• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Güzellik & Bakım

Neden erkeklerin dış görünüşü, fiziği kızlar kadar ilgi çekmiyor?

brsan07
brsan07 Takip Et
Xper 1 Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Mesela dışarda kız görünce fiziği güzelliği çekici geliyorsa bakıyoruz, kızlar erkeklere öyle bakmıyor neden sizce?
Neden erkeklerin dış görünüşü, fiziği kızlar kadar ilgi çekmiyor?
Erkek Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Ekmek_Kırıntısı
    Ekmek_Kırıntısı Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 75%
    +1 yıl

Erkek olduğun için sana öyle geliyor. Hamamböceği erkeğine de hamamböceği dişisi çok güzel görünüyor ama hamam böcekleri sana güzel görünmüyor. Aksine tiksiniyorsun. Yani kadın vücudunun sana güzel görünmesinin tek nedeni hormonların, inançlarındır. Hormonların olmasa kadın bedeni de senin için sıradan görünürdü. Hadım edilmiş bir erkeğe kızlar güzel görünmüyor, ilgisini çekmiyor, fiziklerinden etkilenmiyor. Ya da cinsellik konusunda doyuma ulaşmış bir erkek için kadın bedeni hiçbir anlam ifade etmiyor. Bu tamamen sahip olduğun hormonlarla ilgili. Damacanayı bile çekici gören ve ona hallenen erkekler var. Damacana çok mu güzel ve çekici? hayır. Bu zihninde sahip olduğun inançlar ve hormonlarla ilgili. Yani aslında doğasında güzel olmayan şeyleri sen güzel olarak algılıyorsun. Bu tamamen algı. Başta çok güzel görünüyor sana gördükçe ulaştıkça ve doyuma ulaştıkça gözünde sıradanlaşıyor. Fizik aynı fizik, şekil aynı şekil ama algın değişiyor. Senin doğandan o çıkarıldığı zaman da artık senin için güzel olarak görünmüyor. Kadınlar konusunda da yanılıyorsun. Kadınlar da cinsel arzu duyduğu erkeğin bedeninden etkilenir. Bunun aksini iddia etmelerinin nedeni de kaşar görünmemek içindir. Yoksa onlar da cinsel arzu duydukları erkeğin bedeninden en az senin kadar etkileniyorlar

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Cunku erkekler ilgi ceksin diye cabalamiyor. Bakim yapmiyorsunuz, guzel giyinmiyorsunuz, guzel kokmuyorsunuz, killarinizi almiyorsunuz. Niye bakalim?

Benim suana kadar sevgililerim fiziksel olarak iyi olan ve bakimli erkeklerdi. Aksini kendime yakistiramiyorum. Disarda boylu poslu, yakisikli, bakimli, guzel tarz giyinmis, guzel koku sürünmüş erkeklere ben bakiyorum sahsen. Ama bunlar da bu ulkede o kadar nadir ki. Nadir olan bir seye nasil bakalim?

Sizin karsi cinsiniz kirpigine bile bakim yapiyor, bizim karsi cinsimiz yapması gereken, bakimdan sayilmayan dis fircalamak, dus almak, killarini almak gibi seyleri bile yapmiyor ve lutuf olarak goruyor.

Sen erkek olarak etrafindaki kadinlar guzel giyinmese, makyaj yapmasa, guzel kokmasa, killi gezse donup bakar misin? Bizim karsi cinsimiz bu tarif ettiğim gibi oldugu icin bakilacak bir seyiniz kalmıyor.

Yoksa yakisikli, kasli, sportif, duzgun giyinen, bakimli, killarini alan temiz gozuken erkekler kizlar icin ilgi cekiyor yani. Plaja gittiğimde gobekli, killi erkegi gorunce bakmamaya calisiyorum. Ama 1 tane bile bakimli, kasli, kendine onem veren ve yuzu de iyiyse bakiyorum, gözüm şenleniyor.

Sizin gozleriniz hep senleniyor etrafta bakimli, şıkır şıkır dolasan kizlar var. Bir bak bakalim hemcinslerin nasil dolaşıyor da onlara donup bakalim?

Sevgili tercihimde bahsettigim, ilgimi ceken erkek tayfasindan oluyor. Cunku tensel bir seyler de yasayabiliyorsunuz ve kadin ya da erkek olsun kimse karsisinda kil yumagi, pis birini gormek istemez degil mi? Libidonuz yerle bir olur, iğrenirsiniz biz kizlarda da oyle oluyor işte.

Ama bu ulkede temiz, bakimli killarini alan, az biraz yakisikli, sporunu yapan, fiziksel olarak goze hos gelen erkek bulmak pek kolay olmuyor. Cunku turk erkekleri olarak boyle bir cabaniz yok.

Karsi cinsime guzel goruneyim, insanlara guzel kokayim, fizigimi iyi duruma getireyim, şu gobegi eriteyim, şu kılları alayim vs vs gibi seyleri dert edinmiyorsunuz. Sonra kizlar niye bakmiyor. etrafta dikkatimizi cekipte bakacagimiz erkekler mi var sanki?

Yani aslinda karsi cins icin cekici varliklarsiniz normali de bu ama bakimsizliginizdan, giyinmeyi bilmediginizden, ben boyle rahat ediyorum diye esofman, şortla gezmenizden, killi killi disarda olsun, plajlarda olsun dolasmanizdan nasil etkilenelim? Bakimsiz ve killi sekilde yataga girdiginizde o iliskiden nasil zevk alalim ve cekici bulupta siz erkekleri arzulayalim?

Yani biraz bu cekici olma meselesinin uzerine dusmediginizden, cekici olmayi, bakimli olmayi surekli kadindan beklediginizden olmuyor. Bizde gormek istiyoruz etrafta tas gibi erkekler ama kendinize kadinlar kadar emek vermiyorsunuz. Bu durumda da disarda bakacak, guzel hos gelecek, cekici gelecek, gidip tanismak isteyeceğimiz erkekler olmamis oluyor.

1
    1 Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

Teşekkürler cok olgunca bi cevap ve açıklayici👍🏻

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Bakmıyorlar ona kanka. İnan bakmıyorlar ne tip ne vücut alakası yok. Bunun örneğini o kadar çok gördüm ki anlatamam adamın göbeği var hamile gibi duruyor ya da tipi Zeytinburnu kekolarina benziyor ama yaninda fıstık gibi kızla geziyorlar. Boya da bakmıyorlar hepsi hikâye.

0
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı.

çünkü kadınlar güzelliği temsil ederler her zaman için.. yani her canlının dişisi daha güzeldir her zaman. Erkek vücudu estetik görünmez.. kadınların görünür

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

7

Cevap

3

Cevap

• sinemmmmmmmmmmm
    sinemmmmmmmmmmm Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35
    +1 yıl

cünki kizlar cinsellik icin bir erkekle beraber olmayi düsünmez.. erkekler icin tek cinsellik önemliyken kizlar cok duygusal yaklasir.. önemli olan kalpte his edilendir.. mesela benim karsima dünyanin en yakisklisi, kaslisi, milyarderi gelse umrumda olmaz.. ama bir erkek bir cekici kiz görsün hemen sulanir..

1
    49 Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

Sen çekici erkek görünce niye tanışmak için adim atmıyorsun hoslandiginda?

Yorumla
    • sinemmmmmmmmmmm
      sinemmmmmmmmmmm
      +1 yıl

benim gözümde tek bir kisi cekici onada gereken emekleri, cabalari verdim.. olamyinca, olmuyor
      benim gönlümde tek o var baska erkekleri cekici bulamiyorum.. ne kaslisi, ne yakisiklisi, ne boylusu.. yani bir kisiye sadik kaliyorum olmayacani bildigim halde.. ama erkekler hemen pes ederler, iki saniye sonra cekici kiz ciksin karsilarina hemen tanismak isterler

Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

Cunku her seyi biz yapıyoruz ilk adımı biz atiyoruz, siz anca bekliyorsunuz , bi kızın nazini cekecegimize yenisini buluruz sen ömür boyu bekle, anca ondan beklersin sen adım atmazsin

Yorumla
    • sinemmmmmmmmmmm
      sinemmmmmmmmmmm
      +1 yıl

peki. sirf onun isinde desteklemek amacli 3 defa !! 9 saatlik bir yolculuk yapip (dönüsde 9 saat!!) onunla iki cift muhabbet etmek istedigimde benim gözlerimin icine bile bakmayip beni öylece o ortamda hic bilmedigim bir yerde sadece 10 dakika konusup yalniz birakiyorsa ben daha napim ya

Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

Israr etme o zaman erkek mi yok piyasada , her gün aynı pilav yenmez, kafayı evlilikle ciddiyet ile bozmuşsunuz , zevkini al yat geç, bu devir böyle

Yorumla
    • sinemmmmmmmmmmm
      sinemmmmmmmmmmm
      +1 yıl

ben nikahimami alcam dedim ona? hayir. Arkadas olarak tanismayi bile becermiyorsunuz. kusura bakmayin ama herkesle yatip kalkacak halimde yok. siz erkekler yatip kalkmaya devam edin

Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

Mezara mi goturceksin hayirdir deliğini bi bitmediniz, yatsan ne olacak neyi kaybedeceksin

Yorumla
    • sinemmmmmmmmmmm
      sinemmmmmmmmmmm
      +1 yıl

yatsam neyimi mi kaybedcem? namusumu. anladigima göre siz bir kizla normal bir arkadaslik bile kuramiyorsunuz erkekler olarak sadece cinselligi düsündügünüz tespitim1 dogruymus demek ki!!! o yüzden erkekler dis görünüsü cekici bulurlar ama kizlar nedensiz severler

Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

Sokaklarda her yerini açıp gezen fahhiselerde namus yok onlar niye yatmıyor o zaman? Açınca namus gitmiyor mu yatınca mi gidiyor , sen kimbilir bu yaşta bile bakiresindir , yazık cahillige bak

Yorumla
    • sinemmmmmmmmmmm
      sinemmmmmmmmmmm
      +1 yıl

seni begenmiyodur :DD benim yasim yalniz burada verdigimle dogru degil.. bacım olacagima cahil olurum

Yorumla
    • sinemmmmmmmmmmm
      sinemmmmmmmmmmm
      +1 yıl

o... olacagima*

Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

Yo ne begenmemesi ben onlarca kadın ile yattım sorun şu, daha fazla sayı becermek istiyorum, günümüzde cinsel obje dolu hepsini tek tek becermem lazım, sen niye bakiresin? Açık mi bari her yerin?

Yorumla
    • sinemmmmmmmmmmm
      sinemmmmmmmmmmm
      +1 yıl

galiba seninda abazanligin tutmus; parayla al bir kiz yat gec canim bu kadar dayanamiyorsan

Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

Bi deliğe para verecek kadar cahil değilim, alt tarafı bi delik , siz varken ne diye para vereyim?

Yorumla
    • sinemmmmmmmmmmm
      sinemmmmmmmmmmm
      +1 yıl

sana bol sans o zaman hayatinda bunu bir amac olarak belirlemen ne kadar güzel bir sey.. hic biryerimi de acmiyorum simdi ne dicen merak ediyom.. sen herkesi becermeye devam et beni ilgilendirmez.. benim hayata dahil daha olumlu planlarim var

Yorumla
    • sinemmmmmmmmmmm
      sinemmmmmmmmmmm
      +1 yıl

o zaman duvari del yarabbim.. sen ucuz kizlarla yatmaya devam et.. ama unutma benim gibileri hic bir zaman elde edemiceksin

Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

Amacım bu değil, zevk için yaparım senin cinsin gibi para için değil, türbanlı bi tipsin anlaşılan, arkadan bari ver bu millete

Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

Sen mezara götür deliğini, erkeklerin değer vermediği yatmadığı kızdan bi halt olmaz , umarım evlenmezsin git lezbiyen ol erkek dusmani

Yorumla
    • sinemmmmmmmmmmm
      sinemmmmmmmmmmm
      +1 yıl

türanli degilim.. vermicem sanane be catik ya

Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

Iyi verme git kendi kendini parmakla , şimdi onuda yapmıyorsundur namuslusun ya , aç aç gez sokaklarda sonra seks yapmayınca namuslu olmuş olursun

Yorumla
    • sinemmmmmmmmmmm
      sinemmmmmmmmmmm
      +1 yıl

evlendigime vericem zaten sen merak etme ona sakliyorum.. sen 1000 kisinin deldigini delmeye devam et..

Yorumla
    • sinemmmmmmmmmmm
      sinemmmmmmmmmmm
      +1 yıl

hic bir zaman ilk delen olamican yaziik

Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

Yo bakire açtığım 3 adet kız oldu , ben evlenmicem asla , evlide çok becerdim , siz delikler bunun için varsınız unutma , kocanda onlarca kız ile yatıp seni alır sen enayi gibi bi erkeğe sakla kendini zavallı

Yorumla
    • sinemmmmmmmmmmm
      sinemmmmmmmmmmm
      +1 yıl

onuda yapmiyorum niye ihtiyac duyayim ya? hayat ondan mi ibaret? ben meslegimi alip doktor olmayi ve para icinde yüzmeyi tercih ediyorum canim benimmm

Yorumla
    • sinemmmmmmmmmmm
      sinemmmmmmmmmmm
      +1 yıl

e evlenmem bende, deligimide vermem nolcak simdi.. senin zoruna gider.. bak 3 kizla kalmisin o kadar kizdan tüh tüh

Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

A g malı boyle isteksiz kariyi kim niye alsin , sen doktor hedefliyorsunda erkekler boş mu duruyor cahil, deliğin kanadiginda deligine taktiğin pede kadar , ağzına yüzüne sürdüğün boyaya kadar buraya yazdigin telefona kadar erkekler icat edip üretiyor, senin cinsinin akli sekste degilsd ne ürettiniz bana onu söyle, inşallah kimse almaz seni evde kalirsin sen seks yapma evlenincede aldatilirsin bu gerikafalilikla

Yorumla
    • sinemmmmmmmmmmm
      sinemmmmmmmmmmm
      +1 yıl

ben para icinde yüzerken sende artik deliklerden deliklere kosarsin ama bir süre sonra o da sarmaz be.. neyse hayat felsefene hayraniiiiimmmmm

Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

Benim maddi durumum zaten çok iyi köylü, senin ulaşmaya çalıştığın yollardan ben çoktan geçtim, orpsu gibi açıyorsun her yerini sonra namustan bahsediyorsun a g kancigi

Yorumla
    • sinemmmmmmmmmmm
      sinemmmmmmmmmmm
      +1 yıl

doktor olup, evlenip, seksi sonradan yapsam nolcak a. yav. simdi vermiyom diye ne kaybediyorum ben onu anlamadim. sende ins birine öyle bir asik olursun ki o da sana vermesin bak bakalim o zaman baska delikler seni tatmin edicek mi? ben hem erkeklere canım demedim, icat yapmiyo demedim.. senle benim amacim dedim.. senin hayat tarzina SENIN

Yorumla
    • sinemmmmmmmmmmm
      sinemmmmmmmmmmm
      +1 yıl

sen benim actigimi nerden biliyon mal. acmiyom acmiyom köylüde degilim gerizek. senden daha iyi yerlerde oldugum kesin

Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

Ne demek ne kaybedicem 20 li yaşlarda seks yapmak ile 40 yaşında olup deliğin morarinca evlenip seks yapmak aynı zevk mi , dışarda taze citirlar var seni o yaşta kim alsin , bana şunu söyle niye açık saçık gezip namuslu edebiyatı yapıyorsun

Yorumla
    • sinemmmmmmmmmmm
      sinemmmmmmmmmmm
      +1 yıl

acik gezmiyorum bir.. 24ümle meslegim elimde ikii.. daha 19um neyin kafasini yasiyon..

Yorumla
    • sinemmmmmmmmmmm
      sinemmmmmmmmmmm
      +1 yıl

40 la da evlenirsem 50 yasindakiyle evlenirim onunda biryerleri morarmistir artik kalkmiyodur yapcak birsey yok o zaman yetinecek o da

Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

Sonra sizin gibilere tecavüz taciz ettik mi biz suclu oluyoruz

Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

Kalkmayan erkeği ne yapcan , o zaman 20 lik delikanlı bulup caktirman lazım

Yorumla
    • sinemmmmmmmmmmm
      sinemmmmmmmmmmm
      +1 yıl

nE 😦

Yorumla
    • sinemmmmmmmmmmm
      sinemmmmmmmmmmm
      +1 yıl

İlla herkes sana vermesi mi lazım

Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

Ben bana demedim ki , genel söylüyorum dışarda crop mini giyenler bile namuslu takılıyor

Yorumla
    • sinemmmmmmmmmmm
      sinemmmmmmmmmmm
      +1 yıl

20 li de gelir para olduktan sonra öyle degil mi

Yorumla
    • sinemmmmmmmmmmm
      sinemmmmmmmmmmm
      +1 yıl

e sana zaten herkes veriyorsa sen neden benim gibileri taciz etmek durumunda kaliyon verenler yetmiyor mu

Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

50 lik kocan beceremezse 20 lik erkeğe caktirirsin diyorum

Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

Yetmiyor erkekler doymaz her gün aynı pilav yenmez, farklı tatlar gerek

Yorumla
    • sinemmmmmmmmmmm
      sinemmmmmmmmmmm
      +1 yıl

e belki vardir onlara cakan devamli gerek duymuyodur senin gibilere de vermeyi.

Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

O zaman güzel, vermeli tabi , senin gibi bakire kezban kalmamalı bakireler patlatilmali

Yorumla
    • sinemmmmmmmmmmm
      sinemmmmmmmmmmm
      +1 yıl

e baska tatlara git vernelere yani. vermeyenleride rahat birak dolasinlar sana kiz mi yok be :D

Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

Bakire patlatmakta zevk 😎🙂

Yorumla
    • sinemmmmmmmmmmm
      sinemmmmmmmmmmm
      +1 yıl

senin kalbini bir kiz feci derecede kirmis. seni baya bir kullanmis anlasilan. hata sen aldatilmisin bile bekli o kiz baskasiyla bile evlenmistir. hincini öfkeni anliyorum ama baska kadinlar bunun suclusu degil. varsa bakireler senle birlikte olmak isteyen eyvallah. senin keyfin yerindeyse süper. ama allah askina benim gibileri rahat birak be

Yorumla
    • sinemmmmmmmmmmm
      sinemmmmmmmmmmm
      +1 yıl

birak ben gönlümdekini seveyim mezara kadar. patlatilmasam da olur benim hayattaki amacim o degil zaten elimi sallasam istesem 50 si gelir hangi yasta olursak olalim erkekler hep ayni pilavi istemez isteyeni hemen bulurum yani

Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

Yo ciddi ilişkiye karşıyım, daha fazla becermek istiyorum hepsi bu, neyse peki by by

Yorumla
  • Yadelina
    Yadelina Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Biz daha çok erkeğin komikliğine karakterine ve konuşmasına bakıyoruz ondan

0
    13 Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

Bakiyorsunda acaba hic bi erkeğe tanışma teklifi ettin mi

Yorumla
    • Yadelina
      Yadelina
      +1 yıl

Hayır çünkü aşırı ilgimi çeken olmadı genellikle kendileri teklif etti

Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

Ilgini çekse ne olacak sanki siz kadınlarda teklif etmeye cesaret var , anca erkeklerden bekleyin , sonra eşitlik diye ağlarsınız

Yorumla
    • Yadelina
      Yadelina
      +1 yıl

Ben yürümeyi denedim ama karşıdaki öküzse ben napıyım

Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

Ne demek illa karsindakinimi sana açılacak, belki o hoşlanmıyor senden , sen acilacaksin , reddederse reddetsin, biz belli edince siz anlamayınca öküzmu oluyorsunuz

Yorumla
    • Yadelina
      Yadelina
      +1 yıl

Ben anlarım biri bana yürüse ve eğer gerçekten seversem teklif ederim niye etmiyim

Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

Aferin , teklif edemeyen kezbanlar gibi olma

Yorumla
    • Yadelina
      Yadelina
      +1 yıl

Nerde ne yapacağımı bilen biriyim merak etme

Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

Hemcinslerinede öğret çok cahil ve gerici bakış açıları var , her terde kiçlarini açıp gezerler ama iş yatağa gelince bakire kalır iki yüzlü namus fukaralari

Yorumla
    • Yadelina
      Yadelina
      +1 yıl

Herkesin kendi fikri bir şey diyemem

Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

Crop mini giyenlerde namuslu ayagi yapmasın 😏

Yorumla
    • Yadelina
      Yadelina
      +1 yıl

Erkeklerde kendine baksın kadınları eleştirmeden önce

Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

Ne varmış bizde? Alt tarafı sevismek istiyoruz , sizde mezara götüreceksiniz sanki , öyle davranmasaniz ne güzel geçer zamanlar illa evlilik mi olacak boş isler

Yorumla
  • sörfurkan
    sörfurkan Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

sen vücut yaptın da ilgi çekmedi mi kardeşim estetik bi vücudun olsun bi beyaz gömlek geçir üstüne gör

0
    0 Yorumla
  • Derinsd
    Derinsd Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Bana göre erkeklerin dış görünüşü ve sadakati onemlidir

0
    14 Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

Bende diyorum ki kadınlar kadar ilgi görmüyor erkeklerin diş görünüşü fiziği niye? Sadece kendimi değil genel olarak erkekleri söylüyorum kadınlar diş görünüş olarak daha dikkat çekiyor neden bu böyle

Yorumla
    • Derinsd
      Derinsd
      +1 yıl

Çünkü erkekler için zeka, sadakat, merhamet gibi şeyler önemli değil. Kadın güzelse her türlü kötü özelliği siler kafalarında kadınların dış görünüşünün dikkat çekmesinin sebebi sizsiniz. Erkekler güzel kadınlarla ilgilenmese kadının karakteristik özelliklerine ilgili duysa kadının dış görünüşü kimsenin umrunda olmazdı.

Bana göre, erkeklerin dış görünüşü önemlidir. Görünüşünü beğenmediğim biriyle ne zeka IQ seviyesi kurtarır onu ne başka bir şey.

Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

Dediklerinin birbirinin tezatı hem erkekler böyle yapıyor diyorsun hemde aynısını sende yapiyormuşsun

Yorumla
    • Derinsd
      Derinsd
      +1 yıl

Evet öyle yapıyorum çünkü erkeklerin büyük bütünlüğü dış görünüşe önem verirken ben neden vermeyeyim? Şayet erkekler karakteristik özellikleri değerli kadınlara baksaydı güzel kadınları umursamaydı bende aynı şekilde zeka seviyesi yüksek erkeklere ilgi duyardım yakışıklılık umrumda olmazdı.

Yorumla
    • Derinsd
      Derinsd
      +1 yıl

Bu şey gibi ben kendime bakım yapayım güzel olmak için uğraş vereyim ama dış görünüşü iyi olmayan erkekler hiç çaba göstermesin sadece cüzdanı yüzünden ilgi görsün. Benim için karşımdaki kişinin dış görünüşü önemli dürüstüm, parası olan ve dışı güzel olmayan bir adama güzelinden cirkinine hiçbir kadın ilgi duymaz. Öyle karaktere önem veriyorum vs diyenlere inanmayın. Kızların çoğusu dürüst değil. Dışını beğenmediği bir adamla para için oluyorlar karakteri için falan değil. Yemesinleri beni.

Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

Oyle tabi para ile satıyorlar kendilerini, güzelliğin karşılığı yakışıkliliktir para değil haklisin, ama günümüzde ucuz kız çok 👍🏻

Yorumla
    • Derinsd
      Derinsd
      +1 yıl

İşte en çok bu kızlara söylüyorum bunu hemcinsim çünkü biliyorum. Dışına ilgi duymadığı adamla olup esasında yanından geçip giden yakışıklı erkeklere bakarlar. Şunu düşünmeyin kızlar için dış görünüşü önemli değil diye. Emin ol sizden daha çok önem veriyorlar karşı cinsin görünümüne. Sırf gururlu görünmek için cüzdanı kabarık erkeklerle olmasının bahanesi tipine değil karakterine aşık oldum diyorlar ya sahtekar diyorum içimden çünkü aklından geçeni biliyorum o kızın

Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

Ben kızlar önemsemiyor demiyorum, erkeklerin fiziği diş görünüşü niye kızlar kadar ilgi görmüyor diyorum, kızlar yolda erkeklere bizim onlara baktığımız kadar bakmıyor tanışmak için gelmiyorlar

Yorumla
    • Derinsd
      Derinsd
      +1 yıl

Aslında görüyor, belli etmeden bakıyorlar. Hiçbir kız erkeklerle gidip tanışmaz zaten bu konuda bütün kızlar aynı. Aklından geçenle dışarıya yansıttıkları bir değil

Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

Neden tanışmazlar ne var bunda , illa marketteki raftaki mal gibi beklemenin anlamı ne? Hiç bi erkek gidip bunlarla tanışmazsa evde kalıyorlar, sonra koca diye dua ediyorlar olmayınca nasip değilmiş diyorlar bu nasıl cehalet , lafa gelince kadın erkek eşit derler , bunlar ezik bi zavallı bence , herşeyi erkekten beklersen erkeklerin üstünlüğünü kabul edecekler o zaman

Yorumla
    • Derinsd
      Derinsd
      +1 yıl

Bu konuda bende bu şekilde düşünüyorum üzgünüm sen buna ne dersen de

Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

Umarım bu kızlara hic bi erkek bakmaz evde kalsınlar evlenip üremesinler bu cehalet ile , büyük sorun

Yorumla
    • Derinsd
      Derinsd
      +1 yıl

Gidip tanışmayan kızlardsn bahsediyorsan bende öyleyim ve beddua etme başına gelir

Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

Tanışacak veya 2 . cins olduğunu kabul edecek, ben evliliğe karşıyım zaten ciddi ilişkiye filan umrumda değil

Yorumla
  • k1ssee
    k1ssee Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 622 cevap paylaştı.

Bu bilgiye nerden vardın bilmiyorum ama yanlış

0
    0 Yorumla
  • Pelin73748
    Pelin73748 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 90%
    +1 yıl

Emin misin bakmadıklarına

0
    3 Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

Erkekler kadar değil, bizim kadar bakıp tanışmak için yanastiklarini sanmıyorum genelde

Yorumla
    • Pelin73748
      Pelin73748
      +1 yıl

O bakımdan evet kadınlar daha temkinlidir

Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

Neden peki, kendi uzerimde sormuyorum bu konuyu , genelde dikkat ediyorum gözlemliyorum, kadınlar kızlar erkeklere yolda yokmuş gibi davranıyor niye peki?

Yorumla
  • Anastasiamiroslawa
    Anastasiamiroslawa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Biz daha profesyonel süzüyoruz

0
    3 Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

Belkide , erkekler gibi net varlıklar degilsiniz

Yorumla
    • Anastasiamiroslawa
      Anastasiamiroslawa
      +1 yıl

Erkekler mi net? 😅 neyse bu konu benim için noktalandı.

Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

Evet , o kizi begendiyse sokakta becermek ister , ama kızlar begensede gelip teklif edip tanışmaz böyle bi tezat

Yorumla
  • bayrakmerve27
    bayrakmerve27 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 92%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.

Çünkü doğası gereği kız daha güzel yaratılmış

0
    5 Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

O zaman lezbiyen olun niye erkeklerle evleniyorsunuz

Yorumla
    • bayrakmerve27
      bayrakmerve27
      +1 yıl

Siz olun o kadar istiyorsan

Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

Ben ne diyorum sen ne diyorsun cahil

Yorumla
    • bayrakmerve27
      bayrakmerve27
      +1 yıl

Sizle muhattap olmucam

Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

Defol

Yorumla
  • sierravista
    sierravista Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Erkek vücudu estetik görünmüyor, ondan

0
    1 Yorumla
    • brsan07
      brsan07
      +1 yıl

O zaman bütün kızlar lezbiyen olsun , niye erkekler ile evleniyorlar

Yorumla
  • Emrekaan99
    Emrekaan99 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26
    +1 yıl

Hislerle alakalı.

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Neden erkeklerin dış görünüşü, fiziği kızlar kadar ilgi çekmiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler fiziğe yüz güzelliğinden daha mı çok önemsiyor? 15 cevap verildi
Erkekler neden kadında dış görünüşe bu kadar çok önem verir? 47 cevap verildi
Erkekler neden kızların dış görünüşüne bu kadar önem veriyor? 133 cevap verildi
Erkekler neden sadece kızların dış görünüşüne önem veriyorlar? Kalbini, karakterinin hiç mi... 5 cevap verildi
Kadınlar neden bir erkekte dış görünüşü önemser? 5 cevap verildi
Erkekler neden dış güzelliği daha çok önemsiyor? 68 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Evde spor yapan var mı, sizce evde spor yapılabilir mi?
  • Zayıflama iğnesi kullanır mısın?
  • Jose Mourinho'nun Türkiye’yi şikayet etmesi konusunda ne düşünüyorsunuz?
  • Siyah kola mı daha iyi yoksa sarı kola mı, siz hangisini tercih ediyorsunuz?
  • Hazıra konup açık alanda kahvaltı yapmak sizce de en keyiflisi mi?
  • Sokak hayvanlarına karşı ilgili misiniz?
  • Çeşme'de 870 Bin lira hesap gelmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Sahte kimlikle kaçtı ama gerçek kimliği kolunda yazılıydı, dövmeniz var mı?
  • Sevgilinle tatile çıkar mıydın?
  • Kendime nasıl değer verebilirim, öz saygımı ve özgüvenimi nasıl güçlendiririm?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨