta özgür ve sizin güzellik anlayışınıza uymak zorunda değil kimse
20 Yorumla
+1 yılBen cok sevdigim bir arkadasimi makyassiz gordum. Boyle oldum.😐😐"hıı iyiyim canim seen😐😐😐😐"
22 Yorumla- +1 yıl
😂😂benim yengemde mesela okadar aşırı makyaj yapıyor ki bizim anne ve babamın karşısına bile makyajsız çıkamıyor
- +1 yıl
Ah yavrularim yaaaaa hayat onlara zor beee😐
Benim de cildim puruzsuz degil ama banane yahu. 😃 kimseye guzel gorunmek istemiyorum hjhjvjg
+1 yılbelki soruyla alakası yok ama kusura bakmayın yazmadan edemedim :) ben bunu şuradan okuyorum biraz farklı bir bakış açısı yapıcam bu resimlerdeki sağdaki kadınlar dünya hayatının geçici süsü, soldakiler ise gerçek hayat. Ve şeytan bize dünya hayatını böyle süsleyip püsleyip sunuyor illüzyonlarına aldanmamak gerek. Gerçek hayat bambaşka ve üzerine atlas kumaş örtülmüş çöplük gibi. Esas yurdumuz ise ahiret; hayatın ta kendisi.. Subhanallah!
30 Yorumlaben asiri makyaj yapsamda yapmasamda kilomla olsun sivilcelerimle olsun dalga gecen ve espiri yapip gülen bir insanim makyaj yaptigimda bile iyiki şu makyaj mazemeleri var olmasa halimiz harap derim vb yani
10 Yorumla
+1 yılMakyajı yapınca tişörtün tengo
rengi bile değişmiş daha ne diyim 😁13 Yorumla- +1 yıl
sen gayet iyi açıklamışsın canım benim onlar yanlış anlamaya müsait sadece boşver 😊
- +1 yıl
Tesekkurler canim benim ☺️😘
- +1 yıl
Rica ederiiimmm canımmmm 😊❤🙆
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirinci kadın gerçekten makyajsizda çok güzel ama şimdi bazı insanlıktan nasibini almamış şımarık pislikler bu insanların makyajsız halleriyle dalga geçip tipe bak tarzı asagilamalarda bulunduğu için kişinin özgüveninin içine siciyorlar , bunun dışında kadınlar yolda çok güzel kız gördüklerinde ulan o kadınsa biz neyiz tribine girip de makyaja sarila biliyorlar yani çok da şey yapmamak lazım 😁😁😁😁
10 YorumlaHepsi değil ama çoğu özgüvensizdir ve makyaj yaptıkları zaman da havalarından geçilmiyor. Hayatta haz etmediğim bir çok şeyden biridir makyaj.
24 Yorumla- +1 yıl
Genelde çok çirkin olupta makyajına guvenen insanlar sinirimi bozuyor kendini güzel saniyolar ://
+1 yılCildinde problem olmayan birinin bu kadar ağır makyaj yapmasına gerek yok.
Cildine bakan kadın her şekilde güzel görünür26 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Kişilik & Karakter konusunda 318 cevap paylaştı. kesinlikle katılıyorum. buna birde bocalama parfüm sıkanlar dahil :D bu güzel sorunun sahibine gelsin ;)
https://www.youtube.com/watch?v=iXHc_sZCSd000 YorumlaAşırı makyaj iyi değil ama sende öyle fotolar paylaşmışsın ki hahaha Kars ile Bodrum gibi olmuş bunlar :D
10 Yorumla
+1 yılaz makyajı herkes yapmalı bence yakışıyor canlı duruyor ama abartanlarda özgüven eksik olabilir dengelemek lazım hem ruj hem far hem rimel...
10 Yorumla
+1 yılMakyaj dediğin sadece hafif hoş bir ışıltı vermeli abi. Bunların yaptığı yeni bir yüz. 😑
30 Yorumla
+1 yılDoğal güzelliklerine güvenilmediği için aşırı makyaj yaptıklarını düşünüyorum
20 YorumlaEvet kesinlikle özgüvensiz insanlar okadar makyajı abartılı yapıyorlar.. Doğallık candır 👍
20 YorumlaErkekler doğallığı sever.. kadınlar bu makyaj olayını fazla abartiyorlar.. gereksiz..
20 Yorumla
+1 yılşahsen cok makyaj yapmam özel bir gündür yaparım güzel hissetmek isterim yaparım fakat özgüven eksikliğiyle alakası yok kadının kendine olan bakımıdır öyle hosuna gidiyordur öyle yapıyordur illa birisine beğendirmek icin degil 😏
00 Yorumla
+1 yılHey allahim yaa erkekler bu kizlari görüpte yok sahteker vsyr gibi cümleler kullanmasin bosuna cünkü bu makyaji yapmak kolay degil gercekten makyaj artisti denilen veya makyajdan cok cok iyi anlayam biri olmali bos bosuna triplete girmeyin 😂😂✌
00 YorumlaMakyaj zaten güzelleşmek için yapılan bir şey. Hem aşırı makyaj yapıyor hem de canı istediğinde makyajsız gezebiliyor olan pek çok kadın tanıyorum. Özgüvenle alakası olduğunu sanmıyorum, zevk meselesi.
00 Yorumla
+1 yılözgüvensizlik tabiki kendine güvenen kız ruj bile sürmez
13 Yorumla- +1 yıl
Yok öyle demiyelim ben mesela hic makyaj yapmam ama dudaklarımı çok hafif renk katarım çünkü yoksa ölü gibi duruyorum gibi geliyor bana mesela😂
- +1 yıl
bende saçlarıma fön çekerim olacak o kadar :D
- +1 yıl
Yani😂
+1 yılKendini nasıl iyi hissediyorsa öyle yapar bu seni veya başkasını ilgilendirmez sonuçta gerçek halini kendisi de biliyor fazla kasmayin
30 YorumlaFazla makyaj yapıyorsa demek ki ihtiyacı vardır, görüntüsünden memnun değildir
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslinda makyaj yaptiginizda insanlari kusursuzluga alistirdiginiz icin makyajsiz lekeler ya da dogal yuz goze cok batiyor ve cirkinlik algisini olustiruyor..
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen hep bu sahtekarlar xuzunden olan bize oluyor
+1 yılhayır alakası yok bence. Bende seviyorum makyaj yapmayı. Ama Allaha şükür özgüvenim yerimde.
öyle olmasaydı en basiti makyajsız fotoğrafımı bile koymazdım yani10 YorumlaÖz güvensiz demeyelim de kusurlarını sevmiyordur belki. Kendince abartı makyajla kapatmaya çalışıyor olabilirler. Ama bence de aşırısı hoş durmuyor. Barbie gibi.
10 Yorumla
+1 yılyürüyen boya dükkanı doğallık her zaman iyi kızın biriyle öpüşürken az daha boğuluyordum. Ruj fondöten bune bu kadar makyajı babaannemde yapsa genç diye kaçırırlar
30 YorumlaHayir ama Herzaman makyaj ardina saklanamazlar Dogal Daha guzel
20 YorumlaYokk bunlar nee yaa 10 dk sac makyaj yapar cikarim vallaa bunlar heralde 1 saat ugrasiyolardir.
10 Yorumla
+1 yılKusurlarını gizlemek istiyorlar ya da güzelliklerine güzellik katmak istiyorlar ama bu iki durumda da makyajsız dışarı bile çıkamıyorlarsa özgüven eksikliği vardır az da olsa.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Erkekler her haliyle sevselerdi kadını. sırf kilolu veya sivilceli diye üzmeselerdi.. dış görünüşünden ziyade kalbini görebilseydi kadının.. makyaja gerek falan kalmazdı.
30 YorumlaAşırı güzel olupta aşırı makyaj yapanda var şimdi
Kimisi kendini güzelletirme çabasıyla kimiside zevkine yapıyor sanki20 Yorumla
+1 yılBen yüzü çok güzel olduğu halde, makyajı abartan insanlar tanıyorum, onlar öz güvensizlikten değil, kendilerini rahat ve daha güzel görünmek için makyaj yapıyorlar. 😏
Kişiye göre değişiyor şahsen.00 Yorumla
+1 yılbence kendilerini satmaya çalışan zavallılar. kimsenin onları umursadığı yok. sonra bez parçası gibi atılıyolar işte.
30 YorumlaMakyaj yapmayı sevmem doğal olmak gerekiyor sonra o cilt hesap soracak "Neden beni bu kadar yordun" diye
20 YorumlaAşırı makyajsızken insan içine çıkamıyorsa öz güvensizdir. Sırf instagram makyajı tarzında makyaj sevdiği için yapanlar da var. Bize göre abartı makyaj yapıyorlar diye öz güvensiz demek doğru değil
00 YorumlaYa bayan dogasi guzel olmayi gerektirir. Bu icgudusel birsey. Yani ozguvensizlik ile tanimlamamak lazim diye dusunuyorum.
30 Yorumla
+1 yılmakyaj iyidir hoştur ama kalkıp da filli boya sponsorluğunda gezen hanım ablalarımız da abartmamalı
12 Yorumla- +1 yıl
Can değil misin sen
- +1 yıl
Evet
Dogal haline guvenmiyodur veya yuzundeki kusurlari utandigindan baskalarinin gormemesi icin ortuyodur
10 Yorumla
+1 yılruj yaparm ben e tabikide özgüvensiz özgüveni olan makyak yapar mı?
20 Yorumla
+1 yılBence evet kızım ama asla makyaj yapmam yapana da kıl kaparım kendine güvenmeyenlere selam
10 Yorumla
+1 yılAbartmayın isteyen istediği şekilde dolaşır kimseyi küçümseyip eleştirme hakkına sahip değilsiniz öğrenin artık bunu.
11 Yorumla- +1 yıl
Kimse burda kimseyi eleştirmiyor nerden çıkardısan
Gizli Üye(30-35)+1 yılKisiye göre degisir bazilari süs ve güzel olsun diye yapar bazilarida
dedigin gibi özgüven eksikliginden yapar surati pürüssüz degilse30 YorumlaÇirkindir veya saklaması gerekenler vardır yüzünde.
20 Yorumla
+1 yılTabi ki özgüvenle ilgisi yoktur bu hayatta herkes ona yakışanı yapar sözünden kendiniz bu olayı türetebilirsiniz :)
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. ben tasvip etmem okadar makyajla günboyu cilt hava almadan iş başında olan birsürü bayan var malesef aradan zaman geçtikçe ciltleri tanınmaz hale geliyo..
20 Yorumla
+1 yılben çok makyajı seven bir kadın değilim ama yapanada saygım var. Sonuçta insan kendini nasıl daha iyi hissediyorsa öyle yapmalı.
00 Yorumla
+1 yılguzel olabilir insan ama neden faha guzel olmak istemesinki
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki kendini yeteri kadar güzel bulmuyormuş diye düsünürdüm
10 Yorumla
+1 yılKarsindakileri makyajli haline alistirip yapmadiginda ozguvenin sarsilabilir. O yuzden rutine cevirmisler
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 440 cevap paylaştı. Makyajı seviyorum, kendimi iyi hissediyorum. Yakışıyorsa yapsınlar
10 Yorumla
+1 yıltöbe bismillah
bune lan...
ama bu merveyi eski hesabından anımsar gibiyim02 Yorumla- +1 yıl
Eeee
- +1 yıl
ne eee si
Ben de yapıyorum ama bu kadar muazzam bir fark olmuyo. Bunlar makyaj olayını abartan insanlar.
10 YorumlaBakımlı olsa aşırı makyajlı görünce kusasım geliyor
10 YorumlaÖz güven problemi mı bilmiyorum ama çok büyük sahtekarlık
10 YorumlaBakim diyip cekilirler...😏 Ozguvensizlik ve begenilmeme korkusu tabi ki... Net!!
10 Yorumlaozguvenle alakası yok ama guzel gorunmek amaçlı yaptıkları aşıkar :) sende ama arasında dunya kadar fark olan şeyler koymussun :S
00 YorumlaYukardaki fotolara sozum yok burda gelinden ziyade baldizin boya badana yapmasi neyin kafasi hâlâ coxemedim neyin kafasi
10 YorumlaAşırı yapanlar evet ama abartmayacak kendini değiştirmeyecek ufak şeylerden bişey olduğunu sanmıyorum
20 Yorumla- Devamını Gör (144)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat