Bazen bakıyorum gencecik kızlar bebeksi ciltlerine 10 kilo filli boya sürüyor, ben o yaşta dışarda yakar top oynardım 🤷🏼♀️ ilerde o ciltler be olacak hiç bilmiyorum. Neden bazı kızlar abartıyor bu makyaj olayını?

Bazen bakıyorum gencecik kızlar bebeksi ciltlerine 10 kilo filli boya sürüyor, ben o yaşta dışarda yakar top oynardım 🤷🏼♀️ ilerde o ciltler be olacak hiç bilmiyorum. Neden bazı kızlar abartıyor bu makyaj olayını?

Ben abartmam makyajı enflasyon asla göz farı ruj oda hep makyaj yapmam nadir şöyle makyaj yapmayı seven olabilir normal gayet ama zarar verir bu insana özgüven ile alakası olduğunu düşünmüyorum bence sıkıntıdan yapıyor olabilirler
Arap kadınlarına özeniyorlar onlarda çok abartılı makyajla dünyanın en güzel kadını olduklarını sanıyorlar. Fazla makyaj özgüvensizlikten kaynaklanır.
Kesinlikle öyle.. Ben doğallıktan yanayım her zaman.. Ne kadar kusurları varsa artık o kadar makyaj yapıyorlar ki boya katmanına dönüyorlar.. 😂
Cevap
11Cevap
Allah affetsin korktum :D bence öz güven eksikliği olabilir.. ya da makyaj seviyorlardır sadece ama gerçekten de doğal daha güzel..
Abartmayı seven kızlar var gerçekten. Özgüvensizlikten de değil aşırı özgüvenden. Sanki çok harika süper ötesi makyaj yaptıklarına inanıyorlar
Bence sadece abartılan makyajdır ve gereksizdir. İyi göstermekten ziyade kötü gösteriyor
Mallğın daniskası fazla makyaj..
Neyse ki hayatım boyunca yapmadım sizin gibi 😅
Fazla makyaj için dedim, zira yapmayan kadın yoktur.
Doğru, benim anam yapmaz meselâ 😃
Camsıkıntısı ya da kendin güzel gösterme çabası doğal olsa daha güzel olur makajı çok abartınca daha kötü oluyor
Görseldeki abla kadar yapılan kabul edilebilir. Fazlasına razı olmam. Öz güvensiz insanlar yapar fazlasını.
Yok bu patlama yaşamış, hatta bunun suratına bişey patlamış 😆😆
Olabilir, hortumundan pardon, fırçadan darbe 50 tane, yatmadan önce
Yok ya o başka bişeydi 😆
Yatmadan önce 50 fırça darbesi ile grinin 50 tonu karışmış 😆
Olur mu 365 gün serisi var
Hatta bi 365 gğn daha
Her gün böyle geziyorsa 😅😀🤣
Herkesin düşüncesi başka ama şey olabilir makyaj dediğin abartılı olmalı falan
Makyaj zeka geriligi ile alakali birsey. Foto da onu isbatliyor
Off çok abartmış.. Bence özgüven eksikliği, sivilceli bir yüzü olabilir..
Sadece göz kalemim var. Bb krem deneyeyim dedim. 3 aydır almadım. O kadarda ilgiliyim makyajla 😂
Can sıkıntısından olsa defteri boyar, özgüvensizliktir..
Tövbest. Bu ne? Efekt gibi sanki.
Gerçekse korkunç çünkü. Efekt olduğuna inanmak istiyorum.
Ayy bu nee gece rüyama girecek 🥲😂
Kızz ne gülüyon valla korktum 😂😂
Ne bu şişme manken gibi
Yurmurtaya yüz çizmiş gibi
O kadar mı kötü ya ben de nasılım sorusunda soracaktım 😂😂😂😂
boş işlerle uğraşacak vakitleri çok bence
İnsanın kendine yaptığı kötülük
Can sıkıntısı olabilir.
özgüven eksikliği
Özgüven eksikliği
Bu ne beee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?