Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde anlamadigin insanlarda gösterisli, cekici, karsi cinsini etkilemesi, alimli olmasi gereken kisi neden dişi?
Dogada hep erkektir aslinda dişisini etkilemeye calisan ve dogada yaratilis geregi erkekler daha cazibeli, ihtisamli, suslu, albenilidir.
Erkek tavus kusunun muhtesem kanatlari, süsü vardir dişinin yoktur. Erkek aslanin görkemli, heybetli goruntusunun yaninda yelesi vardır. Dişi aslan o kadar gösterişli degildir yelesi falan yoktur zaten ve dogada bu olay genel olarak böyle.
Ama neden insanda estetik ve gösterişli olan taraf kadin bilemiyorum. Kadinin baska bir sansizligi olarak görüyorum bunu.
Insanda etkilemesi, guzel gozukmesi, guzelliginin önemli oldugu taraf dişi oluyor. Bu da kadinlar uzerinde cok buyuk bir baski aslinda.
Buna gore erkekler tarafindan seçiliyor, bunun icin caba harcıyor. Bunun icin bakimdir, bicak altina yatmaktir vs vs tonla dert yani. Keske dogadaki gibi insanda da daha estetik, guzel, alimli, heybetli gozuken taraf erkek olsaydi... dogada erkek disiyi etkilemeye calisir. Bu insanlarda yok sanki. Gunumuzde hic yok. Kadin her seyiyle etkilemeye calisan taraf oluyor. Insanda disi etkiliyor, erkek degil.
01 Yorumla- 1 yıl
keşke direk insanlar dış görünüşe bakmayı bıraksa
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu özet çok doğru ve kapsamlı. Evet, evlenmiş ve ayrılmış bir kadının toplumdaki yeri ve algısı, birçok faktöre bağlı olarak farklılık gösterebilir. Kültürel normlar, yerel gelenekler ve toplumsal değerler bu algıları şekillendirir. Özellikle modern toplumlarda, ayrılma ve boşanma gibi durumların daha kabul edilebilir hale gelmesi, bireylerin bu süreçleri daha rahat yönetmelerine ve toplumsal destek bulmalarına yardımcı olabilir. Ancak, hâlâ bazı yerlerde bu durumlar yargılanabilir ve olumsuz etiketlere yol açabilir. Genel olarak, toplumsal tutumlar ve anlayışlar zaman içinde değişebilir ve bireylerin bu tür durumlarla başa çıkma şekilleri de değişebilir.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konu biraz karışık aslında. Birçok insan ilk izlenimlerde dış görünüşe dikkat eder çünkü bu, hızlı bir şekilde bilgi edinmenin bir yolu. Ama unutma, sadece dış görünüş değil, aynı zamanda kişilik ve uyum da çok önemli. Yani, eğer biri seni sadece dış görünüşünle değerlendiriyorsa, senin için doğru kişi olmayabilir 🤷♀️. Gerçek değerini görebilen birini bulduğunda her şey daha güzel olur!✨❤️
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBen karaktere önem veririm.
00 Yorumla
+1 yılBir ölçüde önem verilir bende bakarım dış görünüşe. Fakat önemli olan büyük ölçüde kriter olarak görmemek. İç ve dış bir bütün olduğundan hepsine bir bütün bakıyorum ve iç güzellik önemli tabiki. Kadınlarda da fazla önemseyene denk geliyorum. Dışa sadece bakmak büyük bir yanılgı ve üzülmelere sebep olur.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu genelleme doğru değil. Instagram'da bir kız var sürekli "herkes kalbinin ekmeğini yer" "biz de iyiydik de bizi de kötü yaptılar" "kabul edelim sağlam kaybettik" gibi şeyler paylaşıyor.
Kızı görsen muhteşem bir güzelliği var, duru güzellik derler ya öyle.
Ama bu kızla uzun ilişki tamamen bir soru işareti. Bu kızla birgün geçirsem hayatı sorgularım ve kendime güvenim tamamen gider. O yüzden toksik kızlar ne kadar güzel olsa da uzun ilişki düşünmem.
31 Yorumla- +1 yıl
Kim o merak ettim
Bence mevzuyu kişiselleştirmemek gerek sadece erkekler değil kadınlar da tüm insanlar dış görünüşe bakar yakışıklı mı güzelmi diye olmasa da en azından bakımlı mı değilmi diye bakılır ve kişisel bakımına kendine dikkat eden kişiler hep dikkat çeker kadın erkek farketmez
30 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 764 cevap paylaştı. Dış görünüşe hepimiz bakıyoruz. Hatta kendine bakıyor mu, temiz tertipli giyiniyor mu diye. Az da olsa göze hoş gelsin ister her insan cinsiyetle ilgili değil konu. Sonrasında hayata bakışına, karakterine, saygısını bakarsın..
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kadın olarak herkesin dışına bakıyorum. Sevgilim olacaksa hatta birak sevgiliyi takılmak için bile erkekte güzel vücut ararım. Sizin kendinize hiç mi saygınız yok. Önüne geleni mı kabul ediyorsunuz? Çirkin olmak ayıp değil. Ama güzeli aramamak bence insanın kendisine bir ayıbı.
00 Yorumla
+1 yılAslında hepimiz için dış görünüş önemli daha sonra ilerisi için karaktere ve anlaşabilmeye bakıyoruz. Herkes bence yanına yakıştırabildiğiyle mutlu olmalıdır.
20 YorumlaDışını beğenmediğinin içini merak etmezsin. Güzellik görecelidir. İnsanları bu şekilde sınıflandırmamak gerekiyor. Asıl olan insanın merhameti, vicdanı ve karakteridir.
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıl
00 Yorumla
+1 yılYakışıklıya yüz verirsin karakterş sıfır olur tipe bakmazsın ya bu kız bana yüz verdiyse der gider o da aldatır yani bıktık ne yapacağımızı bizde bilmiyoruz
11 Yorumla- +1 yıl
cidden öyle oluyo ya bi gctleri kalkıyor
+1 yılinanın çoğu kişinin derdi kişilik karakter falan değildir. Dış görünüş maddiyat her iki taraf için de en önemli etkenler, parasız olan bir insanla ilişki zordur ya da dış görünüşü toplumda beğenilmeyen bir kişi ile. Sadece erkekler için geçerli değil bu herkes için geçerli. İlk görüşte aşk bile dıştan başlar karakter çoğu kişi için sonraki kriterler
10 Yorumlaerkeklere özgü bişey değil bence bu ben de dış görünüşe bakarım herkes kabul etmez ama zaten ilk insanı etkileyen dış görünüşü olur içini zamanla tanırsın bilirsin
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılpenis dediğin organ görsellik neticesinden daşakların salgıladığı hormonlar sayesinde kalkıp iş görüyor. kadın gibi canın çekse de çekmese de yatıp aşağı görevini yapamıyor yani. sebep bu yavrum.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok açıklayıcı olmuş maalesef bizim Türk kızları kültürsüz bilgisiz olduğu için herşeyi sorguluyorlar araştırma öğrenme bilimle ilgilenme 0 bunlarda
Bir söz vardır hamam böceğine bakabilir misin Uğur böceğine baktığın kadar
40 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 344 cevap paylaştı. Doğa gereği. Erkeklerin güzeli seçme içgüdüsü çocuklarının güzel olmasını istediği için
Genetik kodu en güzel olanla paylaşmak için. Evrimde buna cinsel seçilim denir00 YorumlaHer erkek için bu geçerli değildir ama çoğunluk için böyle ne yazık ki.
30 YorumlaBende onem veriyorum iki cinsiyet icinde, benim icin onemli ama karakter daha onemli tabii
30 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 338 cevap paylaştı. Erkekler mi 🤣Görenlerden kadınlar hoc dış görünüşe, statüye hatta bir ilişkiye başlamadan arkadaşlarının düşüncesine önem vermiyor zanneder
112 Yorumla- +1 yıl
Aslında her iki tarafta karaktere baksa hersey güzel olur. Mantıkta hersey bitiyor Türk milleti eskisi gibi değil çıkar ilişkileri peşinde hepsi bu
- +1 yıl
Yeni dünya sistemi kuruluyor insanlar robotlaşıyor sevgi ve adanmışlık yok ediliyor ve bazı durumlara bağlı kalınıyor diyelim "Cesur Yeni Dünya" kitabını okursanız şu anda o hızlı tüm dünya ilerliyor diyebilirim yazık açıkçası
- +1 yıl
Cesur olan bizler değiliz zaten başımızdakilerden bahseden bir kitap bizler sadece onların altında çalışan köleleriz kitabın konusu da bu. :)
- +1 yıl
Anladım da ironi olsun diye söylemiştim. Şu dünyayı yöneten 7 aile ve onların icratlerine deginiyordur muhtemelen. Başka bir pencereden bakabilen kişiler geçmişte komplo teorisi denilen bir çok şeyin şu an insanların kabul ettiği ve normallestirdigi şeyler olduğunu çok rahat görebilir de. Ona rağmen ne alakası var yahu demeye devam edenlerde var
- +1 yıl
O kesimlere diyecek lafım yok diyelim akilli bir beyfendisiniz takdir ettim her şey kastan ibaret değilmiş güzel birsey :)
- +1 yıl
Ben bir erkeğin olgunluğuna bakarım yoksa herkeste güzellik vardır bakım olduğu sürece. Önyargı demeyelim hem bence güzel birsey dedim diye düşünüyorum. :)
- +1 yıl
Rica ederim. :)
+1 yılBen de erkeklerin dış görünüşüne önem veriyorum yalan yok
20 Yorumla
+1 yılNormal değilmi kızlarda erkeklerin yakışıklı olmasını ister mesela :D
23 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha Orası öyle bunu o zaman erkekler ve kızlar diye değil de bazi kızlar ve erkekler diye değerlendirmek gerekiyor. Senin o bahsettiğin durumda evet erkek çirkindir kız güzeldir ama erkeğin eril enerjisi ve konuşma tarzi onu karizmatik yapar bazı kızlar beğenir.
- Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar nasıl erkeklerin dış görünüşüne önem veriyorsa bir zahmet erkekler de dış görünüşe bakar yani kural budur😉
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 946 cevap paylaştı.
+1 yılPeki siz neden bmw Mercedes bu kadar önem veriyorsunuz paray veriyorsunuz adamın parası var biniyor size
02 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerde arabalara ilgi duyuyor bunda ne var? Kadınlar arabalara düşkün olamazmı?
Yapısı öyle onların kuş kadar beyni var oda aşağısına çalışıyor o yüzden mantıklı düşünüp iç görünüşüne dikkat edemiyor.
00 Yorumla
+1 yılYani bu soru saçma çünkü insanoğlu başkaları için yaşıyor dolayısıyla güzel görünmek hem kızlar için de var hem erkekler için de var
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılKızlar erkeklerin dış görünüşüne hiç önem vermiyor tabi...
10 Yorumla
+1 yılPeki kızlar neden erkeklerin dış görünüşüne bu kadar önem veriyor
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 465 cevap paylaştı. hayat böyle. erkeklerden de güc beklenir basarı para kazanma beklenir
10 Yorumla
+1 yılGörüntünün bile yetmediği devre denk geldik.
10 Yorumla
+1 yılbizde karaktere önem veriyoruz ama oda yok tipi geçtik daha
10 Yorumla
1 yılkızlar daha fazla bakıyor 160 biri olarak kesinlikle doğrulayabilrim
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 845 cevap paylaştı.
+1 yılKızlar bakınca kızlar kötü oluyo ben de bakıyorum valla
00 Yorumla
+1 yılKadınların işitsel erkeklerin görsel yönleri daha baskındır
02 Yorumla- +1 yıl
O kişiden kişiye degisiyor bence benim de görsel yönlerim baskin
- +1 yıl
Geneli temsilen söyledim
+1 yılkendileri düzeltilemeyecek kadar çirkin oldukları için zaten başka neyle uğraşacaklar
00 Yorumla
+1 yılBiz kızlarda erkeklerin dış görünüşüne önem veriyoruz
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 711 cevap paylaştı.
+1 yılBana iman dolu gögüs fuzulet dolu bakış lazım nolcekk miş
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 649 cevap paylaştı.
+1 yılSiz kadınlar nasıl göze hoş gelsin istiyorsanız bizde aynısını istiyoruz
00 Yorumla
+1 yılKızlar da aynı şekilde erkeklerin dış görünüşüne önem veriyor
00 Yorumla
+1 yılSiz erkeklerin arka cebindeki cüzdanın dolgunluguna neden bu kadar önem veriyorsunuz?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen çok aşırı önem vermem, ama yalan söylemeyeyim, genel fiziğe biraz bakıyorum ama onu da belirli bir limitin üstü diye alıyorum, en güzeli olsun illa diye birşeyim yok...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenciller. Bir de çirkin erkek egosu var kendisine bakmadan güzel kadın istiyorlar o yüzden bende artık normal ve altı erkeklerle ilgilenmiyorum
00 Yorumla
+1 yılKızlarda erkeklerin dış görünüşüne illaki bi bakarlar. Kimse sevmediği ile konuşmaz yani.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılGünümüzün sorunu da bu. İleride de başka bir şey olacak. Çok takılma ve öylesinden uzak dur yeter.
00 Yorumla Sadece erkekler değil kızlar da önem veriyor. İçgüdüsel bir şey.
00 Yorumla
+1 yılVermeyelim ki? Kızlar erkeklerin dış görünüşune önem vermiyor mu sence?
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü erkekler güzelliğe aşık olur kadınlar karaktere
00 Yorumla
+1 yılBen de erkeğin cebine bakarım dışı güzel tutmak pahalidir
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli tabii ki içi ne kadar iyi olsa da dışı olmadıktan sonra
00 Yorumla Çünkü erkeler gözleriyle, kadınlar kulaklarıyla severler..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece dış görünüş değil, eğitim, kültür, karakter, ses tonu, düşünce yapısı, dini ve buna benzer bir çok şeye önem veriyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkekler dış görünüşe degıl ete önem veriyor cnmms nerde meydanda kız onu severler yüz guzellıgı degıl et görünmesi kafi onlar için
00 Yorumla
+1 yılBence sadece erkekler değil, iki cinsiyette önem veriyor. Sebebi ise göze hoş gelmeyen biri zaten dikkat çekmez devamı gelmez ilişkinin ondan yani normal bir durum açıkcası. Önce göze hitap edecek 🤷🏻♀️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYoo kapalı zayıf olsun yeterli çirkinmiş yaşı büyükmüş önemsiz gerisi
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 3b cevap paylaştı. Dış görünüşü kötü olan kadınlar hindistana gitsin lütfen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAh canım kızlar hiç vermiyo zaten de mi? 190 diye ölüp bayılan kim
04 Yorumla- +1 yıl
Helal 👏🏻
- +1 yıl
Net doğru yanıt 🙂👍🏻👏🏻
- +1 yıl
aynen pick meee
- +1 yıl
Ne alaka hocam dicektim ki nicki gördüm
Gizli Üye(18-24)+1 yılDış görünüşüde önemli. Herkes önem verir. Yorumlara bakmam bile
00 Yorumla
+1 yılAslında 'yanımda güzel biri olursa havam olur' kafasıyla olabilir fakat bana göre çok yanlış yanında bir kızın olması (güzel, çirkin bu arada çirkin kadın yoktur) daha önemli.
00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan or7spu olması öyle seviyorlar başka türlü uzuyorlar kizlari
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle tam vereceğim cevaptı
+1 yılkadınlar benısevermı dıye deılde parası var mı dıye neden tercıh edıyorsa erkeınde ona goredır cevabı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlar da erkekte bir ton beklentileri var ama. Maddi durumu kariyeri, ailesi vs gibi birçok şeye nasıl dikkat ediyorsa erkekler de doğal olarak güzelliğe bakar. Benim için kafa dengi karakterli olması da önemlidir
10 Yorumla
+1 yılKadınlar daha çok önem veriyor her iki cinste aynı kalbi güzel olsun muhabbetti yalan
20 Yorumla- Devamını Gör (70)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne