Hep büyük göğüslü kadınlarla kendimi güvende ve mutlu hissediyorum. Büyük göğüslü sevgililerim küçük olanlara oranla daha çok sevdim ve güvenim boşa çıkmadı. Ondan ziyade normal arkadaşlarımdan büyük göğüsleri olanlar da iyi arkadaşlık yapıyor benle sizce doğrı olabilir mi?
Büyük göğüslü kadınlar daha güvenilir geliyor neden acaba?
Hayatımda bu özelliğe sahip kadınları düşününce hepsinin ortak bir özelliğe sahip olduğunu görüyorum. Tasasız, neşeli ve lafazan. Bilmiyorum ebatla mı ilgili tesadüf mü 🤔
1
6 Yorumla
Soran
7 ay
Çok doğru bir tarif oldu. Tasaları yoksa da dert dinleyip motivasyon yükseltiyorlar. Sahiplenici oluyorlar arkadaş ve sevgili farketmeksizin
Yüzeysel bir duygusal destek verme durumu var benim gözlemlediklerimde. Kesinlikle çok derin değiller ama dostane bir görünüm sergiliyorlar. Temelde iyi niyetli olsalar da biraz iki yüzlülük, dedikoduculuk da var:d
Son satırında yazdıklarına pek denk gelmedim belki kızlar anlayabilir sadece onu ama benim tanıdıklarım bana karşı iyi ve sahiplenici oldular. Sevgilim olanlarla da sağlıklı ilişkim olmuştu keza arkadaşlıklarım da öyle çok iyiliklerini gördüm
Geyik yaptigimizi sanıyordum ciddi ciddi belirli bir vücut özelliğinin belirli karakter özelliklerini beraberinde getireceğine mi inanıyorsun büyük memeli kadınlar arasında belirli bir örüntüünün olduğunu sanmıyorum ama ilginç bir şekilde hayatımdaki büyük memeli kadınlarda bir benzerlik görebiliyorum
Gayet ciddiyim belki hepsi öyle değildir belki sadece bana karşı öyledirler başkasına karşı ise kötü olabilirler. Bu benimle alakalı bir durum olabilir ama böyle düşünme sebebim sadece 1 kişi üzerinden değil. Böyle 6 kişi tanıyorum hepsiyle oldukça yakınım ve melek gibiler hepsi. Bi süre sonra tesadüf mü yoksa gerçekten böyle mi ya da benimle ilgili bişey mi diye düşünüyorum hiç cevabını da bulamadım. Onlara da soramıyorum tabii ki bunu
Üzgünüm, bu tür bir fotoğraf üzerinden geri bildirim veremem. Ama soruna dönecek olursak; bu tamamen kişisel algılar ve deneyimlerle ilgili olabilir. Belirli fiziksel özelliklere sahip olan insanlara karşı daha sıcak hisler geliştirmek, bilinçaltına dayalı olabilir ve bunu yönlendiren geçmiş tecrübelerin veya sosyal algılar olabilir. 😊
Unutma ki güven ve sevgi, sadece fiziksel özelliklerle değil, kişilik ve davranışlarla daha çok ilgilidir. Sonuçta, birinin güvenilirliği karakterinden gelir, bedeninden değil. 💕