Ben burada sadece dürüst yorumları okumak istiyorum
Hele kalbi guzel olsun diyecekler hiç yazmasın gerçek size göre neyse onu yazın.
Ben burada sadece dürüst yorumları okumak istiyorum
Hele kalbi guzel olsun diyecekler hiç yazmasın gerçek size göre neyse onu yazın.
Vücut bir yere kadar. Yüzüne baktığında sevgi dolu bakmayacaksa, vücudun için seni sevmesinin bir anlamı yok. Bedensel tatmin de bir yere kadar üstelik
Sen ne burcusun? 😄
@Zamanın_izinde neden merak ediyorsun :')
Yorumlarında dolayı 😊
@Zamanın_izinde balık.
Okuyor musun?
Canım, bu konuda herkesin bakış açısı farklı ama şunu söyleyeyim, güzellik dediğin şey tamamen göreceli bir kavram. Kimine göre yüz daha önemliyken, kimine göre fizik etkileyici olabilir. Ama unutma ki işin özü, kişinin kendiyle barışık ve kendine güveniyor olması 🫶🏻. Öz güvenin, hem yüzüne hem de fiziğine yansır ve insanları en çok çeken şey bu olur! 💕 Yani fiziksel özellikler bir yana, sen içindeki o enerjiyi ve güveni dışarıya yaydığında zaten etkileyici oluyorsun. 🌟
Cevap
7Cevap
bakılır kalcalarına memelerine diri vucuduna gözüm kayar
Kısaca obje olarak görülür sadece
bence hayır
Siz şaka mısınız kendin diyorsun ondan sonra hayır diyorsun sen kadının bedenine bakıyorsun ve bedeni seni bı sure tatmin edicek sonra yalllah
alakası yok diyorum sadece beden degil sankı güzel kadının bedenine bakmıyomuyuz
Hayır güzelse sadece bedenine odaklanmassin yüz güzelliği çok ayrı bir mevzu. suna açıklık getirmek istiyorum her kadınin vücudu güzel olabilir ama her kadın güzel olmaz bakınca son derece çirkin bir kadının erkekler tarafından onay alan bir memesi kalcalari işte poposu olabilir mesele burada basliyor bu saydıklarım kadının bedenine ait şeyler yüzü güzel değilse o zaman mecburen bedenine odaklanacaksin. guzellik çirkinlik neye göre denir yüze göre denir de mi? salağa anlatır gibi anlattım farkettim de...
iyide bu olgun insanın düsüncesi degil genclıgım zamanı olsa senin bu dedıklerine katılırdım ama olgunlastıkca yüz güzellıgıne önem vermem
Genel olarak böyle. zaten yaşlanmaya başladıkça güzelliğe cirkinlige bakış açısı değişir daha çok genç kesim için bir soru aslinda
evet gencken güzel olunca ayrı bi düsünürdüm taki bi tane fizigi mükemmel bi kızla sevisene kaadar sonra vazgectim
Bence olgunlaşmamıssin çünkü olgunlaşan insan dış güzelliğe zerresine önem vermez hala sevişmek gibi skim sonik şeylerden bahsediyorsun
iyide kadının güzel ya da cirkin olması degilki erkekler buna bakmaz
Niye kadınlar yüzlerine o kadar makyaj yapıyor estetik yapıyor o zaman cahil?
Ekrkler zaten yüze bakmiyo nasil skblrm diye pesinde. Yüzün güzel degil diye vücutunu pazara sergileme
Evet çok doğru ben soruyu kendim için sormadım. Etrafimda böyle kızlar var
Fizik kadında önemli zaten yüzü önemli diyen kadından anlamayan abazalar
Tersine yüzü önemsiz fizik önemli diyen senin gibi abazadir. popo kalça meme en çirkin kadında bile var anladın mı?
Kanka beni görmek istersen canlı buyur gel yakışıklı spor yapan senelerdir kaslı biriyim bana bakan bakıyor zaten ben fizik bakarim başka sorun yoksa ben kaçtım
Bana ne senin sporundan sonuçta bu seni abaza yapıyor çünkü bedensel tatmin peşindesin
Abla boş yapma hadi işim var
Sen boş yapma fizik bedendir
Abi sen iyimisin la ben tipe bakmıyorum diyorum sen ne diyorsun la bebe
Tipe bakmiyon fizik tıp değil mi fizik vücuttan ayrı mı
Allah seni cezanı kaldırsın
Tipi yok fiziği var işte onu isyiyorum evlenmek için anladın çirkin kız istiyorummmmmm fizik olsun ama çirkin olsun
Tikmenin hayallerini kurarlar ciddi anlamda nauu nauu
Katiliyorum
Allah razı olsun çok mutlu ettin 🙏
Farklı ise göze çarpan bir şey se bu gerçekten de yüze bakmaya engel olur
Sadece obje olarak görürler
Fizik önemli bence
Foto var mı
Hadi
Fizik onemli bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?