Kişilik & Karakter Sizce karşı cinsi farklı kılan şey nedir hangi özelliktir? Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yoksa sizde erkekler/kadınlar aynı mı diyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl Güncel soruuu Sizce karşı cinsi farklı kılan şey nedir hangi özelliktir? Cevapla Nedir Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Zekası ve tavrı. Olayları iyi yorumlaması lazım. 1 2 Yorumla Çelixsxsxxx +1 yıl Görüşünüz için teşekkür ederim. 🙂 Yorumla YarabantlıRakıŞisesi +1 yıl Rica ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim 4 yaşındaki erkek kardeşime de ben bak senin göbeğin var, benim yok dedim. O da bana senin memişlerin olduğu için öyle gözüküyo dedi 🤐 1 5 Yorumla Çelixsxsxxx +1 yıl 😂😂 bilmiş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır erkeklerde göğüs takıntısını anlayamadım çocuğa bak ya Yorumla Çelixsxsxxx +1 yıl İlginçmiş öyleyse Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla bi de ağırbaşlı bir çocuktur yanında da hiç öyle şeyler bahsetmeyiz ama bu memeye takıntısını anlayamadık Yorumla Çelixsxsxxx +1 yıl Anlıyorum ben de neyse 🙂 Yorumla
Adaletttzamanı Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl tabii ki benim için farklı kılan akıl, yakışıklılık bilgi, saygıdır. Aynı değilsiniz ya 🙂 1 1 Yorumla Çelixsxsxxx +1 yıl Birde aynı dersen ayıp edersin 😂😂 Yorumla
Bilmişkarga Takip Et Xper 1 Yaş: 39 +1 yıl Fark cinsiyete değil kişilikte kazanımlardadır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Zekası ve tavrı. Olayları iyi yorumlaması lazım.
Görüşünüz için teşekkür ederim. 🙂
Rica ederim
Benim 4 yaşındaki erkek kardeşime de ben bak senin göbeğin var, benim yok dedim. O da bana senin memişlerin olduğu için öyle gözüküyo dedi 🤐
😂😂 bilmiş
Hayır erkeklerde göğüs takıntısını anlayamadım çocuğa bak ya
İlginçmiş öyleyse
Valla bi de ağırbaşlı bir çocuktur yanında da hiç öyle şeyler bahsetmeyiz ama bu memeye takıntısını anlayamadık
Anlıyorum ben de neyse 🙂
tabii ki benim için farklı kılan akıl, yakışıklılık bilgi, saygıdır. Aynı değilsiniz ya 🙂
Birde aynı dersen ayıp edersin 😂😂
Fark cinsiyete değil kişilikte kazanımlardadır