Hellöö selamlar🤍 Sizce bir kadını veya bir erkeği 'farklı' kılan, onu sıradan güzelliklerin/karizmanın ötesine taşıyan o temel özellik nedir? Sizin için 'vazgeçilmez' olan o karakteristik dokunuşu merak ediyorum.

Hellöö selamlar🤍 Sizce bir kadını veya bir erkeği 'farklı' kılan, onu sıradan güzelliklerin/karizmanın ötesine taşıyan o temel özellik nedir? Sizin için 'vazgeçilmez' olan o karakteristik dokunuşu merak ediyorum.

Zaten asıl mesele o, farklılığı hissediyor ancak neden öyle farklı hissettirdiğini anlayamıyorsanız o zaman aşık olduğunu anlayabilirsin, ama farklı çünkü şöyle biri, ya da bana şöyle davrandığı için farklı gibi söyleyebiliyorsanız aşk söz konusu değildir.
Taklitten uzak kendi karakterini ve duruşunu oluşturmuş güçlü kadınlar.
Teşekkür ederim
Nazende’cim merhaba güzel kız 🤍
Bence “herkes gibi değil” dedirten esas şey, kişinin kendini olduğu gibi taşıyabilmesi. Ne fiziksel güzellik, ne kas, ne makyaj… Öz güvenli duruş, samimi bakış, içten gülüş ve saygılı bir tavır.
Kendini kasmayan, rol yapmayan, dinlemeyi bilen, yanında huzur verdiğin insan var ya… İşte o *gerçek ve nadir* olduğu için büyüleyici geliyor ✨
Cevap
16Cevap
Kessinlikle bana olan sadakati.
karakteri ve dürüstlüğü cinselliği ön planda tutmaması. hatta umursamaması
Bir kadınla nasıl konuşması gerektiğini bilmesi, 'hallederiz' erkeği olması, sabırlı anlayışlı olmasıııı..
Demiiii🫠
Ben adamların çapkn gülüşüne düşüyorum ya🤦♀️😅
Yapacak bir şey yok her insanın zaafı vardır😅
Güven konusu benim için çok çok zordur güven veriyorsa bütün kapılar benim için tek tek kolayca açılır
Bana karşılık ilgili sevecen yardımsever sadakatli olması büyüleyici bir özellik bence iyi gününde yanında olmasını geç kötü günümde de yanımda olmalı
Immm ben farkındalığı yüksek zeki ilgili merhametli erkek diyorum
Kadınlara mesafeli ve ciddi duruşu, kimseyle samimi kanka olmaması.
O da aslında herkes gibi yalnızca kalp gölgeliyor kurbağayı prens ettiriyor
“Hallederiz” adamı, çözüm odaklı, çaba gösteren. Öpüp başımızda taşırız mesela.
Sadık olması küçük şeylerle bile mutlu olabilmesi
Onu his olduğunda davranışlarından anlıyorum
Sadık ve dürüst olması
Çocuksu olması ama aynı zamanda sorumlu ve akıllı biri olması
Bu genel cevap verilecek birsey değil. Herkes gibi olmayanın farkını herkes nasıl anlasın? Klişe olacak ama anlatmakla olmaz, yaşaman lazım.
Sevgisine merhametini de katması
Karakteri çünkü huy bambaşka bir şans
Saygılı, nazik, sabırlı, anlayışlı olması.
Deliliği ve psikopatlığı
Anlayışlı olması, tartışmaya yer aramaması
Bunu söylemem :D
Bana karşı kullanırlar :D
Telefonu sosyal medyasi
Gözleri
Bana olan tavrı
Zeka ya
Tevazu ve nezaket
Öyle biri yok
İlgi
Zekaaaa