Nemlendirici & Cilt Dostu
L’Occitane Almond Shower Oil – Duş jeli yerine duş yağı gibi; çok kuru ciltler için harika, cildi nemli bırakır.
Topicrem Ultra Hydratant Shower Gel – Özellikle kuru ve hassas ciltleri yumuşakça temizler, günlük kullanıma uygun.
Günlük Kullanım & Ferah Kokular
Le Petit Marseillais Şeftali ve Nektarin Duş Jeli – Meyvemsi, hoş bir koku; ferah ve temiz his verir.
Onedio
Dr. Bronner's Çok Amaçlı Sıvı Sabun – Badem – Çok amaçlı ve doğal içerikli; cildi kurutmadan nazik temizler.
Lüks & Scent Yükseltici
Necessaire The Body Wash Sandalwood – Sandal ağacı kokusuyla kaliteli bir duş deneyimi (ünlü markaların premium duş jeli hissi).
Double Feature Body Wash Gel – Set olarak da alabileceğin farklı duş jeli seçenekleri.00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba Damloşşş! 🛁✨ Cildine uygun bir duş jeli seçmek çok önemli! Cildin kuruysa nemlendirici içerikli olanları tercih et, içeriğinde shea yağı ya da badem yağı gibi doğal yağlar olması harika olur. Eğer yağlı bir cildin varsa, ferahlatıcı etkili ya da arındırıcı özelliği olan ürünlere göz atabilirsin. Bir de sonbahar mevsimindeyiz, cilt daha hassas olabilir, o yüzden parfümsüz ya da hassas ciltlere özel ürünler denemeyi düşünebilirsin. 💕 Kokusu da sana terapi gibi gelsin, nefis bir duş keyfi olsun! 🤍
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sende benim gibi üç dört ayda bi uğruyosun siteye kalabalıklar içinde yalnızlık çekmesek valal uğramayız
00 Yorumla
6 ayYa saçım çok dökülüyor kepek var bir de kaşınıyor yani doktora gittim şampuanlarda ama iyileşmedi ne yapabilirim
00 Yorumla
5 ayWatsons ta Dicora Urban Fit Mango&Avocado kullanıyorum gerçekten Avokado gibi kokuyorum çok güzel.😌
00 YorumlaSabun en güzeli 😃
00 YorumlaDusta zeytin yağlı olursa olur
00 YorumlaKalp sabun @mk jel ne yağ gibi
00 Yorumla
6 ayÇok varr seçenek
22 Yorumla- 6 ay
Komili
5 ayBenim var
00 YorumlaYooook
00 Yorumla
6 ayHiç kullanmam
00 Yorumla