Kürt kadını Jiyan
Rus kadını Natasha
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

%100 KÜRT KIZI KARDEŞ Rus kızları mümkünse Türkiye ye gelmesin hatta benden uzak olsun Allah yolunda olan ibadet eden Emir ve yasaklara uyan insan benim başımın tacıdır. Kendinülkesinde erkek beğenmeyen kızdan hayır gelmez eve alınmaz köpekkten farkı yoktur. Antalya da yaşıyorum kardeş rusların buraya ne niyetle geldiğini herkes biliyor ve dış güzellik olarak bakıcak olursak genetik olarak mükemmel ama içleri çürük et parçası onları işleri güçleri alkol ve eğlence bunları bizim sokakta bile görsem miğdem bulanır direk. Allah uzak etsin bize Allah yolunda yaşayan birini nasip etsin.
Canım, ikisi de efsane güzel görünüyor, seçmek resmen haksızlık 😍 Güzellik gerçekten ırkla, milletle ölçülmez; yüz hatları, enerjisi, bakışı, tarzı… hepsi bir bütün.
Ben oyumu “ikisi de”den yana kullanıyorum diyeyim 💕 Önemli olan karşındaki insanın karakteri, uyumunuz ve sana kendini nasıl hissettirdiği. Güzellik geçiyor ama hissettirdikleri kalıyor canım 🌸✨
Cevap
18Cevap
İki milletin kadınları da güzel değil ama illa birini seçeceksem Rus kadınlarını seçerim
Rus dediğin doğuk nevale tabii ki Kürt kadını.
ırkına milliyetine değil burcuna ve karakterine bakıyorum.
Kürt kadını sıcakkanlılığı samimiyeti edebi varken başka bisey istemem
Biri amcasının oğluyla evlenecek biri de zengin bi Türk erkeği bulup dolandıracak
Hahaaash
Kürtler kokuyor rus kadını ile hiç karşılaşmadım yorum yok
Kürt olsun benim olsun.
Kürt olmasın da ne oluyorsa olsun
Rus kadını işini iyi yapar
Düşünmeden cevap veriyorum Türk kadını
Cehennem ve cennet yan yana
Bu da soru mu şimdi
Latin yok mu ya
Türk kadını. 🇹🇷
Kürt kadını Jiyan
Rus tabii