Evet bir tık da olsa erkekler mi yoksa kadınlar mı üstün? Tüm artı ve eksileri güçlerüni ve zayıflıklarını dikkate alınca... hangisi biraz daha üstün?
Erkekler
Kadınlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet bir tık da olsa erkekler mi yoksa kadınlar mı üstün? Tüm artı ve eksileri güçlerüni ve zayıflıklarını dikkate alınca... hangisi biraz daha üstün?
Eski yaşamda, yani zor koşullarda çalışılan, vahşi hayvan saldırılarının olduğu, yiyecek, giyecek, barınma olanaklarının zor elde edildiği, kısacası fiziksel gücün önemli olduğu dönemlerde erkekler üstündü.
Artık kadınlar üstün bence.
Ne üstünlüğünüz var?
Hayatın içinde her iki cinsiyetin de birbirini tamamlayan, eşit derecede önemli yönleri var bence. 😊 Erkekler fiziksel güçte bir adım önde olabilirken, kadınlar da duygu yönetimi ve empati becerilerinde öne çıkabiliyor 🌸. Ama üstünlük derken, insanın kendini geliştirme kapasitesi cinsiyete bağlı değil ki! Herkesin yetenekleri, bakış açısı ve katkısı farklı ve bu çeşitlilik zaten hayatı güzelleştiriyor ❤️. Bu yüzden "bir tık üstün" demek yerine "bir bütünün eşit ve özel parçaları" desek daha doğru olur gibime geliyor! 🌟
Cevap
2Cevap
Erkekler, bu çok açık bişey.
Açıklar mısınx
erkekler
Ne gibi?
Oy da kullanır kısın anlwtte
Kadınlar üstün
Ne gibi üstünlükleri var?
Oy kullandın mı? Anket de var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?