Evet ruslarla çok kıyaslanıyoruz bakalım kim kazanacak 😊
Türk! 🇹🇷
Rus! 🇷🇺
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ah erkekler.
din olarak elbette türk kızı. sonuçta aynı din ve soy falan filan. ama güzellikten bahsediyorsak.
oralar da biraz din ile alakalı maalesef.
mesela:
bir çoğu kız arkadaşım oldu. ve bir bölümü sonradan kapandı. ve bu kapanışlar bir daha açılmadı. güzel bişey. ama insan kapanınca haliyle biraz bakımı da azalıyor.
bu kız arkadaşlarım uzun süre kapandı. tarzları değişti. falan filan. ve aralarında 1 tanesi 5 yıl sonra aniden nedeni olmadan açıldı. ve eskisine göre o kadar çok değiştiki. bakım olarak diyorum. yoksa daha çok güzelleşti.
hani. eski bakımı yapsayıd çok daha güzel ve etkileyici, erkeği baştan çıkaracak bişey olabilirdi...
ama rus kızları ise kapanmaya falan ihtiyaç duymadıkları için. afedersiniz kalçaları gözükecek etekler giyebiliyorlar. haliyle rusyada aman aman bir yokluk olmadığından. pek sorun olmuyor. rusya yazdığınızda. yarı çıplak. sütyenli kızlar falan uzun bacaklı falan çıkıyorlar. hatta bir rus kız arkadaşım var daha bu yıl bizim yan binaya taşındılar. az çapkın değildir kendisi. tanıştık ettik falan.
eskiden geldiğini ve İstanbul'da yaşadığını falan söyledi antepi gezdirmemi istedi tabi tanıştıktan 4 ay falan sonra. ben aman aman özen göstermedim. sadece biraz şık ve sade giyindim.
altta fotoğraflarını attım. ben bunları giymeme rağmen kız bir güzel giyinmiş. ananı avradını. maşşalah dedim kendi kendime. bir de türkçeyi adam gibi konuşamıyor biraz peltek daha bir tatlış oluyo :d
neyse. asflkajdsl
çıktık geziyoruz. oturduk bir bankta. kısa etek giydiği için ve kıştan daha yeni çıktığımız için biraz soğuktu. ama kız da alışmış soğuğa 1 tık yok. dedim bişey olmaz mı kısa etek falan ayıp olmazmı senin için dedim. yok rahat ol bişey olmaz dedi. lan her geçen erkek 5 yaşındakiler bile seni kesiyor kızım dicektim ama sustum. neyse.
abi. bilin ne oldu. omzuma yattı. ya eyw hoş kız falan. ama ne?
ne oldu dedim yoruldum biraz dedi. o topuklarla ben de yorulrum falan dedim güldüm. neyse. gören kızlar kıskanmıştı.
o yüzden rus kızları.

Rus denilince akıllarına direk uçkur gelen adamların vereceği oylar ile bir şey belirlenmez. Türk kadını tarihte yoktur eşi benzeri...
alttakine ben bile tav oldum, olmayan erkek net oğlancıdır asdf
Sen lezbiyensen biz napalım başak..
Bize oglancı diye cok net konustun ama.. Ben beğenmedim kızı..
Doğrusunu söylemek gerekirse Rus kızı ya ://
Fotoğrafını koyduğun Rus kızına nasıl güzel değil derim 😅 merve'den kat kat güzel :/
Cevap
89Cevap
Türk kızı diyorum ama nedense canım buz parmak çekti şimdi olsa da yesek :D
Algidanın buzdan yapılma dondurmaları güzeldi hatta biraz erirdi sakalımdan akardı hep sakalım limon suyu olurdu çok mutlu olurdum acayip bir şekilde :D
O kadar seviyordum algidadan davacıyım :)
25 kuruşluk beyaz dondurmayı diyon sen çikelatalısı da vardı onun ucuzdu ama güzeldi :D
Bende bundan bahsediyorum zaten çubuklu sütlü dondurma :D :D
Bunun sadece çikolatalısı da vardı iki model yani
Sonunda anlaştık
Hislerime tercüman oluyor bu gif :D
Şaban :D :D lı gif daha korkunç
Ruslar kızları güzeller ama işte benciller huyu güzel olsun cirkef olupta güzel olmuş boşuna
dibine kadar Türk kızı o peşinden izlediğiniz rus kızları ne sarma sarar ne de temizlik yapar
yukardakilerin yazdıklarına en iyi cevap lan türk kızları yüzünden hayatım karardı artık yaşamak bile zor geliyor. Karşısındakini anlamadan dinlmedenhepsi aynıdır mantıgıyla deneme yanılma yoluyla hayatımızı maffediyorsunuz birde erkeklerden daa zekiyiz diye geçiniyorsunuz. Karşındakinin psikolojik durumuna bakın ona göre kapris mi suçlamamı yoksa cilve mi kur mu yapacagınıza karar verin. Yakında türk erkekleri ya yabancıya ya da yeni teknoloji olacak olan dişi robotlara yönelecek. ve sonrasında tuğçe kazaz gibi ondan ona altlamaya mecbur kalacaksınız.
Rus kızı sarışın mavi göz uzun boy estetik vücut bu bir gerçek. Ayrıca 1. dünya savaşından 2. dünya savaşının sonuna kadar Rusya’da 40 milyon erkek savaşlarda ölüyor. Bu da Rusya kadın nüfusuna tavan yaptırıyor. Yazın Antalya’ya hücum eden milyonlarca Rus kadın bizim kel göbekli adamlarla aşk yaşıyor. Ne oluyorsa yokluktan oluyor😀
Türk kızının saçının telini değişmem elin gavuruna❤️
Anketin özeti şu: Türk kızları Türk kızlarını seçmiş, Türk erkekleri Rus kızlarını. :D
:D :D
Rus kızı da alttaki görseldeki kızın da Rus olduğunu sanmıyorum.
Olabilir ama Türk'e benziyor :)
Rusya'da gayet ortalama bir kız, bence.
Yarışmaya katılanlar yeterince iyi değilmiş, demek ki :)
Ne rusu ya memleketin kızların suyumu çıktı evlenmeye geldimi türk kızı istiyorsunuz orası da ayrı bir muamma
Fransız. Arkadaşlar şu kızı elbirliği ile bana ulaştırabiliriz bence zor değil :')
Türk kızları triplidir fakat en azından bizden. Ben türk kızlarını daha çok beğeniyorum. boy ortalaması olarak kısa olsalarda türk kızları bence daha güzel en azından denge problemi olmaz 😂
Kıyaslama yapmak yanlış olur sonuçta güzellik görecelidir ama sanki Rus kızlari güzellik olarak bir tık türk kızlarından önde ve tartışmasız karakter olarak da türk kızları onde
Genel olarak rus kızlar daha güzel ama türk kızlarının içinde az da olsa çook tatlı kızlar var işte onları hiçbir rusa degişmem
Rus kızı diyenler unutmayın, ilk düştüğünüzde Türk kızları yardıma koşar, onlar için biri gelir biri gider.
Milliyetimi Değiştirip Turk Oldum Ve TURK Kizi Diyorum. Iki kisi secme hakkim olsaydi rusu da secerdim ama turk kizi daha guzel duruyor
keşke Türk kızı resminde başka bir bayan kullansaydınız burdaki rus kızı Türk kızını ikiye katlayıp üçe bölmüş resmen :)
Gerçekten rus kızları çünkü kezban değiller hemen tanışabiliyorum şımarık değiller 😄😄
Burada ki Kızlara selam desek sapık diyorlar her bokaaaaaa bundan dolayı rus kızları favorimm
Hayır sadıklar hiç olmazsa saklamıyolar yedikleri haltlari açık açık yapıyoruz diyorlar yaparlarsa tabi ama buranın kızları saklıyolar yapıyorlar yemedikleri boookk kalmıyor yapmiyoruZ biz namusluyuz diyorlar
Eğer nasip olursa bir tane alırım sadık olduklarını çok iyi bilirim eski komşunun eşi rusdu o kadar güzeldi ve iyi biriydi bir gün bir yanlışını ne duydum ne de gördüm 😄😄
Namuslu olsun da nerenin kızı olduğunun önemi yok...
Rus kızları güzel olsada ülkemin kızlarını tutarım. Türk kızı.
Neden türk kızında merve var bu yüzden oyum ruslardan yana
Resim deki Türk Kızı ise bahse konu Uganda kızını seçiyorum.
Rus kızlarının türk kızları kadar gösterişe egoistlige önem verdiklerini düşünmüyorum. Tabi kotulemiyorumda her yerin eksisi artısı olur
Rus. Çünkü Rus kızlar Türklere göre daha güzel veya aynı seviyede de olsa onlarda daha fazla güzel kız var. Ama otizm’li birinin dediği gibi “Her kızın bir çekiciliği vardır”
Türk kızını hiçbir şeye degişmem ben türküm yakışıklıyım
Türk çook güzel kızlarda var
Geneline bakmayın güzel tatlı bir türk kızını bulursam bırakmam ne rusu be ben sevmiyorm
Kızların çoğunluğu Türk demiş erkekler rus demiş ahahhaha.
pardon kiyaslayan kim..
Antalyada yasayan burada dogmus ve cocuklugumdan bu yana turizmde calismis ve yasamis biri olarak, turk ve rus kizlari arasindaki farka sudur:
o FARK ilk cocuktan sonra orataya cikiyor...
anlayan anladi beni...
Her yönden Rus özellikle fakat kiyaslarsak Avrupa kızları türk kızlarından hem güzel hem erkekten iyi anlarlar tabi istisna türk kızları da var iyi güzel 😊😉
Kızım tabikide rus kendinizi aldatmayınnn
Bence o soruyu erkeklere sor daha iyi cevaplarlar
Yalan, üşendikleri için öyle diyorlar tabi bizden başka kimseleri yok 😎
Yok be kız o kadarda değil onlar rusça öğrenip parasını hazırlayıp rusyaya gidip onlarla konuşup tavlıcaklarda bizde görecez üşengeçler bize kaldılar shsjsjsjs
ama şu Rus kızının güzelliğine bakar mısın? canım canım
Guzellik ve seksapellik olarak Rus kizi
Tensel sicaklik ve ihtiras olarak Turk kizi
Türk kızıı geevrektir. 😂😂. Türk kızı ya yerim çok ponçikler.
Ya ne saçma sapan soru bu bir bu kalmadı zaten yapmadığınız.
Allah var yukarda rus bizi yalan soletip gubaha sokmayin mubarekler.
Beni rus kızlarına emanet edin !!
Bu saatten sonra rusça falan öğrenemem, ülkemden olsun kim olursa olsun yeter🙃🙃
Türk bro bizim kandan bizim candan
Rus kızı
Turk kizi ikisinide iyi bilirim rusda fena degil ama yatkta turk kizi hele birde sanliysan off butun gece ye yarin gece yine iste
Görünüş olarak rus kızlarını beğenmesemde sırf ego farkı yüzünden rus kızları diyorum.
çünkü dah fazla ortak anladığımız şeylervar kültürler bir ancak rus kızlarının hayata olumlu yönde katkısı da fazla hisleriyle değil mantığıyla hareket eder türk kızlara duyrulur
Aklına gelen soruya bak saate bak ne hoş
👍🏻
Bir Türk Bir Rus👍🏻 yaşasın threesome
Para vermek? Bana göre değil👍🏻
Genel olarak Rus dedim, özel olarak Rus kadınlarından daha güzel Türklerde var.
Türk kızı güzellik bağlılık seksilik bakımından eline su dökemez rusların
İkisinden de olsa olmaz mı ya :)
O zaman ben kararımı değiştirdim ikisinden de almıyorum İskandinav olabilir :) Ama İskandinav da bana yakışmaz. Beni bir tek Türk kızı taşır sanırım :D
İyi geceler :)
Turk dogduk Turk olucez..
O yuzden Turk kizi..
Bizim kızlardaki kapris kimsede yok o yüzden sıfır kaprisli rus kızları tabiki
Turk kizlari cok egolu abi ulkede sebebi ise damacanaya bile hallenen adamlarin arkalarini kaldirmasi rus kizlari🙂
Sen demek isterdim gorebilseydim seni 😂
Mesaj atda konuşalım biraz 😂
O kadar özel değil be merak etme 😂
Türk kızı gibi yar olmaz
Abi kim ne derse desin Ruslar fennaaaa
Tabiki türk kızları balık gibiler bizi onlar bizde onları anlarız
Türk tabii
Çok rahatlar ve giyinmesini bilmiyorlar. Ayrıca çıtkırıldımlıkları var hiç öyle ev geçindirecek tiplere benzemiyorlar.
Herşey seks değil. Bizim kadınlar daha dominant ve anaç.
turk kizlari cok cirkin
Nerden bildin tebrik ederim hem çirkin hemde çoğu yollu
Çekoslovak kızları
Tabikide ırkımın kadınları ❤💙💚💛💜 🇹🇷
tabbbbiiiiki ruslar. Onlar kadın gibi kadın.
Rus tabi resmen fark atmış gömmüş karıyı
Sınırı Yok Rusların 😊😊
Türk kızının tırnağı olamaz bu ruslar
O rus bu mu?
Ben rus diyorum o zaman :)
ermeni kizi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar