Mesela dışarda kız görünce fiziği güzelliği çekici geliyorsa bakıyoruz, kızlar erkeklere öyle bakmıyor neden sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılErkek olduğun için sana öyle geliyor. Hamamböceği erkeğine de hamamböceği dişisi çok güzel görünüyor ama hamam böcekleri sana güzel görünmüyor. Aksine tiksiniyorsun. Yani kadın vücudunun sana güzel görünmesinin tek nedeni hormonların, inançlarındır. Hormonların olmasa kadın bedeni de senin için sıradan görünürdü. Hadım edilmiş bir erkeğe kızlar güzel görünmüyor, ilgisini çekmiyor, fiziklerinden etkilenmiyor. Ya da cinsellik konusunda doyuma ulaşmış bir erkek için kadın bedeni hiçbir anlam ifade etmiyor. Bu tamamen sahip olduğun hormonlarla ilgili. Damacanayı bile çekici gören ve ona hallenen erkekler var. Damacana çok mu güzel ve çekici? hayır. Bu zihninde sahip olduğun inançlar ve hormonlarla ilgili. Yani aslında doğasında güzel olmayan şeyleri sen güzel olarak algılıyorsun. Bu tamamen algı. Başta çok güzel görünüyor sana gördükçe ulaştıkça ve doyuma ulaştıkça gözünde sıradanlaşıyor. Fizik aynı fizik, şekil aynı şekil ama algın değişiyor. Senin doğandan o çıkarıldığı zaman da artık senin için güzel olarak görünmüyor. Kadınlar konusunda da yanılıyorsun. Kadınlar da cinsel arzu duyduğu erkeğin bedeninden etkilenir. Bunun aksini iddia etmelerinin nedeni de kaşar görünmemek içindir. Yoksa onlar da cinsel arzu duydukları erkeğin bedeninden en az senin kadar etkileniyorlar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılCunku erkekler ilgi ceksin diye cabalamiyor. Bakim yapmiyorsunuz, guzel giyinmiyorsunuz, guzel kokmuyorsunuz, killarinizi almiyorsunuz. Niye bakalim?
Benim suana kadar sevgililerim fiziksel olarak iyi olan ve bakimli erkeklerdi. Aksini kendime yakistiramiyorum. Disarda boylu poslu, yakisikli, bakimli, guzel tarz giyinmis, guzel koku sürünmüş erkeklere ben bakiyorum sahsen. Ama bunlar da bu ulkede o kadar nadir ki. Nadir olan bir seye nasil bakalim?
Sizin karsi cinsiniz kirpigine bile bakim yapiyor, bizim karsi cinsimiz yapması gereken, bakimdan sayilmayan dis fircalamak, dus almak, killarini almak gibi seyleri bile yapmiyor ve lutuf olarak goruyor.
Sen erkek olarak etrafindaki kadinlar guzel giyinmese, makyaj yapmasa, guzel kokmasa, killi gezse donup bakar misin? Bizim karsi cinsimiz bu tarif ettiğim gibi oldugu icin bakilacak bir seyiniz kalmıyor.
Yoksa yakisikli, kasli, sportif, duzgun giyinen, bakimli, killarini alan temiz gozuken erkekler kizlar icin ilgi cekiyor yani. Plaja gittiğimde gobekli, killi erkegi gorunce bakmamaya calisiyorum. Ama 1 tane bile bakimli, kasli, kendine onem veren ve yuzu de iyiyse bakiyorum, gözüm şenleniyor.
Sizin gozleriniz hep senleniyor etrafta bakimli, şıkır şıkır dolasan kizlar var. Bir bak bakalim hemcinslerin nasil dolaşıyor da onlara donup bakalim?
Sevgili tercihimde bahsettigim, ilgimi ceken erkek tayfasindan oluyor. Cunku tensel bir seyler de yasayabiliyorsunuz ve kadin ya da erkek olsun kimse karsisinda kil yumagi, pis birini gormek istemez degil mi? Libidonuz yerle bir olur, iğrenirsiniz biz kizlarda da oyle oluyor işte.
Ama bu ulkede temiz, bakimli killarini alan, az biraz yakisikli, sporunu yapan, fiziksel olarak goze hos gelen erkek bulmak pek kolay olmuyor. Cunku turk erkekleri olarak boyle bir cabaniz yok.
Karsi cinsime guzel goruneyim, insanlara guzel kokayim, fizigimi iyi duruma getireyim, şu gobegi eriteyim, şu kılları alayim vs vs gibi seyleri dert edinmiyorsunuz. Sonra kizlar niye bakmiyor. etrafta dikkatimizi cekipte bakacagimiz erkekler mi var sanki?
Yani aslinda karsi cins icin cekici varliklarsiniz normali de bu ama bakimsizliginizdan, giyinmeyi bilmediginizden, ben boyle rahat ediyorum diye esofman, şortla gezmenizden, killi killi disarda olsun, plajlarda olsun dolasmanizdan nasil etkilenelim? Bakimsiz ve killi sekilde yataga girdiginizde o iliskiden nasil zevk alalim ve cekici bulupta siz erkekleri arzulayalim?
Yani biraz bu cekici olma meselesinin uzerine dusmediginizden, cekici olmayi, bakimli olmayi surekli kadindan beklediginizden olmuyor. Bizde gormek istiyoruz etrafta tas gibi erkekler ama kendinize kadinlar kadar emek vermiyorsunuz. Bu durumda da disarda bakacak, guzel hos gelecek, cekici gelecek, gidip tanismak isteyeceğimiz erkekler olmamis oluyor.
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBakmıyorlar ona kanka. İnan bakmıyorlar ne tip ne vücut alakası yok. Bunun örneğini o kadar çok gördüm ki anlatamam adamın göbeği var hamile gibi duruyor ya da tipi Zeytinburnu kekolarina benziyor ama yaninda fıstık gibi kızla geziyorlar. Boya da bakmıyorlar hepsi hikâye.
00 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı.
u +1 yılçünkü kadınlar güzelliği temsil ederler her zaman için.. yani her canlının dişisi daha güzeldir her zaman. Erkek vücudu estetik görünmez.. kadınların görünür
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
3Cevap
+1 yılcünki kizlar cinsellik icin bir erkekle beraber olmayi düsünmez.. erkekler icin tek cinsellik önemliyken kizlar cok duygusal yaklasir.. önemli olan kalpte his edilendir.. mesela benim karsima dünyanin en yakisklisi, kaslisi, milyarderi gelse umrumda olmaz.. ama bir erkek bir cekici kiz görsün hemen sulanir..
149 Yorumla- +1 yıl
benim gözümde tek bir kisi cekici onada gereken emekleri, cabalari verdim.. olamyinca, olmuyor
benim gönlümde tek o var baska erkekleri cekici bulamiyorum.. ne kaslisi, ne yakisiklisi, ne boylusu.. yani bir kisiye sadik kaliyorum olmayacani bildigim halde.. ama erkekler hemen pes ederler, iki saniye sonra cekici kiz ciksin karsilarina hemen tanismak isterler
- +1 yıl
peki. sirf onun isinde desteklemek amacli 3 defa !! 9 saatlik bir yolculuk yapip (dönüsde 9 saat!!) onunla iki cift muhabbet etmek istedigimde benim gözlerimin icine bile bakmayip beni öylece o ortamda hic bilmedigim bir yerde sadece 10 dakika konusup yalniz birakiyorsa ben daha napim ya
- +1 yıl
ben nikahimami alcam dedim ona? hayir. Arkadas olarak tanismayi bile becermiyorsunuz. kusura bakmayin ama herkesle yatip kalkacak halimde yok. siz erkekler yatip kalkmaya devam edin
- +1 yıl
yatsam neyimi mi kaybedcem? namusumu. anladigima göre siz bir kizla normal bir arkadaslik bile kuramiyorsunuz erkekler olarak sadece cinselligi düsündügünüz tespitim1 dogruymus demek ki!!! o yüzden erkekler dis görünüsü cekici bulurlar ama kizlar nedensiz severler
- +1 yıl
seni begenmiyodur :DD benim yasim yalniz burada verdigimle dogru degil.. bacım olacagima cahil olurum
- +1 yıl
o... olacagima*
- +1 yıl
galiba seninda abazanligin tutmus; parayla al bir kiz yat gec canim bu kadar dayanamiyorsan
- +1 yıl
sana bol sans o zaman hayatinda bunu bir amac olarak belirlemen ne kadar güzel bir sey.. hic biryerimi de acmiyorum simdi ne dicen merak ediyom.. sen herkesi becermeye devam et beni ilgilendirmez.. benim hayata dahil daha olumlu planlarim var
- +1 yıl
o zaman duvari del yarabbim.. sen ucuz kizlarla yatmaya devam et.. ama unutma benim gibileri hic bir zaman elde edemiceksin
- +1 yıl
türanli degilim.. vermicem sanane be catik ya
- +1 yıl
evlendigime vericem zaten sen merak etme ona sakliyorum.. sen 1000 kisinin deldigini delmeye devam et..
- +1 yıl
hic bir zaman ilk delen olamican yaziik
- +1 yıl
onuda yapmiyorum niye ihtiyac duyayim ya? hayat ondan mi ibaret? ben meslegimi alip doktor olmayi ve para icinde yüzmeyi tercih ediyorum canim benimmm
- +1 yıl
e evlenmem bende, deligimide vermem nolcak simdi.. senin zoruna gider.. bak 3 kizla kalmisin o kadar kizdan tüh tüh
- +1 yıl
A g malı boyle isteksiz kariyi kim niye alsin , sen doktor hedefliyorsunda erkekler boş mu duruyor cahil, deliğin kanadiginda deligine taktiğin pede kadar , ağzına yüzüne sürdüğün boyaya kadar buraya yazdigin telefona kadar erkekler icat edip üretiyor, senin cinsinin akli sekste degilsd ne ürettiniz bana onu söyle, inşallah kimse almaz seni evde kalirsin sen seks yapma evlenincede aldatilirsin bu gerikafalilikla
- +1 yıl
ben para icinde yüzerken sende artik deliklerden deliklere kosarsin ama bir süre sonra o da sarmaz be.. neyse hayat felsefene hayraniiiiimmmmm
- +1 yıl
doktor olup, evlenip, seksi sonradan yapsam nolcak a. yav. simdi vermiyom diye ne kaybediyorum ben onu anlamadim. sende ins birine öyle bir asik olursun ki o da sana vermesin bak bakalim o zaman baska delikler seni tatmin edicek mi? ben hem erkeklere canım demedim, icat yapmiyo demedim.. senle benim amacim dedim.. senin hayat tarzina SENIN
- +1 yıl
sen benim actigimi nerden biliyon mal. acmiyom acmiyom köylüde degilim gerizek. senden daha iyi yerlerde oldugum kesin
- +1 yıl
acik gezmiyorum bir.. 24ümle meslegim elimde ikii.. daha 19um neyin kafasini yasiyon..
- +1 yıl
40 la da evlenirsem 50 yasindakiyle evlenirim onunda biryerleri morarmistir artik kalkmiyodur yapcak birsey yok o zaman yetinecek o da
- +1 yıl
nE 😦
- +1 yıl
İlla herkes sana vermesi mi lazım
- +1 yıl
20 li de gelir para olduktan sonra öyle degil mi
- +1 yıl
e sana zaten herkes veriyorsa sen neden benim gibileri taciz etmek durumunda kaliyon verenler yetmiyor mu
- +1 yıl
e belki vardir onlara cakan devamli gerek duymuyodur senin gibilere de vermeyi.
- +1 yıl
e baska tatlara git vernelere yani. vermeyenleride rahat birak dolasinlar sana kiz mi yok be :D
- +1 yıl
senin kalbini bir kiz feci derecede kirmis. seni baya bir kullanmis anlasilan. hata sen aldatilmisin bile bekli o kiz baskasiyla bile evlenmistir. hincini öfkeni anliyorum ama baska kadinlar bunun suclusu degil. varsa bakireler senle birlikte olmak isteyen eyvallah. senin keyfin yerindeyse süper. ama allah askina benim gibileri rahat birak be
- +1 yıl
birak ben gönlümdekini seveyim mezara kadar. patlatilmasam da olur benim hayattaki amacim o degil zaten elimi sallasam istesem 50 si gelir hangi yasta olursak olalim erkekler hep ayni pilavi istemez isteyeni hemen bulurum yani
Biz daha çok erkeğin komikliğine karakterine ve konuşmasına bakıyoruz ondan
013 Yorumlasen vücut yaptın da ilgi çekmedi mi kardeşim estetik bi vücudun olsun bi beyaz gömlek geçir üstüne gör
00 YorumlaBana göre erkeklerin dış görünüşü ve sadakati onemlidir
014 Yorumla- +1 yıl
Çünkü erkekler için zeka, sadakat, merhamet gibi şeyler önemli değil. Kadın güzelse her türlü kötü özelliği siler kafalarında kadınların dış görünüşünün dikkat çekmesinin sebebi sizsiniz. Erkekler güzel kadınlarla ilgilenmese kadının karakteristik özelliklerine ilgili duysa kadının dış görünüşü kimsenin umrunda olmazdı.
Bana göre, erkeklerin dış görünüşü önemlidir. Görünüşünü beğenmediğim biriyle ne zeka IQ seviyesi kurtarır onu ne başka bir şey. - +1 yıl
Evet öyle yapıyorum çünkü erkeklerin büyük bütünlüğü dış görünüşe önem verirken ben neden vermeyeyim? Şayet erkekler karakteristik özellikleri değerli kadınlara baksaydı güzel kadınları umursamaydı bende aynı şekilde zeka seviyesi yüksek erkeklere ilgi duyardım yakışıklılık umrumda olmazdı.
- +1 yıl
Bu şey gibi ben kendime bakım yapayım güzel olmak için uğraş vereyim ama dış görünüşü iyi olmayan erkekler hiç çaba göstermesin sadece cüzdanı yüzünden ilgi görsün. Benim için karşımdaki kişinin dış görünüşü önemli dürüstüm, parası olan ve dışı güzel olmayan bir adama güzelinden cirkinine hiçbir kadın ilgi duymaz. Öyle karaktere önem veriyorum vs diyenlere inanmayın. Kızların çoğusu dürüst değil. Dışını beğenmediği bir adamla para için oluyorlar karakteri için falan değil. Yemesinleri beni.
- +1 yıl
İşte en çok bu kızlara söylüyorum bunu hemcinsim çünkü biliyorum. Dışına ilgi duymadığı adamla olup esasında yanından geçip giden yakışıklı erkeklere bakarlar. Şunu düşünmeyin kızlar için dış görünüşü önemli değil diye. Emin ol sizden daha çok önem veriyorlar karşı cinsin görünümüne. Sırf gururlu görünmek için cüzdanı kabarık erkeklerle olmasının bahanesi tipine değil karakterine aşık oldum diyorlar ya sahtekar diyorum içimden çünkü aklından geçeni biliyorum o kızın
- +1 yıl
Neden tanışmazlar ne var bunda , illa marketteki raftaki mal gibi beklemenin anlamı ne? Hiç bi erkek gidip bunlarla tanışmazsa evde kalıyorlar, sonra koca diye dua ediyorlar olmayınca nasip değilmiş diyorlar bu nasıl cehalet , lafa gelince kadın erkek eşit derler , bunlar ezik bi zavallı bence , herşeyi erkekten beklersen erkeklerin üstünlüğünü kabul edecekler o zaman
Güzellik & Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. Bu bilgiye nerden vardın bilmiyorum ama yanlış
00 Yorumla
+1 yılEmin misin bakmadıklarına
03 Yorumla- +1 yıl
O bakımdan evet kadınlar daha temkinlidir
+1 yılBiz daha profesyonel süzüyoruz
03 Yorumla- +1 yıl
Erkekler mi net? 😅 neyse bu konu benim için noktalandı.
- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü doğası gereği kız daha güzel yaratılmış
05 Yorumla- +1 yıl
Siz olun o kadar istiyorsan
- +1 yıl
Sizle muhattap olmucam
+1 yılErkek vücudu estetik görünmüyor, ondan
01 Yorumla
+1 yılHislerle alakalı.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Neden erkeklerin dış görünüşü, fiziği kızlar kadar ilgi çekmiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler