Erkeklerin derdi neden güzellik genclik fizik bunlara önem vermeyen erkek varmidir?

dünyada aldatmayan erkek yok bence is yerlerinde genc güzel kizlari görünce hepsi yatmak istiyor hepsi kizlara bakiyor yurtdisinda yasiyorum burada dekolte giyen cok ama erkekler hic kiz görmemis gibi bakiyor bu sapiklik degilmi ben evlenemkten korkuyorum hamile olan her kadin aldatiliyor cinsel birliktelik yasmaadi icin sunu cok iyi anladim erkeklerin derdi güzellik genclik fizik erkekler cok önem veriyor hamile olunca kilo aliyor kadin fizik gidiot hemen baska kadinla olmak istiyorlar gercekten seven erkek varmdiri bukadar fizike güzellike grncligr önem vermeyen akli basinda erkek var mı neden ergen kizlara bakiyorsun dedim basn dediki onlarin fizigi daha güzel daha yapilmamislqr bukadar irenc bir cvp duymadim hayatimda kadinlar ne düsünüyoruniz kendi salan kel göbekli erkekelrin hayali genc güzel fizikli güzel kizlarmis bu saaten sonra bende tipe kalcam sonucta estetikli yaptirdim spor yapiyorim benim en dogal hakkim
Erkeklerin derdi neden güzellik genclik fizik bunlara önem vermeyen erkek varmidir?