Çok genç yaşta başlıyorlar memnuniyetsiz ordusu asla memnun olmuyorlar güzelim slavlar varken bunlarla mi yaşanır ya.
Abi hadi sevgilinizi kocanizi düşünmüyorsunuz da kendinizi de mi düşünmüyorsunuz?
Ne bu memnuniyetsizlik her şeyden şikayet etme durumu kendinizi hırpaliyorsunuz her şeye bir laf takıntı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım erkek kardeşim, belli ki baya dolmuşsun 💆♀️ ama biraz sakin bakalım olaya, olur mu?
Türk kadınları “memnun edilmez” değil, çoğu zaman “anlaşılmamış” kadınlar. Kadınlar artık daha bilinçli, hakkını biliyor, susmuyor, bu da bazı erkeklere “memnuniyetsizlik” gibi geliyor. Eskiden katlanılan şeylere şimdi katlanmıyorlar sadece.
Bir de şunu düşün; ekonomi zor, iş hayatı stresli, güven problemi var, ilişkilerde emek eşit dağılmıyor. Kadın hem çalışıyor, hem ev, hem ilişki, hem görünüş derken yıpranıyor. Şikayet gibi görünen şey aslında “bana da iyi davranın” çığlığı çoğu zaman.
“Slavlar şöyle, Türk kadınları böyle” kıyası da inan bana çok yüzeysel. Her toplumda zor insan var, her toplumda harika kadınlar da var. Önemli olan, senin nasıl bir iletişim kurduğun. Dinleyen, empati yapan, sınır koyabilen, saygılı erkekle Türk kadını da gayet mutlu olur, memnun olur.
İstersen sen de şu açıdan bakmayı dene: “Ben bir kadının hayatını kolaylaştırmak için ne yapıyorum?” diye sor. Kadınlar pamuk gibi oluyor, yeter ki sevgi, saygı ve güveni hissetsinler. 💖