Sorun şu, kızlar erkeklere, araba ve para gözüyle bakıyor... Erkekler se kızların fiziğine.. Tüm bunlara anlam vermem mümkün değil... Ben zekaya, çalışkanlığa, eğlenceye, gezip eğlenebileceğim, kültürel faaliyetlerde bulunabileceğim adamı arıyorum... Tek miyim?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılDış görünüş kim ne derse desin insanlar için önemlidir. Bunu kanıtlayan onlarca deney dahi var. Ama eğer konu ilişki yaşayacağın biriyse, sevmekten bahsediyorsak görüntünün önemi gitgide azalıyor, sonunda yok oluyor. Ben, oturup iki muhabbet edemeyeceğim, sürekli bana göre saçmalığı dahi aşmış televizyon programlarını (evlendirme programlarından tutun da insanları yalnızca vücutlarından ibaret gibi gösteren programlar ve buraya yazmaya başlasam iki bin harfi geçecek program türlerini) izleyen, kitap okumayan, araştırmayan, meraklı olmayan biriyle nasıl yaparım bilmiyorum.
Ama şu var ki, ne yazık ki, benim de içinde olduğum bu neslin büyük bir kısmı, çok büyük bir kısmı tembellikten yana. Önceden önemli olarak görülen (ki halen önemli zaten de) şeyleri aşağılamaktan, insanları hor görmekten, hayatlarının televizyon ekranlarında gördükleri gibi olacağını sanan ve sonunda tatminsiz kalan insanlarla dolu.
O küçücük bir kısmı da bulmak zor işte. Bizde artık elimizde olanla yetinmeye çalışıyoruz herhalde. Yoksa vücutları yerine beyinlerini güzelleştirmeye çalışsa kızlar onlara bakılmaya başlanır.09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:) :)
- +1 yıl
kızları beynini geliştirmek ve kitap okumak gibi güzel şeyleri tavsiye ederken keşke diyorum bağlaçlardan sonra virgül kullanmasaydın. "de" bağlacını ayrı yazmaya özen gösterseydin. ayrıca son cümlede özne yüklem ilişkisine dikkat etseydin de anlatım bozukluğunun dibine dibine vurmayaydın. "entelektüel" görüneyim derken tüyü dikecek yer bırakmamışsın.
Cevap sahibi+1 yıl@excelanss
Her ne kadar anlatım bozukluğu yapmadığıma emin olsam da bende insanım, hata yapabilirim diyerek kontrol ettim yazdıklarımı. Bir hata göremedim. Açık bir şekilde nerelerde hata yaptığımı düşündüğünüzü yazarsanız ona göre açıklama yapabilirim.
Son cümleye gelince de, devrik cümle ne zamandan beri özne-yüklem ilişkisi bakımından anlatım bozukluğu sayılmaya başlandı?
Bir eleştiri yapacaksanız doğru yapın bari, çamur atmayın...- +1 yıl
hala yapıyorsun de bağlacından sonra virgül atıyorsun. öncekinde de, (kasıtlı olarak koydum) ki bağlaçlarından sonra virgül koyulmaz. ara cümle dersen tam bir kaosa dönüştürmüşsün. ayrıca birleşik cümlelerde etken çatılı cümle edilgen çatıyla sürdürülemez. istersen devrik cümle ile bağla bu kural değişmez. devrik cümle olması birleşik cümlelerde çatı uyumsuzluğu yapılabileceği anlamına gelmez.
Cevap sahibi+1 yıl@excelanss
Biraz geç oldu ancak girebildim.
Virgül kullanımında yanlış olduğunu söylediğiz şeyler için:
tdk.gov.tr/index.php
bu sayfayı inceleyebilirsiniz.
Üç nokta için de şunu söyleyeyim, daha orada yazacak çok kelimem vardı da uzatmak istemedim.
En İyi Cevaplar
arabaya bakan kızların fiziğine araba sahbi erkek bakıyor geriye kalanlar ise düşünsel ve ten uyumuna bakıyor
11 Yorumla
+1 yılDoğalarında var bu. Görsek olarak bakıyor görüyor ve etkileniyorlar, özellikle de kızlardan. Beyin bilgiyi o şekilde değerlendiriyor.
Biz de ise duyarak yani duyduklarımız bizi ilk etapta etkileyen. :)10 Yorumla
Ben ilk görüşte aşık olanlardanım, ikinci görüşte olmuyor, olmadı hiç ve ilk görüşte adamın neyi var neyi yok anlamadan oluyorum genelde.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
101Cevap
+1 yılBu uzun bir konu ama fizik gerçekten önemli değil bunu insanlar ileriki yaşlarda anlıyor ancak bir cazibe olmazsa kadın ve erkeğin bir araya gelmesi çok daha zor olur. Bunun için uzun zamandır o insanı bilmek lazım. Yoksa yeni tanışmada bir etkileşim lazım. Bu kısa sürede ancak bu şekilde olur. Yaradılışın doğası. Bir çin atasözü de insanlar kıyafetleriyle karşılanır düşünceleriyle uğurlanır der. Çok yakışıklı bir erkek veya güzel bir kadın bizi baştan çıkarabilir. Yüzeysel, boş bir insansa gelecekte paylaşacağımız ortak bir yön kalmaz ilişkiler sonlanır. Kısaca tek değilsin.
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim.
Birçok kişi ile tecrübe edindim. Ufak örnekler vermek gerekirse;
Babamın arabası normal bir araba ve ilk buluşmaya onunla gidiyorum. Yaklaşımı küçümser gibi ise bir sonraki buluşmaya kendi arabamla gidiyorum ve lüksiyet etkisinden tavırları haliyle değişiyor. Direk eliyorum. Çok şükür maddi anlamda problem yaşamıyorum. Denizciyim. Kendi adıma konuşursam ben yanıma yakıştırdıktan sonra aynı zamanda neşeli bir insansa ömür boyu düşünürüm. Lakin sürekli yanında olamamam onu farklı kişilere itebiliyor. Kimseyi zorlayamam. Elbet benide bu şekilde kabul eden çıkar. Eğlenmeye, gezmeye ve sosyal faliyetlere çok düşkünüm bu yüzden genelde kaybediyorum :D00 YorumlaFiziğin iyiyse neden olmasın şaka şaka
S
Fizik geçici ben de öylesi kafa dengini bulsam severim tüm erkekler kafa rengini arar aslında ama bulamayacağımızı bildiğimiz için fiziğe bakarız12 Yorumla''Erkekler'' diyerek genelleme yapma bu bir. Bazı kadınların da erkekler kadar karşısındakinin fiziğine baktığı hatta ve hatta bununla yetinmeyip cüzdanına ve altındaki arabaya bile baktığı bilinir bir gerçek. Ama biz bundan dolayı her kadın aynı diye genelleme yapmıyoruz.
01 YorumlaKesinlikle değilsin. Tamam fiziksel görünüşü de az da olsa önemli, en azından bakımlı olan biri olmalı, illa manken aramıyorum ama biraz bakım şart. Onun dışında güleryüzlüyse kafam uyuyosa, eğleniyosam daha ne isterim 😊
10 YorumlaTek değilsin, zaten kızın fızıgıne bakanla erkeğin cebine bakanlar beraber takılıyor, sen kafana takma :-D
12 Yorumla
+1 yılGuzellige zerre bakmam, o masala karnimiz doyali cok oldu..
once allahdan korkacak insan.. sonra zeki olacak.. kulturlu olacak.. becerikli ve caliskan olacak.. anac olacak..10 Yorumla
+1 yılTürk kızlar mal oldugundan dolayı böyle. Her şey karşılıklı hanımefendi. Siz paraya tipe boya önem verirseniz bizde güzelliğe fiziğe önem veririz. Kafam kadar baseniyle çıkmış neden erkekler spor yapmıyor neden hepsi göbekli neden kıllı neden kassız. Hah siz gidin de aynaya bakın önce Allah'ın malları
00 YorumlaAdam zenginse tabi fiziğe bakar yakışıklıysa gene öyle ve kızlar da fiziğe ve cebindeki paraya bakar anlam verememek yanlış gayet haklılar. Sevdiği yoksa evlendikten sonra rahat etmek ister çoluğu çocuğu olunca rahat etsin ister yanlış mı? Erkekler de güzel olsun at gibi olsun ister 😄 Ama bence güzel gülsün insanlığı iyi olsun en önemlileri bunlar 😃
00 YorumlaSadece fiziğe bakılmaz, ilk fiziğe bakılır. Çünkü gönül gözümüz kapalı. Açık olsa, iç güzelliğe bakacağız valla.
10 Yorumla
+1 yılYani nadir olanlardansın diyebiliriz. :D Geneli öyle bakıyor doğru. Erkeklerinde çoğu fiziğe bakıyor. Hayat işte. :D
10 Yorumla
+1 yılBenim birini sevmek için sebebim olmaz sadece içim ısınır ve severim sebebe bağlı olunca gerçek sevgi gibi gelmiyor bana
10 YorumlaBence ilk önce yanına yakışan, beğenebileceğin birini tanımak ve bunları yaşamak daha mantıklı. Zengin birini istemek samimi gelmiyor bana. Hayatını kurtarmak için birini arıyorlar. Sende muhtemelen bu saydıklarını dış görünüşü kötü biriyle yaşamak istemezsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı. İlk baktığım şey dış görünüş ve fiziktir. Daha sonra akıllı olup olmamasına zeka kültür birikimine bakarım. Ve daha sonra karakterine. Ama güzel ve iyi bir fiziğe sahip değilse diğer özelliklere hiç bakmam bile
00 Yorumla
+1 yılBen aramızda geçen diyaloglara bakarım. İstemediğim biriyle zaten iletişim kurmam. İletişime geçtiğim kişiyle de aramızdaki diyalog kötü gidiyorsa fazla zorlamam.
03 Yorumla- +1 yıl
Niye beğenip, geri çekiyorsun ayıp olmuyor mu yani :D
- +1 yıl
Anladım, No problem :D
+1 yılTek değilsin ben en cok sadakate bakiyorum, sonra zeka ve anlasma
20 Yorumlaİşte bu istediklerin için para gerekiyor ve paralı birini aramış oluyorsun sen de aslında :D (eğlence gezip eğlenmek kültürel faaliyetler )
16 Yorumla- +1 yıl
:D Bu adam hakli
Tek degilsin..
Ama düzel öyle malesef..
Insanliga iyilige önem pek verilmiyor10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler kızların giderlerine
Kızlar erkeklerin gelirlerine
Baktığı sürece biri gelir biri gider20 Yorumla onlar somut sonuçlar. kimse rezil bir evlilik geçirmek istemez o yüzen maaşı kötü erkeklerle ancak ümitsiz vakalar evleniyor
013 Yorumla- +1 yıl
:) bence yanılma payın var :) ben de resim öğretmeniyim.. Yüksek lisans yapıyor ve bakanlıktan iş alıyorum.. :) maddi konuda sıkıntım yok çok şükür ama bu kendimi sağlamaa aldığımdan... Bir başkasını sağlama alma derdim yok... Ben sadece benim kadar çalışkan birini arıyorum.. Zeki... Eğlenmeyi seven, bilen... Aşk meşk te önemli yeri gelince annelik iç güdüsü de... Ama yeri gelince.. Önce dengeler oturmalı :)
Ya simdi gercekci olalim dışı sana hitap etmeyen biriyle bunlari yapmazsin ki, bunun cinsiyeti yok. Goruntusunun sana hitap etmesi onemli bence.
10 YorumlaZeka ve çalışkanlığı ayrı tutarsak sende dolaylı olarak paraya bakıyorsun. 1300 tl asgari üçret alan Ada'mın eğlenceye gezmeye kültürel faaliyete ayrıcalık bütçesi olduğunu düşünmüyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Senin maaşın konuyla alakası ne anlamadım. Ama yazdığın iyi olmuş bence artık o iş hiç olmaz 😊 Malesef hayatın böyle bir düZeni var herkes dengi dengine. yani 1300 yl maaşı olan Ada'mla sevgili olur ve evlenirim diye biliyormusun? Ben hiç sanmıyorum.
Soruna gelecek olursak Nasıl ki sen zeka ve çalışkanlığı bunlArdan ayıramazsınız diyorsan fizik güzelliğinin de ayrılmayacağı başka özellikler vardır elbet. Bir erkek sırf fizik güElliği için biri ile beraberse de zaten amaç bellidir. Onda mantık Aramanın da manası yok..
+1 yılDeğilsin bende severim gezmeyi tozmayı antik şeyleri vb. Zor bulunuyor böyle şeyler
10 YorumlaBende senin gibi düşünüyorum ya ayrıca zeki erkeğin çekiciliği bir ayrı oluyor
10 Yorumla
+1 yılBence bizim doğamız bu kızlar da erkekler de senin dediğin kriterlere göre hareket ediyor.
İstisnai durumlar da olabiliyor senin gibi ki bence bu tarz kişiliğe sahip insanlar hayatın gerçeklerini görebilmiş olanlar..00 Yorumla
+1 yılNeyine bakalım simdi?
bir fizik beklentimiz var ilk bakışta o da olmasa ne bekleyelim sizden? ilk bakışta beğenmedikten sonra nasil ilişki kurmak icin adim atmamizi bekliyorsunuz ki? "Siz zaten adim atmiyorsunuz "
Sorularımin var mi cevabi00 Yorumla
+1 yılminimum yanıma yakışacak güzellikte olsun sonra içine bakarım
10 YorumlaTek degilsin dunyanin en guzel kizi olsa benimle olmadiktan sonra kafami cevirip yoramam basimi
10 Yorumla
+1 yılbu yüzyılın laneti bunlar... hepimiz boku yemiş durumdayız
10 YorumlaTek değilsin. Çünkü öyle biri değilsin.
Aradığın özelliklere göz atarsak laf attığın kızlardan hicbir farkın yok 😋00 YorumlaPeki kadınlar neden bukadar cok fiziklerine bakarlar
10 Yorumla
+1 yılçünkü ilk bakışta konuşmadan gösterebildiğiniz tek şey fiziğiniz...
10 Yorumla
+1 yılBen genelde ruh ikizi olan yani sevdigim seyleri yapan ve halimden anlayan biri. Ama yalan yok yuzude biraz guzel olsun
10 YorumlaSapiklik larından isteklerine arzularına zincir vuramadiklarindan halbuki mutluluğa götüren şey o değil😉
10 Yorumlaböyle yaziyosunuzda etkilenmediginiz bir insanla bunlarıda yapmak istemessiniz zaten
10 Yorumla
+1 yılYüreğine bakıyorum ben kızların gerçek aşkı onların kalplerinde aramaya çalışanlardanım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı. Ben sadece fizige bakmıyorum yüz güzelliğide önemli huy cabası
10 YorumlaAdam yatakta sevişeceği kadına bakar ama benim için namuslu dürüst güvenilir olması önemli
10 Yorumla
+1 yılBayanlar fizikini gostermeye merakli olmasalardi belki sorunun manasi degisirdi..
00 Yorumla
+1 yılben yüzede bakıyorum sonra ses tonu önemli tabi giderek iç güzellik
00 Yorumla
+1 yılhayır sen değilsin bende öyle istiyorum parası tipi umrumda değil benim ki ikimizede yeter çünkü...
218 Yorumla- +1 yıl
@Ahmet7167 teşekkürlerr
- +1 yıl
@Ahmet7167 olur merak etme
- +1 yıl
@Ahmet7167
keşkeee - +1 yıl
@Ahmet7167 ego değil ki kendimi seviyorum
bu egoya girmez
benim kadar problem yaşayan kişi çok azdır - +1 yıl
@Ahmet7167 kaf dağına çıkmıyorum
siz çıkartıyosunuz
Rusum teşekkürler - +1 yıl
@Ahmet7167 sorun değil sizde
- +1 yıl
@Ahmet7167 nedenmişş
- +1 yıl
@Ahmet7167 kes
- +1 yıl
@Ahmet7167 sınırlarına senin...
+1 yılBen fiziğe bakacak olsaydım... :D
Aynen katılıyorum sana.10 YorumlaTek değilsin ama sevgili/eş kavramını çoğu kişi çıkar ilişkisine bağlamış durumda. Böyle düşünen çok az kişi kaldık
00 Yorumla
+1 yılDünya düzeni böyle kurulmuş eskileri düşünsene makam mevkiye karşılık güzellik hala daha öyle
00 Yorumla
+1 yılEe siz kızlarda erkeklerde fiziğe bakıyorsunuz o nasil olacak?
00 Yorumla
+1 yılYanlış insanlarla boşa vakit kaybedıyolarda ondan :D
10 Yorumlakitabın önce kapağına bakarsın içerik 2. plandadır sanırım açıklayıcı oldu
00 Yorumla
+1 yılbir kişi tanıyorum İstanbul'da memur ondan başka bu kafada ne erkek ne kız gördüm
00 Yorumlaneden ilk cümleler hep senin yazdığın gibi oluyor da sonrası hüsran?
00 YorumlaParaya bakan kızın neresine bakıcam elbette göğüsüne kalçasına bakıcam madem paraya bakıyor ayıp olcak belki ama parasıyla değilmi?
00 Yorumla
+1 yılSen bizden daha çok bakıyorsun. Kadınlar için dış görünüş olayın % 99 u, hala gelmiş hikaye anlatıyor
00 YorumlaKarakteri yansıtıyor böyle şeyler. Allah uzak etsin
00 Yorumla
+1 yılBen boyuna ve işine bakıyorum :D 657 önemli ^^
117 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle. ^^
- +1 yıl
Milli eğitimde atama bölümünde çalışıyorum. Masa başı memuruyum.
- +1 yıl
İstanbukdayım ben :D Bakanlıkta değil :D
- +1 yıl
:D bizimki taşra olarak geçiyor :D Bakanlık sıkıntılı olur ben rahat insanım sıkıya gelemem :D
- +1 yıl
Ne iş yalıyorsun?
- +1 yıl
Ben resim öğretmenliği mezunuyum.. Şimdi resimler yapıyor sergiler açıyorum... Ama asıl olan yan dalım grafik tasarımdı.. Ben resim ve grafik yeteneğimi birleştirdim.. Ders kitabı resimlemeleri yapıyorum... Bakanlıkla da ilk okul öğrencilerine yönelik kitaplar hazırlıyoruz... Bu yüzden free çalışıyorum.. Yani sözleşmeli proje bazında iş alıyorum.. Onun haricinde de yüksek lisans tez aşamasındayım :)
- +1 yıl
Direkt öğretmenlik yapsan daha iyi değil mi? Devlet bir sürü sözleşmeli öğretmen alıyorken?
- +1 yıl
Iyk... Annem gibi konuşma nolur ya... Nefret ederim devlet kafadan ! Zorla soktular zaten kpss ye.. Kitap yüzü açmadan.. 68 aldım oturdum.. Ayrıca hedefim gayet güzel.. Ortalamam en yüksek.. Çevrem prof. Kaynıyor.. Başarılı bir sanatçıyım.. Neden öğretmen olayım ki? Ben kendimi her daim geliştirecek bir iş istiyorum...
- +1 yıl
4 yıl sözleşme sonra 2 yılda normal görev sonra kadro :D ama hayalin farklıysa bilemem tabi :) hakkında hayırlısı olsun. Ankaraya zamanında çok gittim. Atamalrmdada ilk 25 tercihim Ankaraydi. Eski kiz arkadaşım orada yaşıyor diye. Ama 26. tercihim Istanbula yerlestim. Simdi isimden cok memnunum :)
fiziksiz kızı napalım? erkek kızın malına bakar.. parasına değil
00 Yorumla
+1 yılbanane fizikten güzellikten insan olsun yeterli karekteri düzgün olsun isterse kör topal olsun
00 Yorumla
+1 yılNeden kızlar erkekler konusunda işine ve cüzdanına bakıyorsa ondan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Benimde öyle ama ilk başta hoşlanmam gerek bunlar içinde ilk dikkatimi çekenler bunlar
00 YorumlaAklılları fikirleri fan fin fon iste 😂
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılönce yüzüne sonra fiziğine bakarım beğenirsem tanımaya çalışırım sonra karakterinin bana uyup uymadığına bakarım eğer karakteri de uyuyorsa anlaşıyorsan bu iş tamamdır.
00 Yorumla
+1 yılBu devirde sadece got meme değer görüyor ondan
33 Yorumla- +1 yıl
Sende de yakışıklılık ve kas. Sütten çıkma ak kaşık :D
- +1 yıl
@GiuseppeRossi bos yapma
- +1 yıl
Boşu sen kendi cevabınla yapmışsın, bende doldurdum. Hadi canım
- Devamını Gör (60)
Devamını Gör(105)
12 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım