Arkadaşlar ben o kadar çirkin biri miyim ne zamandır çok yalnızım Ayrıntıyı okur musunuz?

Biliyorum kimse gelmeyecek ama çok Üzgünüm ve kötüyüm. Acaba sevilmeyecek kadar çirkin bir kız mıyım? ya da dengesiz ne bileyim 33 yaşında ciddi istediğim gibi mantıklı bir ilişkim çıkmaması çok saçma. Benden çirkin arkadaşlarım bile evlendi. Zaten herkes evlendiği için ben çok ama çok yalnızım. En son hep Tayfun diyesim geliyor ama fatih o kadar aşağıladı ki o kadar hakaret etti ki kdndimi o zamandan beri b*k gibi hissediyorum. ☹️ Pis kokuyormuşum evet yanına bir kaç kere yıkanmadan gittim aslında sık sık yıkanırım ama öyle denk geldi. Onun dışında elimden geldiği kadar bakımlı olmaya çalıştım. 😭 Onun dışında bir sürü şey dedi işte hatırlamıyorum. En son ona o kadar çok fedakarlık yaptım ki kendimi kaybettim. Bana sen değişmemişsin dedi. 17 yıl önce nasılsam öyleymişim. Ne bileyim neden değişeyim ki insanın kişiliği nasılsa öyledir. Ki ben kişilik olarak kötü değilim ama ona aşığım aşık Oldum içinde hep yazmak istedim. 😢 Kendim gibi deli dolu konuşmak istedim. Ama ona 6 bin harcamama rağmen cezaevinden çıkmış iki çocuğu var eşinden boşanmış ona rağmen yanında oldum. Bana Damla sevgi bu değil dedi. Değil mi gerçekten. Sonrada saçmaladım sürekli aradım 🥺 tinder happnden numarasını dağıttım çünkü çok gücüme gitti en son yanına böyle gittim o kadar mı çirkinim. En Son yanına böyle gittim.
Arkadaşlar ben o kadar çirkin biri miyim ne zamandır çok yalnızım Ayrıntıyı okur musunuz?