güzel kızların çoğu, erkeğin dış görünüşünü önemsemiyor daha çok dürüstlüğüne ve sadakatine bakıyor (hepsi için söylemiyorum) ama bi erkeğin yanında güzel olmayan ya da erkeklerin kusur diye gördüğü fazla kilo, boy vs gibi şeyleri olan kadınları neredeyse hiç göremiyoruz. bu neden hep böyle? erkekler neden içten çok dış güzelliğe önem veriyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvrimsel süreç bakımından canlıların ortak özelliklerinden biri üremeleridir. İnsanlar da çoğu canlı gibi evrimsel olarak poligamidir. Yani çok eşli. Kadınlarsa yavrularını hayatta tutabilmek için bir erkeğin korumasına girmeye ihtiyaç duymuşlar. Bunun sonunda kadın duygusal olarak seven, bağlanan, yuvası için her şeyi yapan birisi olurken erkek nesil devamı için sürekli başka kadınları da düşünür oluyor. Eee bu sürecin hızlı ilerlemesi için ilk etapta dikkati dış görünüş, güzellik çekecektir. Sebebi içgüdüsel üreme kısacası. Başka hiçbir şey değil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ee cunku onemli.
Tek kistas degil (olmamali) ama onemli etkenlerden biri.
Bir erkek yanindaki kadinla ölculur, oyle olduguna inanilir ve buyuk olcude de oyledir.
Kadin ne kadar guzelse erkek kendini o kadar basarili hisseder, hos sanki durum kadinlarda farkliymis gibi anlatiyorum ama kadinlarda da durum pek farkli degildir."ic guzellik" dedigin sey tam olarak ne? Dis dediginde cekicilik, hosluk, goruntu anliyorum da "ic guzellik" ne? Butun insanlarin ici guzeldir, "ic cirkinlik" diye bir kavram mi var? Anlayis, samimiyet gibi duyguler her insanda vardir sadece dis etkenlere dayanarak ya daha cok ya daha az olur ama vardir.
00 Yorumla
+1 yılBence bir kadın kesinlikle 1.70 cm ve üstünde boy uzunluğuna sahip olmalı. Güzel bir mesleği, kariyeri olmalı. Ergen gibi trip atmamalı, olgun olmalı. Saçları vesaire bakımlı olmalı. Tabi ki bunların yanında karakter sahibi biri olmalı. Benim sevebileceğim kadın bu özellikleri taşımalı. Aksini istemiyorum maalesef.
00 Yorumla
+1 yılÇünkü siz paraya , şan şohrete makama böyle şeylerle alınabiliyorsunuz, bizimki daha gerçekçi, maddi yönler bizi ilgilendirmiyor, kadının zekası ile ilgilenmeyiz çünkü onlar bizim yanımızda 2. cinstir akıl almayız, ama siz zeki erkek istersiniz yönlendirilmeye ihtiyacınız var çünkü
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
50Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılElleme işte ne güzel kadınlar iki makyaj yapıyorlar evleniyolar çocuk yapıp boşanıp nafaka alıyorlar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u +1 yılçünkü kızlar parayı önemsiyor.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılBu dediğine kendin inanamazken bunu söylemen komik olmuyor kızlar dürüstlüğe sadakete bakıyor tabi canım benim gördüklerim uzaylılar zaten onlar dış görünüşe paraya bakıyor kızlarda sadakate dürüstlüğe bakıyor bir de şu var erkekler baksın diye ortalıpa çıplak çıkmak bir kilo boya sürünmek ağdalar şunlar bunlar herşeyi yapmak olabildiğince iyi güzel açık giyinip dışarıya çıkmak varken kalkıpta erkekler dış görünüşe neden bakıyor demek nasıl oluyor hem baksınlar diye çıplak olmak sonra da niye bakıyorlar diye sormak olmuyor türk kızları ne mall olduklarını iyi gösteriyorlar skızlar böyle olduğu sürece erkeklerde böyle olmaya devam eder karşılıklıdır bu yalana gerek yok şimdi
20 Yorumla
+1 yıl"güzel kızların çoğu, erkeğin dış görünüşünü önemsemiyor daha çok dürüstlüğüne ve sadakatine bakıyor"
Zavallım ya bunu söylüyorsan cidden ya ucubesin ya ailen seni kafeste yetiştirmiş ve tek tanıdığın erkek baban.32 Yorumla- +1 yıl
Koptum yoruma😂😂😂
- +1 yıl
Dogru diyor guzel kizlar cok tipe bakmaz paraya daha cok bakar
+1 yılerkekler dış güzelliğe bakıyor evet kadınlar da erkeğin parasına bakıyor lütfen genelleme olarak algılamayın karaktere bakanda var ama çok az paran varsa çok kadın tipe bakmaz güzelsen de aynı şey erkek için geçerli başka bir özelliğine bakmaz
00 YorumlaBen önemsemiyorum ben kişiliğini önemsiyorum cevrem de bir kız vardı ondan hoşlanıyordum ama düşünceleri beni igrendirdi onun hakkında hiç bir sey düşünmüyorum şuanda
10 YorumlaKadınlar neden önem veriyorsa bizde ondan veriyoruz.
güzel kızların çoğu, erkeğin dış görünüşünü önemsemiyor demek komik bir şey ve gerçekçi değil.
Evet dış görünüşü değil parasını önemsiyorlar.00 Yorumla
+1 yılSizde diş görünüşe önem verin. Size önem vermeyin diyen mı var? Güzel kizin yanına yakışıklı erkek yakışır keşke bizim gibi kızlar da tipe önem verseydi. Güzel kızlar yüzünden çirkin kızlar yalnız kalıyor. Tipsiz erkeklere güzel kız şans verirse tabi çirkin kıza bakmayız
00 Yorumla
+1 yılHer iki taraf içinde önemli Ama en çok karaktere bakıyorum ben Konuşmasını bilsin yeter Çok güzel kızları istemiyorum ben Hatta cok güzel olan kızları reddettim Cünkü davranışları bozuk Ama sen dış görünüşe bakıyorsun bence yalan söylemene gerek yok
00 YorumlaKızları genelleme, erkekleri genelle güzelmiş.
Herkesin kafasındaki ilişki kriteri farklı kimseyi zorla da ilişkiye başlatmıyorlar iki tarafın karşılıklı kararı ile olan bir durum netice de.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSon dönemde kadınlarda öyle ama oransal olarak evet siz biraz daha halen diğer şeylere dikkat ediyorsunuz ve yine evet Erkeklerin kendine eziyeti dev ediyor anca sutten ağzı yananlar yogurdu ufluyor
00 Yorumlayalanınızı seviyim mk erkekler tipe bakmıyor çok küçük bir kısmı bakıyor onlar da yakışıklı oluyor zaten ya
04 Yorumla- +1 yıl
Piyasa şartlarından dolayı kıtlık var. Seçenek olsa kimse çirkin kız istemez
- +1 yıl
Kızların daha çok karaktere veya paraya baktığı doğru. Herkes için geçerli değil ama çoğunluk öyle. Ama memlekette abazanlar yüzünden her kız kendini güzel sandığı için kızlar daha seçici olabiliyor ama uzun ilişkide yine görünüş ikinci plan oluyor
dış güzelliğe önem verenlerin çoğunun amacı cinsellik gerçekten seven kalbini sever dış görünüşün önemsiz olur
00 YorumlaBen iç güzelliğe önem veririm.
Öyle de yapıp evlendim zaten.
Dış güzellik önemli değil.
00 YorumlaKızlar çok farklıymış gibi konuşuyorsun bununla ilgili binlerce anket var hangi birini atiyim?
00 Yorumla
+1 yılBir önceki sorunda da yakışıklı neden beni bulmuyor demişsin kızlar erkeklerden daha çok önemsiyor dış görünüşü.
00 Yorumla
+1 yılSebebi çok çok basit. Kızlar genellikle kafa ütülüyor ve erkeğe hayatı zindan ediyor. Erkek de en azından güzel kız bunu yapsın diye düşünüyor
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.
+1 yılTek erkekler de yok bu kadınlarda önemsiyor. Yok kadınlar karaktere falan bakar lafı yalan erkeklerin hiçbiri inanmaz buna.
00 Yorumla Hiç önemsemediğim için önemsiz tiplerce haketmediğim saçmalıklara maruz kaldım
00 Yorumla
+1 yılkızlar da dış görünüme bakıyor gayet bu safsata
00 YorumlaBende karşılıklı beğeni önemli... İçi de dışı da güzel olsa ne âlâ...
00 Yorumla
+1 yılYanlışın var o halde ben neden yalnızım madem çirkinler şanslı?
00 Yorumla
+1 yılErkekler ice daha cok bakar kadinlar paragoz ve sekilcidir ondan erkekler daha yalniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılİstiyorlar ki kadına bakınca onu etkilesin seksi olsun elbise giyince yakışsın
00 Yorumla
+1 yılHoşumuza giden kadınlara yanaşırız olay bu kadar basit.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboş ver kanka onlar tipe bakarsa biz de paraya bakarız fksjfskdjskd
2119 Yorumla- +1 yıl
Sende tipe bak , tipin karşılığı paramidir? Fa**hisemisin sen parayla satıyorsun kendini
- +1 yıl
Adam mal mı sana para yedirecek. Senin bedenini kullanacak ki para yedirecek
Cevap sahibi+1 yılAnanızla karistirmayin beni ananızdan daha k*sari yok
Cevap sahibi+1 yılTiplere bak mk kufur etmisler artik sizi nasıl kudurtmuşsam havlamaya devam edin kuduruk yobazlar
- +1 yıl
Ullan paraya baktığını kendin soyledin orrsuupopu , satılık surtuuk , hep aynı savunma şekli senin anan bacın başka bi cevap yok
- +1 yıl
Sen kendi tipine bak sokak yossmasi
Cevap sahibi+1 yılYorumun ironi oldugunu ankamayacak kadar zekasiz misiniz ya fkskskf
- +1 yıl
A g kanncigi
Cevap sahibi+1 yılHem sizene amna koduklarim kudurun kopekler ohhhh
- +1 yıl
Bakire misin patlak mi ona göre alicam seni bozuk mal iade ederim
Cevap sahibi+1 yılOrspu cocuklari hahakddkf mk ergenleri ananiniz * kokumu sokar sever * ezik kopeklerrrr hahajadlksf
- +1 yıl
Senin o çuval olmuş deliğini daha da genişletirim akıllı ol
- +1 yıl
Orrrsp.
Cevap sahibi+1 yılOlum sen kimsin lan sulalene caktigimin pici kimsin sizin gibi erkekler sadece cuzdandan ibaret baska bi bk degilsiniz sktigimin amcklari sictigim bk bile sizden daha vefalı lan hahajakskdkdc
- +1 yıl
Suriyeli afganlara ver sen o deliği anca iş yapar 5 liradan 🤣🤣🤣😂😂😂😂 zavallı ortalık fa* hisesi
Cevap sahibi+1 yılAnani o arap picleri sevsin knk hahahaakakskf
- +1 yıl
Aç 5 lirayı deliğine sokayim ,
- +1 yıl
Orrrsp olan sensin paralı kopekkk
Cevap sahibi+1 yılEvet amcina kodumun picleri siz kizlara nasil kolay soverseniz bende kadin olan ananiza kolay kolay soverim o orspu ananinizin amna koyim ohhhhhh
- +1 yıl
Çıktığın deliğe şampanya şişesi sokayim 🤣🤣🤣😂 Anneni o ve seni üst üste koyup
Cevap sahibi+1 yılYaşlariniz max 16 17 ak ahahakskxzkxkakxk
- +1 yıl
Geniş delikli bu arkadaşlar buranın orrrsousu 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılAnanin a*i scar face olmus sklmekten knk hahahahakdkskdkskdksdk
- +1 yıl
Sen 16 17 de bile vermissindir 😀🤣 çuval olmuş arkalı önlü geniş konya ovasi gel bizde cakalim
Cevap sahibi+1 yılOlum ben kasar orspu anamiyim fudkfkskd hahahakdid snei orspu cocugu seni fkdkdkdkf
- +1 yıl
Bi vuruş kaç kuruş 🤣
Cevap sahibi+1 yılİyyyy konyalı bide aw fjdkdkf konyali oldugun belli oluyor kafandaki olmayan beyninden hahaakdkskxkskf
- +1 yıl
Belli delikler genisledi😀😀 5 çocuk çıkar aynı anda oradan 5 liralık surttuk
Cevap sahibi+1 yılSg konyali anani skm senin fkdnfskdkdkf
- +1 yıl
Konya ovası senin delik , benim isim olmaz konya ile 😀😀😀 beynine attirayim pislik
Cevap sahibi+1 yılKonyali ananin babanin amna koyim aw mallari hahahakdkaidkskc sg
- +1 yıl
Patlak git zarini diktir
Cevap sahibi+1 yılKes lan cahil konyali hahahafhskdjskx sg bktan sehrinle senin anni skm hemde dr popondan gkdkdksdkkf
- +1 yıl
Evde kalacaksin patlak deliginle hava kaciriyor😀🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 zenciler bile girer
Cevap sahibi+1 yılHahajakskd allahin dag ayilarina bak sizi kudurttugum icin kendimle gurur duyuyorum fkdjksndsmdnsk
- +1 yıl
Gooott deligine suriyelilere bile veriyormussun öyle duyduk😀😀 beceririm seni babanın gözü onunde
Cevap sahibi+1 yılOlum bende cok talip var senin gibi ezik degilim ama belli ki sana gelen yok ezik culsuz oldugundan. Ondan bu yorumum seni bu kadar kudurttu gkdkfkddkkd
- +1 yıl
Hep aynı tipler ilkokul lise mezunu köylünün tekisin, köy tavugu😀😀 muhtara ver sen , kıllı kezban , ölmuşlerini becereyim
Cevap sahibi+1 yılSenin baban bile yoktur aw babasi belli olmayan velet seni hahahakdkskdksdkck orspu annen iyi boş ver belli olmayan babana gkdkddkdkfk
- +1 yıl
Talip mi patlak kariyi kim ne yapsın 😀 hava kaçırıyor deliklerin , travesti kilikli
Cevap sahibi+1 yılOrspu annen blli olmayan babana caktirmis seyine hahajakskskskdkf
- +1 yıl
Dogurcagin bebbbegi becereyim , pislik
- +1 yıl
Orrrsssp..
- +1 yıl
Çıktığın deliğe şampanya şişesi sokayim
- +1 yıl
Killi kezban
Cevap sahibi+1 yılTecavüzcü sapkinli bir yobaz konyali hatta sen suriyeli arap piclerinden bile olabilirsin boyle konusandan beklenir hahajdkskdkf
- +1 yıl
Ag çuval deliklisi babana bile verıyorsundur sen
- +1 yıl
Evet bulduğum yerde senide becerir atarim bi kenara
- +1 yıl
Senin gibiler tecavüz edilir
Cevap sahibi+1 yılOlum senin vücudun orman gibidir kesin malum bktan tc erkegisin
Cevap sahibi+1 yılAha itiraf etti arap zihniyetli pic seni gkdkdkdkskd
- +1 yıl
Hayırdır sen ermenisin gsliba keko
Cevap sahibi+1 yılSenin soyunda araplardan geliyor kesin hepiniz gebericeksiniz arap picleri hahajakxkzxkzkskskx
- +1 yıl
Vereyim ağzına dalgayi ac ohhhh
Cevap sahibi+1 yılKes lan bizde laf var ic sarabi sk arabi diye. Senin gibi arap piclerini skcek turkler hahaskckskc
Cevap sahibi+1 yılArap pic ananin amna koyim velet hahzskdkskdoso
Cevap sahibi+1 yılNerdesin lan ananin * sktugumun veleti arap sulaleni * * gebertirim senin cocuk hahahaksdkskdkfkf
Cevap sahibi+1 yılMk suriyelisi mk arabı tecavuzcu pic kusuru velet gkdkfkdkfkf
Cevap sahibi+1 yılNerdesin lan ananin * beton doktugumun cocugu gkdkdc gelsene ne guzel laflari annin * sokuyordum nere gittin ecdadini sktigimin evladi fkdkfkddkskd
Cevap sahibi+1 yılNoldu lan kopek laflari gtune yiye yiye bayildin mi biyere hahahahajsjsskdkd
Cevap sahibi+1 yıl* kodumun veletiii hahahafjskdk nere gittin
Cevap sahibi+1 yılAmna koydugumun veleti ananin bippp mi skiyon tacizci tecavuzcu kopek gerci senden beklenir bu sapiklikla anana bile sulanirsin sen hahaHdkskskdkskf
Cevap sahibi+1 yılNalet pic seni sevgisiz pic kdruk orspu cocugu hahajaskskdkd ananin amnda bomba patlatiyim Hhhaakakdkakdkakdksd
Cevap sahibi+1 yıl* koydugumun cocugu bu kufurleri oku sonrada o orspu annın malum deliklerine sok tamam mi. orspu cocugu seni hahahaskskd mk gonyalisi
Cevap sahibi+1 yılMk oclari sizi anca susarsiniz boyle amna kodumun veletleri annanizin * cakayim şaaaaaaak diyeee
Cevap sahibi+1 yılFkdkdksksks
Cevap sahibi+1 yılPuhahahahahahahaskdjsmfskdlsjdskdkksjdsjdjakdjajsksjdjsjsksksjskdjsndksjfmskd
Cevap sahibi+1 yılGonyali picccc gonyaliiii picccc gonyali piccc deee gonyali picccccc hahahahaha 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılBak sarki besteledim sana ya gonyalisi fkskfmskdmx
Cevap sahibi+1 yılGonyali picccc gonyalii picccc gonyali picdeee gonyali piccccc anin * caksinlarrr caksinlardaaa caksinlarrr ananin * caksinlarrr caksinlardaa caksinlarrrr gonyaliii piccc gonyalii picccc anaanin * goyim konyali piccc 😅🤣🤣🤣👏👏👏👏👏
Cevap sahibi+1 yılGirdi mi ananin amna ohhhhh mk birey hahaajdkskkrf
Cevap sahibi+1 yılOrspu ananiz sizleri yaparken keske regl olsaymista dunyaya boyle iki orspu evladi gelmeseymis aw hahhaksdkskdkf
Cevap sahibi+1 yılSizin simdi tipinizde bkuma benziyordur allah bilir hahahahaskskskdkskd 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Yakışıklı erkeklerden ilgi görmemiş ezik biri olduğun için çok kudurmuşsun ağzı bozuk terbiyesiz. Size çirkin erkeklere bakın tipi umursamayın diyen yok bizim totomuzu kaldırdınız en çirkinimiz bile güzel kızlara teklif ediyor ve kabul ediliyoruz
Cevap sahibi+1 yılGayette ilgi gördüm aw ezigi hahah. Sg simdi
Cevap sahibi+1 yılSeni bi kız fakir culsuz diye terslemis ondan yazdigim yoruma kudurmussun bu yuzden asıl kuduran sensinn EZİK.
Cevap sahibi+1 yılağzı bozuk terbiyesiz mi? HAHAH komiksin ilk bana saydıran sensin terbiyesiz olan da sensin aynı seyi ben size saydirinca aglamayin o zaman ml amcklar
- +1 yıl
Bedenini satıyorsun bence
- +1 yıl
Satıyor tabi geçen bana diyor 5 liraya saksoo cekeyim diye kabul etmedim leş gibi ağzı var , buradaki çoğu erkeğin altına yattı bu
Cevap sahibi+1 yılSanane aw beden benim sana mi sorucam aw mali
Cevap sahibi+1 yılAnan cekiyorsur o saksoyu
Cevap sahibi+1 yıl* kodumun cocugu yine gelei oc senin keske anain karnindayken dusseydin pic ya sevgisiz pici tipini sktigimin mallari ospu cocuklari
Cevap sahibi+1 yılOrspu cocugu gonyalisi gelmis gonyalu gonyalii * kdmun gonyalisi
- +1 yıl
Bunda bi delik var çuval gibi , gördüm ben , bi de kıllı, kusarsin , sakın bulaşma kanka🤣🤣😂😂yıkamıyor mikrop
Cevap sahibi+1 yılParaya bakma eskort olmak degildir ama tabi anan eskortluk karsilginda para aldigi icin herkesi bir sanman normal ben evlenipte para yerim anan gibi orspuluk yaparak degil hahahadkdk aw culsuzlari
- +1 yıl
Hiç ben calisayim demiyor cıkcık , anca koca parası, evlenmeden önce babam baksın evlenince kocam baksın sığıntı gibi yaşıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılBakarim tabi amck kuranda ne diyor kadinlar sizin emanetinizdir emanetinize iyi bakacaksiniz hahahakdskffk allahın emanetini calistiramazsiniz Allaha karsi mi geliyon oc fksjxskdkskdk
Cevap sahibi+1 yılMadem allah kadınları emanet etmis o zaman erkekler calisip emanete bakacak hemde essseķ gibi bakacaksiniz oclarrrrrrr
- +1 yıl
Senin ac karnınızı doyurcaz ac köpek git kendin çalış başlatma dinine
Cevap sahibi+1 yılBsy diyim mi senin amac fikrini savunmak degilde farkli isin gucun yorunlarda sapiklik yapmak cunku tecavüzcüsün lafi hep bel altina getirmenden belli. senin gibi oc tacizciyle mi ugrascam lan anasi orspu cocugu
Cevap sahibi+1 yılGit anani sk bu kadar abazaysan oc
Cevap sahibi+1 yılZaten itiraf ettin tecavüzcü oc oldugunu gercekte bunu demeye gotun yemez anca klavye artisligi yaparsin mk beledi
Cevap sahibi+1 yılGit turbanki oc anani becer simdide turbanlilara mi sulaniyon fkdkfsjdjsjdksjddnd bu kadar da abazalik olmaz mk
Cevap sahibi+1 yılAbaza pic seni
Cevap sahibi+1 yılScarface gercekte olsan varya dogduguna pisman ederdim dua et yanimda degilsin oc cocugu seni
Cevap sahibi+1 yılSg lan mk birey konyali comar ic
Cevap sahibi+1 yılBen seni hem yerin dibine sokardim hem de yasli ananin agzina sicardim boyle oc cocugu yetirdigi icin
Cevap sahibi+1 yılYasli oc moruk ananin :)
- +1 yıl
Allahi kuran-i ağzına alma pis yollu
Cevap sahibi+1 yılAsıl siz almayın tecavuzcu pic kuruları
Cevap sahibi+1 yılAnanin amna beton dokerim amck
Cevap sahibi+1 yılSenin ananin bippp ske ske genisletirim amna kodumhn arap erkegi
Cevap sahibi+1 yılEzik hahaa ezikkkkkkkkk
Cevap sahibi+1 yılTecavuzcu orspu cocu mk suriyeli arabı
Cevap sahibi+1 yılSenin o cukunu keser ananin agzina atar yuttururum amck seni
Cevap sahibi+1 yılTüm mahalleye boş ver orspu ananinda cok hosuna gider hahahahahahahahahaha
Cevap sahibi+1 yılAnanın agzini * kalmiyorlar ayni zamanda isiyorlar ananin agzina hahahahajsjfndndjdjfnrj
Cevap sahibi+1 yılSeninde suriyeli arap ananinda amna korum aw varoş cahili hahahahaha
- +1 yıl
Eziklikde nirvana yapmışsın onun bunun cinsel objesi zevk malzemesi olmuşsun KAŞAR
Cevap sahibi+1 yılSenin ananı abim onden arkadanda babam skyor kasar oldu anan tost yaptik ohhhhh
- +1 yıl
O gawadlarin önünde seni kucağıma alır hoplata hoplata anal yaparım seni ve anneni
Cevap sahibi+1 yılAnan kasar tost oldu ohhhh ne guzel inliyor hahahahahahaaha
- +1 yıl
Kaç para istiyon?
Cevap sahibi+1 yılGit eskort anana ver parayi. orspu anan orspuluk yaparak para ister ben evlenip harcarim senin anan gibi orspuluk yaparak degil anan orspuuuuuuuuuu hhahahahahaahah
Cevap sahibi+1 yılEskort prno yildizi ananin * kolumi solup skiyom ohhhhhhh
- +1 yıl
Eziklikde nirvana yapmışsın hadi havla burada kendi kendine by by *
- +1 yıl
*
- +1 yıl
canım kardeşim
- +1 yıl
Keva*e
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlarda da dış görünüş önemseme oranı arttı bence kimle konuşsam hemen boy kilo soruyor bilmiyorum belki bana denk gelen kişiler hep böyleydi
00 Yorumla
+1 yılÇunku hepsi degil elbette ama bazıları Mecnu nun Leyla ya Tahir in Zühreye dış görünüşten gorup de aşik oldugunu zannediyorlar. Oysa bilseler Mecnuna bu mu senin sevdiğin Leyla diye sorduklarinda Mecnunun Siz ona bide benim gozumden bakın dedigini.
02 Yorumla- +1 yıl
Oyle sevdik seven oldu mu ki sanki?
- +1 yıl
Adamina denk gelmemişsin demek ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü erkekler daha çok cinselliğe önem veriyorlarda ondan
11 Yorumla- +1 yıl
Güzellik ile cinselliğin alakası ne çirkin kızlar seks yapamıyor mu
Ben yakışıklı bi erkeğın yanında şişman bi kız hıc görmuyorum mesela 😂😂
021 Yorumla- +1 yıl
Sisman kizlar istemiyor cunku 🤣
- +1 yıl
Sisman kizlar yakisikli istemez kompleks yapar
- +1 yıl
Tuhaf 🤣
- +1 yıl
Karşı cins kategorisine girmiyor şişman kizlar
- +1 yıl
Adi ustunde karsi cins yani erkekten daha narin zarif olmali , asker arkadaşı gibi iri kızı kim ne yapsin
- +1 yıl
Güzel kizin yanın da da çirkin erkeği görmesek keşke
- +1 yıl
Öyle ama 😏😏 fit vücut iyidir
- +1 yıl
Ebru sence sisman erkek mi yoksa zayif erkek mi sizin icin bir adim onde
- +1 yıl
Güzel kizlarin yaninda kilolu erkek mi oluyormuş hahahahabha çok güldüm nedense disarida hic oyle degil
- +1 yıl
@Bayramdaşdiken07 ben öyle erkek gördüm ki 2 tane. Bir tanesi ülkücü bıyığı bırakmış saçlar da sıfır tam belalı keko biri yanında da hande erçel gibi esmer güzel bir kız vardı. Diğeri ise kömür madeninden çıkmış gibi arapsı esmer bir tipi vardı yanında ki kiz da rus gibi bembeyaz parlak tenliydi. Bunlar gördüğüm en tipsiz ve güzel ilişkisiydi ve buna benzer daha çok ilişkiler gördüm
- +1 yıl
@Profesyonelşerefsiz para vardir
- +1 yıl
Kızlar aptal varlıklardır şunları ciddiye almayın güzel konuşan ağzı laf yapan erkeğe hemen düşüyor çoğu.
- +1 yıl
@Profesyonelşerefsiz biz guzel konusuyoruzda ne oluyor
- +1 yıl
@Bayramdaşdiken07 guzel konusmakla agzi lafa yapmak bir degil
- +1 yıl
@Yalanduunyaa laf yapıyorr merak etme sen kiz seni begenmedikten sonra kirk takla at yine olmaz
- +1 yıl
@Bayramdaşdiken07 laf yapmak biraz cekici olup yalan soylemen manipule etmenle alakali bence biraz gizemli olup aklini karsitirip manipule edince duser cogu
- +1 yıl
@Yalanduunyaa cogu sala, k dedigin gibi lise de pek konusmazdim hele son sinifta bu cocuk cok gizemli diyen sala, klar vardi 😅
+1 yılönemsiyor demiyelimde kadının kendine verdiği önemi ve hayata bakısını yansıtıyor, emin olun üstü başı temiz olanın evi de temiz yemeğide temiz.
00 Yorumla
+1 yılhepsi öyle demeyelim. şahsen ben dış güzelliğe az önem veririm. önce kadının aklı güzel olacak kalbi sonra dış güzellik
00 Yorumla
+1 yılKadınların çoğu paraya bakıyor dış görünüşe değil ya da karaktere bakmıyorlar. Erkekler de cinselliğe önem veriyor.
00 Yorumla
+1 yılBnde tam tersi nerde çirkin bi kız gorsem sevgilisi yakışıklıdır
00 Yorumla* için kullanma temsili öyle insanları takma bile ablacım
00 Yorumla
+1 yılÇünkü erkekler kadınlar gibi duygusal değil düz mantık çalışıyoruz maalesef 😁
00 Yorumla
+1 yıldış güzelliğe önem vermiyorum. zeka önemli benim için
00 YorumlaAtletik biri olarak yanında 120 kg biri ile olamam.
00 Yorumlaseks objesisiniz cunku...
10 Yorumla
+1 yılHerkes önemser kadınlarda önemser
00 Yorumla
+1 yılHerkes önemsiyor
00 Yorumla
+1 yılKadınlar için daha fazla boş yapma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes önemser
00 Yorumla 2 sine de önem veriyorum.
00 Yorumla
+1 yılsanki siz farklısınız almk
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılYaratılış meselesi bu
06 Yorumla- +1 yıl
Güzel kızlar tipsiz erkeklere bakıyorsa bu bizim suçumuz mu? Bakmasınlar kendi tercihleri
- +1 yıl
@Profesyonelşerefsiz yok şunu demek istedim erkekler görseldir yaratılışları böyle
- +1 yıl
tamam güzel kadın da güzelliğinin değerini bilsin tipsiz erkeğe bakmasın
- +1 yıl
Sonra çirkin kızlar yalnız kalıyor
- +1 yıl
@Profesyonelşerefsiz kadınlar erkekte yakisikliliktan daha önemli şeyler ararlar öncelikle
- +1 yıl
Biliyorum
+1 yılKızlar daha çok bakar
00 YorumlaKadınları süs olarak gorme
00 Yorumla
+1 yılKadınlar paraya baktığı içindir o :d
00 YorumlaDış görünüş önemli 2 taraf içinde
00 YorumlaNe yani sadece erkekler için mi geçerli bu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılayni soruyu size bn soruyorum
00 Yorumla Bence kadınlarda dış görünüşe önem veriyor
00 YorumlaHer erkek değil bebiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence karşılıklı bu durum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılGözün gördüğünü gönül sever
00 Yorumla herkes önemser
00 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir bu kavram
00 Yorumla
+1 yılKapağına göre kitap sevdiğimiz için
00 Yorumlatümü değil
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı