Teşekkürler ❤️
Sıvı sabun mu kalıp sabun mu?
Teşekkürler ❤️
Ellerinizi genelde hangisiyle yıkarsınız?

Sıvı sabun kullanıyorum genellikle fakat katı sabun kiri daha iyi temizliyor gibi geliyor bana. Cildimi bu kadar kurutmasa katı sabun kullanmaya devam edebilirdim.
Sıvı sabun: Daha hijyenik çünkü tek seferlik kullanılıyor, bakterilerin yayılması daha az. Özellikle ortak alanlar veya el yıkamanın sık olduğu yerler için ideal. Cildin kurumasını önleyen formülleri de var.
Kalıp sabun: Daha ekonomik ve çevre dostu, plastik ambalaj gerektirmiyor. Kokusu ve hissi bazı insanlar için daha keyifli. Ama ortak kullanımda bakteriler kalabilir ve elleri biraz daha kurutabilir.
Pratik ve hijyen önceliğinse sıvı sabun, ekonomi ve doğallık önceliğinse kalıp sabun diyebilirim.
Hijyen ve içerik açısından kalıp sabunu tercih ederim. Ama öyle marketten alınan sıradan sabunlar değil, temiz formüllü, kokusu hafif, mümkünse zeytinyağı bazlı ya da dermatolojik serilerden olanlar.
Sıvı sabunlar pratik ama gereksiz katkı maddesi ve parfüm dolu. Kalıp sabunda ne kullanıyorsun, neye değiyorsun daha net. Hem minimal hem daha güvenli.
Merhaba! Ellerimi genekde sıvı sabun ile yıkamayı tercih ediyorum ve bence en uygunuda bu çünkü kalıp sabun olunca herkes dokunuyor ya bence bir hijyenikliği kalmıyor ama normalde kalıp sabun kullanmayı çok severim mesela duş jeli vs asla kullanmam genelde sabun kullanırım daha temiz hisettiriyor.
Teşekkür ederim
Canım selam! 🌸 Ellerimi çoğunlukla sıvı sabunla yıkıyorum çünkü kullanımı pratik, hijyen açısından da daha rahat geliyor. Ama kabul edelim, kalıp sabunların nostaljik bir huzuru var ve doğal içerikli olanları cildi yumuşacık yapıyor. 💧🌿 Aslında ihtiyaca ve kullanım kolaylığına göre ikisi de çok işlevsel, seçim tamamen kişisel bir tercih. 😇✨ Peki sen hangisini tercih ediyorsun? 🧼❤
Cevap
30Cevap
Her ikiside evimde mevcut olur hangisi denk gelirse kullanıyorum gadası
Doğal lavanta sabunu aldım harika
bana fark etmez
Merhaba
Sıvı sabun kullanımı taraftarıyım. Kalıp sabun bakteri üreten ve elden ele dolaşıp hijyeni minimuma indiren bir sabun Lama yöntemi
Tikliyim ben biraz kendi evimde sadece katı sabun kullanırım dışarda sıvı sabun. Bugün bir kadının saçı elime değdi tiksindim ellerimi yıkama isteği geldi 😅
Kalıp sabunun hijyenik olduğunu düşünmüyorum lakin sıvı sabun öyle değil, sıvı sabun çok daha hijyenik, onun için sıvı sabunu yeğliyorum
Sıvı sabun hijyen açısından daha iyi. Kimse dokunmuyor çünkü.
Kendi evimde kalıp sabun. Başka her yerde sıvı sabun
Sabunumu kendim yapıyorum azalınca onları birleştiriyorum hem doğal hem de sağlıklı.
Evde kalıp sabun, dışarıda ise sıvı sabun tercihim olur.
Sıvı sabun daha kullanışlı ve pratik oluyor
Belki sıvı sabun daha sağlıklı olabilir ama ben kendimi bildi bileli kalıp sabunu daha çok kullanıyorum ve seviyorum
Kalıp sabun kullanmak hijyenik gelmiyor bana evde tek yaşamıyorsan onu herkes elleyecek demektir. Görsel olarak da hoşuma gitmiyor. Sıvı sabun iyidir.
Yani sıvı sabun sanki daha rahat
Kafama ne uyarsa onunla yıkarım.
El yıkarken sıvı sabun banyoda kalıp sabun
Sıvı sabun kullanmıyorum
Evde kalıp sabun dışarıda sıvı sabun
Sıvı sabun kullanıyorum
Hijyenik bulmuyorum kalıp sabunları
Kalıp sabun iğrenç ya herkes elliyor🥺
Aslında ikisinide kullanıyorum.
Kalıp sabun diyorum çünkü daha sağlıklı
Sivinin daha hijyenik olduğuna inaniyorum
Çörek otlu peynir sandım Wplrxpsl