Uzun boylu doğal sarişin mis gibi kokan rus kizimi yoksa kisa boylu esmer makyaj güzeli ve ter kokan kürt kizi mi?
tabi ki RUS
tabi ki kürt
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
sen nasıl bir varlıksın allah ıslah etsin seni hiç ar edep denilen birşey kalmamış sizde sonuçta hepimizin gideceğiyer 1 metrelik mezar.. sen burada sapıklığını ortaya koymuşsun demekki burdan bunu anlıyoruz bireyler toplumda ailelerini temsil ederler sen burada kendi bu ahlaki tavrını sergiledin demekki senin ailende seninle aynı kafaya aynı yapıya zihniyeti sahip..
Bu şekilde önyargılı olmak Saçma yok kurt yok Türk , rus Saçma sapan Şeyler sanki rus kızlarının hepsi güzel güzel olsada sanki size bakıcak
Tamam
bu nasıl ırkçı bir anket sen neyin kafasını yaşıyosun? kürt değilim ama yaptığın ayıpp
Tamam
Cevap
8Cevap
Abi kürt kızıyla çıkmıştım ilk okulda kız kebapçıda çalışıyor sanıyordum yok öyle bir ter kokusu
La olum hayatında kaç tane mis kokan rus kız gördün? Rus kızı görmüş olsan onların kiclarini bile yikamadiklarini bilirdin. Kürt kızlarına sallican diye saçmalamissin :)
Sakin ol kürt
Aleviyim ben kardeş. Yine saçmaladın
Rus kızları güzel kokmuyor ki. Ne varsa Türk kızı ^^
Tabii ki, rus kızı lan. Kürtlerin ta * koyim. Rusları da pek sevmem ama kızları iyi * veriyor.
rus u kürtü önemli değil temiz olsun bakımlı olsun
Kaç tane rus veya kürt kokladin ibine :)
Kürt
Ananın a... mı
Eline ne geçecek? Kürt diyorum.
Aferin kôtu emellerine Türk kizini eklememissin ;)
Onuda eklicem :D
Mis gibi kokan uzun boylu Türk kizi
Uzun boylu kiz göremiyorum etrafta? Türk kizlari uzun degil ki uzun kiz 1.75 üzeridir
ben bile doguda kac tane gordum sjhshs gormedin mi?
Aman kürt olmasinda :D
Kurtler den yana yaran var galiba
@BirvarmışBiryokmuş99 uzaaaaaa
Ne kadar uzayım boyum 1.70 işine gelmeyince uzaaa de hemen
@BirVarmışBiryokmuş99 humanist kesilip ulkemi bolmeye calisan itlere moral verme agzimi bozduracaksin bana
İyide böle konuşarak önyargılı davranıyorsun her kurt PKK lı mı terörist mu neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayacak yaştasın ayırt edebilirsin.
Salaga bak boyum 1.70 diyor sanki uzun boyluymuş gibi :D
TÜRK KIZI.
hahaahaha. ya nasıl bir manyaksın?
tabiki kürt kızı
tabi ki RUS
bok kızı bok Türk
Yanlış yazdım yaa
Sensin bok ter kokan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar