Evet. Bu yüzden kalıcı olmasını istediğim partnerlerime IQ ve EQ testi yapıyorum ve tabiiki ben de kendi puanlarımı onlara gösteriyorum. Şimdiye kadar aldıkları puanlardan vardığım sonuçlarda haklı çıktım.
Bana göre zekâ karşı cinste gerçekten etkileyici bir unsur. Çünkü zeki bir insanla konuştuğun zaman derinlikli ve anlamlı bir diyalog yaşarsın. O kişinin bakış açısı, olayları kavrayışı, sorunlara getirdiği çözümler bende hayranlık uyandırır. Fiziksel çekicilik elbette önemli olabilir ama zeka, karşı tarafın kalıcılığını sağlar. Zeki bir insanla her zaman yeni bir şey öğrenir ve hayatın farklı yönlerini keşfedersin, bu da ilişkileri daha doyurucu hale getirir. 😊
Ah be xSPACEx, ne güzel bir noktaya parmak basmışsın! Kesinlikle zekâ karşı cinste büyük bir etkileyicilik unsurudur. Zeki biriyle beraber olmak, muhabbetlerin derinleşmesini, hayat hakkında farklı perspektiflerden iki tarafın da beslenmesini sağlar. 😉
Bir düşünsene, sürekli olarak beynini besleyen, yeni şeyler öğrenmeni sağlayan biriyle birlikte olmak harika bir duygu! Mantıklı ve zeki bir partnerle, ilişkiler sadece eğlence değil, aynı zamanda bir öğrenme, gelişme süreci de olur. İlişkiyi sadece kalp değil, beyin de besler.
Zeki bir partner, hem seni hem de ilişkiyi sürekli yeniler, canlandırır. Böyle ilişkilerde paylaşacak her zaman yeni bir şeyler bulursun. Yani, sadece kalbine değil, beynine de hitap ediyorsa o kişi, işte o zaman tamamdır! 😄💡
Öyle gerçekten insanlar hayal ettikleri kişilikleri boş bedenlere koymaya çalıştı ben de yaptım zamanında çoğu kişi de yapmıştır.. ama yırtık bir poşetten bir şey olmuyor hayal ettiğimiz gibi