İnstada böyle bişe gördüm. Bu kırmızılı kızın yüzü dönük gözükmüyor yorumlarda abaza erkekler kızda çok güzel yazmış sadece kızın götü ve bacağını gördüler oysaki sizcede aşırı saçma değil mi

İnstada böyle bişe gördüm. Bu kırmızılı kızın yüzü dönük gözükmüyor yorumlarda abaza erkekler kızda çok güzel yazmış sadece kızın götü ve bacağını gördüler oysaki sizcede aşırı saçma değil mi
Maalesef bizim toplumda çıplaklığı güzellik sanıyorlar ne kadar çok soyunursan o kadar dikkat çekersin o kadar güzel olur gibi bir kafa var haklısın görseldeki kızın yüzü görünmüyor fiziği güzel olabilir ama sadece bununla güzellik değerlendirmek çok saçma
senin anladığın şekilde kimse güzel demiyor. benzer insanlar bir başka fotoğrafta da çirkin diyebilir. boş laf kalabalığı… öyle laf atma çabası. bunda bir mantık araman da saçma
fiziğinin fit ve güzel olduğunu da düşünmüyorum.
Güzel kız, sorunun canını sıkmasını o kadar iyi anlıyorum ki… 💔
Sadece vücuda bakıp “mükemmel, çok güzel” yazan erkeklerin çoğu, kadını insan olarak değil, sadece “görüntü” olarak görüyor. Bu da saygısız ve yüzeysel bir bakış açısı, abaza gibi durmalarının sebebi de tam olarak bu.
Ama şunu unutma: Böyle yorumlar yapanlar, tüm erkekleri temsil etmiyor. Kadını sadece poposu-bacağıyla değerlendiren zihin zaten senin seviyende değil. Sen kendini bil, sınırlarını bil, öz saygını koru; onların fikri de, yorumu da gerçekten değersiz bebeğim. 💅🏻✨
Cevap
12Cevap
Onu bunu bilmem de kırmızılı ki normal fiziğe sayip hiç mi kız görmemişler 😂
Bizim erkekler iki tane bacak görünce boyleler. demekki her mine etek giyene aynı şeyi hissediyorlar
Katılıyorum güzellik yüz güzelliğidir ve anlıyorum. Ne demek İstediğinie…ama erkekler genelde vücuda bakar
Erkeklerin güzellik algısı ziklerinden geçtiği için yüzün bi önemi yok kese kağıdı geçirirler olur biter
Dogru diyosun
Vucut hatlari guzel o yuzden guzel yazmisolabilirler
Güzel olduğunu bacağına bakarak mi anlamışlar yüzü çirkin belki
Evet yazi tura atmak gobi %50
Sans var o sans halkini kullaniyor sanirim
Bu sadece abazanlik.
Tabiki baska ne olacak ki yani sende sesli guldum 😂
Kadınlarda tek kafa var. Tek kafayla düşünürler. Erkeklerin hal ve hareketlerini ise 2 kafa yönetir. Duruma göre.
Erkekler ruhlar aleminde yaşamıyorlar çünkü önce reelastdirler, sonra ruha bakarlar
Abaza oldukları için sadece fiziğini gördüklerine güzel diyor olamazlar mı?
abaza sapıklar onlar. ülkenin ozetiler 😹
beğeni kötü mü
Beyninle mi düşündün soruyu
kaşar peynirli
Yüzü ortalama olsan ne olur taş gibi kız güzel işte güzel çatla
Bu post Instagram'dan alıntı benim kiskanacagim bir durum yok ortada benim yaptığım yorumu birebir kendi hemcinslerinde yapmış yani onlarla beraber oturduk kızı kıskanıyoruz+şu kadar kısa giyinmek herkesi taş gibi gösterir onude söyliyim.
asla göstermez, düzgün fiziğin tenin olmadığı sürece, yakışmış kıza
https://ibb.co/CrYBvwM bu yorumları hep erkekler atmış otur düşün şimdi ne kadar abazan oldugunu
Ayakkabısı nerde la
Cevabı kendin vermissin
erkekleri anlamıyorsunuz
Görünen yerleri güzel
Kıza çok güzel demişler yüzü görünmeyen kıza
Fiziği için demişler
Kız çok güzel yazisindan ne anliyorsun
Kızın fiziği güzel olduğu için yüze takılmıyorum insanlarda onu kastediyor
Hayır abazan kadın görmemiş açık birini görünce güzel zanneden tr erkekleri benim anladığım bu
Alakası yok kapalı kıyafetide olsa fiziği güzel kızın
Purnayı azalt lütfen beynin meyve suyu olmuş attığım başlığa sorduğum soruya açıklama yazdıklarıma tekrar bak. Fizigi değil konu fiziği zaten güzel.
Fiziği güzel kıskanma bence
Kanka fiziğine laf ettim mi konu fizigi mi sence sen soruyu doğru okuyup anladigina emin misin. İkincisi herkes şort mine etek veya bu kisalikta kıyafet giyerek seksi çekici olabilir.
Her erkek bir olmaz
Onların güzellik algısı bu işte çok ta şey yapma
Ki kendi hemcinsleri bile bunlara tepki vermiş. Yani pes diyorum uçan kaçan her şeye yaziliyorlar adama güzel olduğunu bacağından mi anladın dayı diyorum kıskanma diyor
Taş gibi mk
Saçma evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?